Henry Ford College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

wrjg

Henry Ford College (HFC) er offentlig to-årig høyskole ligger i Dearborn, Michigan. Den Høyskole, etablert i 1938Er akkreditert av North Central Association of Colleges og Schools og Michigan Commission on College Akkreditering. Skolen ble opprinnelig kalt Fordson Junior College da det åpnet sine dører i 1938. Senere College tok navnet Dearborn Junior College i 1946. Det ble Henry Ford Community College i 1952, oppkalt etter Henry Ford Trade skole som lukket og sine eiendeler ble overført til Dearborn Public Schools Board of Education. I mai 2014 ble College omdøpt Henry Ford College.

HFC er dedikert til å forberede studentene på en raskt skiftende verden og arbeidsplass ved å tilby mer enn 120 knytte grad, karriere og universitet overføre programmer. I tillegg College tilbyr en Bachelor i Science i Kulinariske og Hospitality Studies, samt 3 + 1 programmer med universitetspartnerne. HFC også spesialiserer seg på tilpasset arbeidsstyrke utvikling opplæring for næringslivet. The College er akkreditert av Higher Learning kommisjonen. Siden opprettelsen i 1938, HFC har vært inngangsporten for tusenvis av studenter som søker rimelig høy kvalitet etter videregående opplæring.

HFC tilbyr klasser på to studiesteder som ligger i Dearborn. HFC'S Main Campus ligger i det sørvestlige hjørnet av Ford Road og Evergreen, nord for University of Michigan-Dearborn campus. The East Campus er hjem til HFC'S Michigan Technical Education Center (M-TEC) og state-of-the-art Nursing bygningen. East Campus ligger på Schaefer Road like nord for Rotunda.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Associate of Applied Science - HealthcareStudies » Se Associate of Science - HealthcareStudies » Se Associate of Applied Science - AcademicCourses » Se Associate of Science - AcademicCourses » Se Associate of Arts » Se Associate Degrees » Se Kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Associate of Applied Science

Medarbeider Av Anvendt Vitenskap I Sykepleie

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 USA Detroit

Vårt program gir et konsept basert læreplan som er utformet for å utvikle dine ferdigheter i både kunst og vitenskap i sykepleie. Innen du er ferdig, vil du være i stand til å bruke dagens vitenskapelige og klinisk dokumentasjon og teknologi for å levere individualisert omsorg, være godt bevandret i kritisk tenkning og problemløsning ferdigheter som er nødvendige for å møte behovene til pasientene, og være grundig forberedt entry-level sysselsetting i sykepleiefaget. [+]

Hvis du er ute etter en karriere der ditt daglige arbeid gjør en forskjell, så sykepleie er for deg! HFC Nursing Programmet er utformet for å forberede kandidatene til å være omsorgsfulle, medfølende sykepleiere.

Vårt program gir et konsept basert læreplan som er utformet for å utvikle dine ferdigheter i både kunst og vitenskap i sykepleie. Innen du er ferdig, vil du være i stand til å bruke dagens vitenskapelige og klinisk dokumentasjon og teknologi for å levere individualisert omsorg, være godt bevandret i kritisk tenkning og problemløsning ferdigheter som er nødvendige for å møte behovene til pasientene, og være grundig forberedt entry-level sysselsetting i sykepleiefaget. Du vil også være kvalifisert til å søke om å ta Nasjonalt råd lisensstatusen Eksamen for sykepleiere (NCLEX-RN).... [-]


Associate of Science

Pre-apotek - Medarbeider Av Vitenskap

Campus Heltidsstudier 1 - 2 år September 2018 USA Detroit

Programmet forbereder studentene interessert i å bli farmasøyter for overføring til en 4-årig institusjon. Kursene er skissert i studiet har blitt nøye valgt å bruke de grunnleggende opptakskravene til en rekke apotek programmene som en guide. Gir studentene et solid fundament ved hjelp av et sett av nøye utvalgte kurs, som vil maksimere overføringen av kurs arbeid. [+]

Programmet forbereder studentene interessert i å bli farmasøyter for overføring til en 4-årig institusjon. Kursene er skissert i studiet har blitt nøye valgt å bruke de grunnleggende opptakskravene til en rekke apotek programmene som en guide. Gir studentene et solid fundament ved hjelp av et sett av nøye utvalgte kurs, som vil maksimere overføringen av kurs arbeid. Kursene ble valgt til å omfatte de generelle opptakskravene brukes av apotek skoler og formelle avtaler HFC opprettholder med mange av de universiteter over hele Michigan. Pre-farmasistudiet oppfordres til å jobbe tett med pre-Pharmacy koordinator før de velger sine kurs.

apotek alternativer

HFK tilbyr våre studenter to forskjellige program alternativer. Det første alternativet er Pre-Pharmacy Academic Transfer-programmet, som er utviklet for overføring av kurs arbeid av studenter primært er interessert i å søke på apotek skoler. Det andre programmet alternativet på HFC er et ettårig Pharmacy Technician program. Teknikeren pensum forbereder studentene for arbeids bistå farmasøyter. Kurs i Pharmacy Technician programmet forberede studentene for arbeid umiddelbart. Apotek tekniker kurs overføres ikke til apotek skoler.... [-]


Kontakt
Besøksadresse
5101 Evergreen Rd. Dearborn
Detroit, Michigan, MI 48128 US