IES Abroad

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

En høyt ladet kraft som vil flytte verden.

Alt vi gjør handler om IES i utlandet student. Vårt sterkt lidenskapelige team av studier i utlandet vurderer å skape enestående opplevelser som overgår forventninger. Vårt mål er å stenge verden rundt 6000 studere studenter i utlandet hvert år.

Fra vårt hovedkvarter i Chicago til våre 125+ studier i utlandet programmer på mer enn 30 globale steder over hele verden, skaper vi autentisk global utdanning og livbevisende kulturopplevelser. Vi jobber hos IES Abroad fordi vi tror at hver student skal ha mulighet til å reise utenlands - spesielt i et morsomt, trygt og overlegent faglig og kulturelt miljø.

Vi tror så sterkt i kraften i vårt program, at vi aktivt rekrutterer studenter fra ulike befolkninger og gir mer enn $ 4 millioner i stipendier år etter år. Vi er stolte over at våre studenter er like varierte og spennende som landene de studerer i.

Hvem vi er

Institutt for internasjonal utdanning av studenter ("IES Abroad") Representerer et konsortium på mer enn 235 amerikanske høyskoler og universiteter. Som en ideell organisasjon for 501 (c) (3) har IES Abroad et all-frivillig styre og et omfattende akademisk styringssystem som inkluderer 5 utvalg med demokratisk representasjon fra IES Abroad-konsortiet.

Siden begynnelsen i 1950 har over 100 000 studenter deltatt i IES Abroad internasjonalt utenlandsstudier. IES Abroad driver 120 + programmer på mer enn 30 steder i Europa, Afrika, Asia, Sør-Amerika, Australia og New Zealand. IES Abroad er med i 6.000+ studenter som er registrert i IES Abroad-programmer hvert år, og er den største studien i utlandet i USA og en innovativ leder innen utlandet.

studere

Vår misjon

IES Abroad utdanner studenter til å bli globale ledere gjennom premierstudier i utlandet og internship programmer, som tilbyr studenter over hele verden erfaringsbaserte læringsmuligheter som oppfyller de høyeste standarder for akademisk kvalitet.

Vår visjon

Vår visjon for fremtiden forblir knyttet til det opprinnelige IES Abroad-programmet i 1950 ... en verden fylt av interkulturelt kompetente ledere som har både forståelse og ferdigheter til å effektivt, menneskelig og positivt navigere på forskjellige kulturer, i politikk, utdanning, næringsliv , Eller non-profit sektor.

VÅR FILOSOFI

Vi er forpliktet til å plassere våre studenters interesser først, til levering av overlegne akademiske programmer, og å yte god service til våre studenter og utdannede partnere over hele verden. Dette er våre høyeste prioriteter.

Vi mener at åpenhet, beste praksis og opprettholde integriteten til våre forretningsprinsipper er i beste grad for våre studenter, våre globale akademiske partnere og vår organisasjon. Styringsstrukturen i IES Abroad har et tilsynssystem som er preget av konsortiemedlem og tredjepartsdrevne sjekker og balanser.

student

Hva vi tilbyr

Et pass til globalt statsborgerskap.

IES Abroad skaper en reise - en spennende utfordring av akademikere og kulturelt nedsenkning - en uovertruffen global pedagogisk opplevelse. Våre verdensklasse fakultet og krevende, relevante kurs engasjerer og inspirerer studenter som de oppdager uventede måter å lære både i og utenfor klasserommet.

Snart befinner våre elever seg i skjæringspunktet mellom språkkunnskaper og interkulturell kommunikasjon som de lærer å navigere verden som 21. århundre globale borgere. Slik gjør vi det:

 • Mer enn 125 akademiske programmer
 • Programmer i 30 + byer og 21 land
 • Et nettverk av 600+ ambassadører som har meldt seg til å svare på spørsmål
 • Mer enn 1200 IES Utlandet kurs undervist av kvalifisert internasjonal fakultet
 • Kredittoverføring, basert på programmer som allerede er godkjent av studentskoler eller gjennom programmer akkreditert av IES Abroad's School of Record, University of Rochester
 • Boligalternativene sikret og overvåket av IES Abroad, inkludert hytter, residens med lokale studenter og / eller leiligheter (ofte med lokal assistent)
 • Mer enn $ 4 millioner i IES Abroad stipend og hjelp tilgjengelig
 • Mulighet til å ta kurs på et av våre internasjonale partneruniversiteter sammen med lokale studenter
 • Personlig rådgivning for å bistå med spørsmål, bekymringer og prosesser før avreise
 • Bistand med visum søknadsprosessen
 • Omfattende helse- og sikkerhetstjenester, som inkluderer:
  • 24/7 nødhjelpsassistanse på stedet for å svare på de umiddelbare helse- og sikkerhetsbehovene til studentene
  • Internasjonal helseforsikring i nødstilfeller
  • US-baserte studentstudent og støttepersonell som etablerer og overvåker helse- og sikkerhetsprotokollen, konsulterer IES Abroad Centers for å opprettholde høye sikkerhetsstandarder og fungere som en nødkontakt
  • En internasjonal politisk plan for krisestyring og nødprosedyrer på alle steder for evakuering i tilfelle naturkatastrofer, politisk uro eller terrorhandling.
 • Omfattende predeparture ressurser, inkludert kulturell og akademisk informasjon
 • Tilgang til Moodle, et nettbasert læringsmiljø som involverer studenter utenfor klasserommet
 • Familiestøtte, inkludert IES Abroad Family Guide
 • Erfarne og dedikerte lokalt ansatte på stedet
 • Måltider, avhengig av boligvalg
 • Praktikplasser og feltplasseringer på områder som: Kunst / Teater, Næringsliv, Utdanning, Regjeringen / Politikk, Lov, Vitenskap / Helserelaterte programmer, Sosiale / NGO Organisasjoner
 • Tjenesten lærer og frivillig muligheter på ulike lokale, nasjonale og internasjonale veldedighetsorganisasjoner på områder som: dyrevelferd, samfunnsutvikling, økonomisk utvikling, utdanning, helse, menneskerettigheter etc.
 • Omfattende orientering og re-entry programmering som fokuserer på kulturjustering, målinnstilling og prestasjon, og forbereder hjemkomst
 • Tilgang til organiserte utflukter og kulturelle arrangementer
 • avskrift
 • Tilgang til vårt 100.000 + alumni nettverk og The Exchange bi-årlige nyhetsbrev
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se Kurs - HealthcareStudies » Se Summer courses » Se Kurs - AcademicCourses »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Cape Town Summer - Helse Studier Kurs

Campus Heltidsstudier 6 uker September 2018 Sør-Afrika Cape Town Hongkong Hong Kong + 2 fler

Designet for studenter interessert i helse-relaterte karriere, gir dette programmet muligheter for å undersøke og undersøke helsevesenets levering i Sør-Afrika. Feltbesøk og plasseringer i townships rundt Cape Town og en ukes langlandsferie i den nordlige delen av Sør-Afrika [+]

Oversikt Cape Town er omgitt av fjell og sjø nær den sørlige spissen av Afrika, og er ikke bare en av verdens vakreste byer, men også et ideelt sted for å oppleve den dynamiske forandringen i et land som er både høyt utviklet i områder, men sterkt underutviklet I andre. Du vil lære detaljer om den sørafrikanske innsatsen for å levere helsevesen effektivt til landets fattigere by- og landsbeboere gjennom både klasselesninger og observasjonsopplevelser. Designet for studenter interessert i helse-relaterte karriere, gir dette programmet muligheter for å undersøke og undersøke helsevesenets levering i Sør-Afrika. Feltbesøk og plasseringer i townships rundt Cape Town og en ukes langlandsferie i den nordlige delen av Sør-Afrika gir førstehånds erfaring med de mange helseproblemene som utfordrer Sør-Afrika og den nasjonale innsatsen for å forbedre folkehelsen. Hurtigfakta Senter : IES Abroad Cape Town By : Cape Town Land : Sør-Afrika Studiepoeng : 6 studiepoeng Undervisningsspråk: Engelsk Språkforutsetninger : Ingen Programdatoer Når du er innlagt, kan du se reisedatoer av Predeparture-informasjonen i MyIESabroad-kontoen før du reiser. Sommer 2017 Ankomst: tirsdag 13. juni 2017 Avgang: tirsdag 25. juli 2017 Studier Vår oppgave er enkel: å gi deg den beste studien i utlandet programmet mulig, som inkluderer høyeste kvalitet faglige og kulturelle erfaringer. Vi tilbyr et unikt kurs som utforsker helsestudier og helsevesen gjennom en grundig og hands-on tilnærming. Våre professorer i verdensklasse øker din faglige erfaring og gir deg nye perspektiver hver dag i klassen. Du tar ett kjernekurs på helsevesenet i Sør-Afrika. Kurset fokuserer på helse- og... [-]

London - Helse Praksis Og Politikk

Campus Heltidsstudier 1 semester January 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Ikke bare lære om helsevesenet i et klasserom - fordyp deg gjennom teori og praksis i overbevisende folkehelseproblemer i Storbritannia og Kingston, Jamaica, som påvirker lokalsamfunn, land og den globale befolkningen akkurat nå. [+]

Oversikt Ikke bare lære om helsevesenet i et klasserom - fordyp deg gjennom teori og praksis i overbevisende folkehelseproblemer i Storbritannia og Kingston, Jamaica, som påvirker lokalsamfunn, land og den globale befolkningen akkurat nå. Læreplanen for dette programmet ble opprettet for å møte de akademiske behovene og interessene til studentene i pre-profesjonelle medisinske studier og helsepersonell og mindreårige, samt studenter som studerer antropologi, økonomi, statsvitenskap, psykologi eller sosiologi. Gjennom vårt program oppdager du de ulike perspektiver, utfordringer og behov for ulike befolkninger i London og Kingston, med en en gang i en levetidstjeneste. Din kursbelastning inkluderer: En helse studier kurs undervist av IES Abroad i London Et helsekurs undervist ved Høgskolenes skole ved City, University of London, ELLER et helsekurs undervist ved School of Medicine and Dentistry ved Queen Mary, University of London En intensiv tjeneste læring og praktikum i London og Kingston ved University of West Indies School of Nursing, Mona, og Ett valgfag fra Study London Programmet London vil også være i klasserommet ditt. Møt med og lær av lokale medisinske fagfolk, epidemiologer, sosialantropologer og offentlige beslutningstakere. Lær hvordan britisk helsevesen fungerer. Undersøk det jamaicanske samfunnet i London, slik at du kan sammenligne når du tilbringer tid i Kingston. Alt du gjør vil være en del av din lærerfaring. På de siste 10 dagene av semesterperioden deltar du i en utvidet kursrelatert utflukt til Kingston, Jamaica; Hostet av University of West Indies School of Nursing, Mona. Der vil du lære om helseproblemer i en utviklingsøkonomi gjennom forelesninger, diskusjoner... [-]

Santiago Januar Sikt - Helse Studier

Campus Heltidsstudier 3 uker February 2018 Chile Santiago

Ideelt for studenter som vurderer karriere innen helsefag, gir dette programmet deg muligheten til å lære om helsepolitikk og leveransesystemer i sammenheng med Chiles samfunnssentre i det offentlige og private helsesystemet. [+]

Oversikt Du vil besøke private og offentlige klinikker / sykehus og samhandle med ulike helsepersonell. Opplev og studere de ulike ansvarsområder som en rekke helsepersonell har. Koste Våren 2017 Undervisning : $ 2.360 Bolig : $ 675 Forsikring : $ 60 Totalt : $ 3,095 Vurder disse prisene som utgangspunkt. Vi oppfordrer deg til å kontakte studiet i utlandet kontoret for å bestemme de faktiske kostnadene for deg når du er involvert i økonomisk hjelp, stipend, hjemme skolepolitikk og andre faktorer. [-]

Santiago Sommer - Helse Studier Kurs

Campus Heltidsstudier 7 uker September 2018 Chile Santiago Hongkong Hong Kong + 2 fler

Du deltar i et seminar for helsestudier, samtidig som du forbedrer kommunikasjonsevnen din gjennom spanskkurset for helsepersonell. Alle kurs er utført på spansk og designet for studenter med avanserte språkkunnskaper. [+]

Oversikt Omgitt av snødekte fjell, er Santiago en sofistikert, moderne by med en befolkning på mer enn 6,6 millioner innbyggere. Det er også hovedstaden i Chile, et land med en av de sterkeste og mest varierte økonomiene i Sør-Amerika. Fordi Chile har et samfunnssentert helsevesen, kan du studere i Santiago gi deg helsemessig erfaring og en forståelse for kulturbasert helsepraksis. Du deltar i et seminar for helsestudier, samtidig som du forbedrer kommunikasjonsevnen din gjennom spanskkurset for helsepersonell. Alle kurs er utført på spansk og designet for studenter med avanserte språkkunnskaper. I tillegg gir programmet muligheter for helhetlig vekst, inkludert aktiviteter som vil forbedre din mellommenneskelige og interkulturelle læring mens du er i Chile. Hurtigfakta Senter : IES Utlandet Santiago By : Santiago Land : Chile Studiepoeng : 7 studiepoeng Undervisningsspråk : Spansk Språk Forkunnskaper : 4 semestre på college-nivå spansk Programdatoer Når du er innlagt, kan du se reisedatoer av Predeparture-informasjonen i MyIESabroad-kontoen før du reiser. Sommer 2017 Ankomst: onsdag 24. mai 2017 Avgang: Onsdag 12. juli 2017 Studier Vår oppgave er enkel: å gi deg den beste studien i utlandet programmet mulig, som inkluderer høyeste kvalitet faglige og kulturelle erfaringer. Vi tilbyr unike kurs som utmerker folkesundhet og spansk språk gjennom en grundig og hands-on tilnærming. Våre professorer i verdensklasse øker din faglige erfaring og gir deg nye perspektiver hver dag i klassen. Mens du er i Santiago, melde du på 2 kurs for totalt 7 studiepoeng. Alle kurs er utført på spansk. Vårt mål er å sikre at... [-]

Santiago – Health Studies

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre February 2018 Chile Santiago

[+]

Oversikt Med en befolkning på over 5 millioner mennesker, er Santiago både hovedstaden i Chile og den største byen. Dens beboere har et samfunnssentert helsevesen, en som du kan observere og oppleve førstehånds når du studerer helsestudier i Santiago, som begynner høsten 2017. Designet for avanserte spanske studenter i helse-relaterte majors som Pre-Med, sykepleie og folkehelse, samt studenter i andre helse-relaterte felt, tilbyr dette studiet i utlandet programmet verdifull innsikt i Santiagos helsevesen. Du vil utvikle helsepersonellrelatert erfaring samtidig som du forbedrer kommunikasjonsevnen din gjennom en spansk kurs for helsepersonell. Når du studerer i utlandet i Santiago, blir byen din klasserom. Ikke bare observere det chilenske folket - leve som en når du utforsker de livlige håndverksmarkedene; Nyte chilenske retter som asado Chileno, Paila marina, og Almejas a la Parmesana; Og besøk lokal fotografering, skulptur og malerier på Galería AFA og andre nærliggende museer. Alt mens du praktiserer dine språkkunnskaper, selvfølgelig. Vi vil at du skal føle deg hjemme i Santiago, så vi gjør alt vi kan for å hjelpe deg med å integrere deg i livet i byen. Fra bolig og kulturelle arrangementer er vår jobb å sørge for at du har den mest autentiske studien i utlandet, som er mulig. Senter : IES Utlandet Santiago Høsten 2017 Ankomst: Mandag 24. juli 2017 Avgang: Fredag ​​10. november 2017 - Hvis du bare tar IES Abroad kurs; Fredag ​​1. desember 2017 - For studenter som er innmeldt i partneruniversitetskurs Våren 2018 Ankomst: Sent februar Avgang: Tidlig juni - IES Utlandskurs... [-]

Videoer

Study with IES Abroad

About IES Abroad

The Power of Cultural Immersion

Benefits of Study Abroad

Kontakt
Besøksadresse
33 W. Monroe St.
Suite 2300

Chicago, Illinois, 60603-5405 US
Besøksadresse
Amsterdam, NL
Besøksadresse
Arles, Provence-Alpes-Cote d'Azur, FR
Besøksadresse
Auckland, NZ
Besøksadresse
Barcelona, ES
Besøksadresse
Beijing, CN
Besøksadresse
Berlin, Berlin Region, DE
Besøksadresse
Buenos Aires, AR
Besøksadresse
Cape Town, ZA
Besøksadresse
Christchurch, NZ
Besøksadresse
Dublin, IE
Besøksadresse
Freiburg, Baden-Württemberg, DE
Besøksadresse
Granada, ES
Besøksadresse
London, England, GB
Besøksadresse
Madrid, ES
Besøksadresse
Milan, IT
Besøksadresse
Nagoya, JP
Besøksadresse
Nantes, Pays de la Loire, FR
Besøksadresse
Upper East Side, New York, US
Besøksadresse
Nice, Provence-Alpes-Cote d'Azur, FR
Besøksadresse
Paris, Ile-de-France, FR
Besøksadresse
Oxford, England, GB
Besøksadresse
Quito, EC
Besøksadresse
Rabat, MA
Besøksadresse
Rome, IT
Besøksadresse
Salamanca, ES
Besøksadresse
Santiago, CL
Besøksadresse
Shanghai, CN
Besøksadresse
Siena, IT
Besøksadresse
Sydney, New South Wales, AU
Besøksadresse
Tokyo, JP
Besøksadresse
Galapagos Islands, EC
Besøksadresse
Vienna, AT
Besøksadresse
Hong Kong, HK