Les den offisielle beskrivelsen

En høyt ladet kraft som vil flytte verden.

Alt vi gjør handler om IES i utlandet student. Vårt sterkt lidenskapelige team av studier i utlandet vurderer å skape enestående opplevelser som overgår forventninger. Vårt mål er å stenge verden rundt 6000 studere studenter i utlandet hvert år.

Fra vårt hovedkvarter i Chicago til våre 125+ studier i utlandet programmer på mer enn 30 globale steder over hele verden, skaper vi autentisk global utdanning og livbevisende kulturopplevelser. Vi jobber hos IES Abroad fordi vi tror at hver student skal ha mulighet til å reise utenlands - spesielt i et morsomt, trygt og overlegent faglig og kulturelt miljø.

Vi tror så sterkt i kraften i vårt program, at vi aktivt rekrutterer studenter fra ulike befolkninger og gir mer enn $ 4 millioner i stipendier år etter år. Vi er stolte over at våre studenter er like varierte og spennende som landene de studerer i.

Hvem vi er

Institutt for internasjonal utdanning av studenter ("IES Abroad") Representerer et konsortium på mer enn 235 amerikanske høyskoler og universiteter. Som en ideell organisasjon for 501 (c) (3) har IES Abroad et all-frivillig styre og et omfattende akademisk styringssystem som inkluderer 5 utvalg med demokratisk representasjon fra IES Abroad-konsortiet.

Siden begynnelsen i 1950 har over 100 000 studenter deltatt i IES Abroad internasjonalt utenlandsstudier. IES Abroad driver 120 + programmer på mer enn 30 steder i Europa, Afrika, Asia, Sør-Amerika, Australia og New Zealand. IES Abroad er med i 6.000+ studenter som er registrert i IES Abroad-programmer hvert år, og er den største studien i utlandet i USA og en innovativ leder innen utlandet.

studere

Vår misjon

IES Abroad utdanner studenter til å bli globale ledere gjennom premierstudier i utlandet og internship programmer, som tilbyr studenter over hele verden erfaringsbaserte læringsmuligheter som oppfyller de høyeste standarder for akademisk kvalitet.

Vår visjon

Vår visjon for fremtiden forblir knyttet til det opprinnelige IES Abroad-programmet i 1950 ... en verden fylt av interkulturelt kompetente ledere som har både forståelse og ferdigheter til å effektivt, menneskelig og positivt navigere på forskjellige kulturer, i politikk, utdanning, næringsliv , Eller non-profit sektor.

VÅR FILOSOFI

Vi er forpliktet til å plassere våre studenters interesser først, til levering av overlegne akademiske programmer, og å yte god service til våre studenter og utdannede partnere over hele verden. Dette er våre høyeste prioriteter.

Vi mener at åpenhet, beste praksis og opprettholde integriteten til våre forretningsprinsipper er i beste grad for våre studenter, våre globale akademiske partnere og vår organisasjon. Styringsstrukturen i IES Abroad har et tilsynssystem som er preget av konsortiemedlem og tredjepartsdrevne sjekker og balanser.

student

Hva vi tilbyr

Et pass til globalt statsborgerskap.

IES Abroad skaper en reise - en spennende utfordring av akademikere og kulturelt nedsenkning - en uovertruffen global pedagogisk opplevelse. Våre verdensklasse fakultet og krevende, relevante kurs engasjerer og inspirerer studenter som de oppdager uventede måter å lære både i og utenfor klasserommet.

Snart befinner våre elever seg i skjæringspunktet mellom språkkunnskaper og interkulturell kommunikasjon som de lærer å navigere verden som 21. århundre globale borgere. Slik gjør vi det:

 • Mer enn 125 akademiske programmer
 • Programmer i 30 + byer og 21 land
 • Et nettverk av 600+ ambassadører som har meldt seg til å svare på spørsmål
 • Mer enn 1200 IES Utlandet kurs undervist av kvalifisert internasjonal fakultet
 • Kredittoverføring, basert på programmer som allerede er godkjent av studentskoler eller gjennom programmer akkreditert av IES Abroad's School of Record, University of Rochester
 • Boligalternativene sikret og overvåket av IES Abroad, inkludert hytter, residens med lokale studenter og / eller leiligheter (ofte med lokal assistent)
 • Mer enn $ 4 millioner i IES Abroad stipend og hjelp tilgjengelig
 • Mulighet til å ta kurs på et av våre internasjonale partneruniversiteter sammen med lokale studenter
 • Personlig rådgivning for å bistå med spørsmål, bekymringer og prosesser før avreise
 • Bistand med visum søknadsprosessen
 • Omfattende helse- og sikkerhetstjenester, som inkluderer:
  • 24/7 nødhjelpsassistanse på stedet for å svare på de umiddelbare helse- og sikkerhetsbehovene til studentene
  • Internasjonal helseforsikring i nødstilfeller
  • US-baserte studentstudent og støttepersonell som etablerer og overvåker helse- og sikkerhetsprotokollen, konsulterer IES Abroad Centers for å opprettholde høye sikkerhetsstandarder og fungere som en nødkontakt
  • En internasjonal politisk plan for krisestyring og nødprosedyrer på alle steder for evakuering i tilfelle naturkatastrofer, politisk uro eller terrorhandling.
 • Omfattende predeparture ressurser, inkludert kulturell og akademisk informasjon
 • Tilgang til Moodle, et nettbasert læringsmiljø som involverer studenter utenfor klasserommet
 • Familiestøtte, inkludert IES Abroad Family Guide
 • Erfarne og dedikerte lokalt ansatte på stedet
 • Måltider, avhengig av boligvalg
 • Praktikplasser og feltplasseringer på områder som: Kunst / Teater, Næringsliv, Utdanning, Regjeringen / Politikk, Lov, Vitenskap / Helserelaterte programmer, Sosiale / NGO Organisasjoner
 • Tjenesten lærer og frivillig muligheter på ulike lokale, nasjonale og internasjonale veldedighetsorganisasjoner på områder som: dyrevelferd, samfunnsutvikling, økonomisk utvikling, utdanning, helse, menneskerettigheter etc.
 • Omfattende orientering og re-entry programmering som fokuserer på kulturjustering, målinnstilling og prestasjon, og forbereder hjemkomst
 • Tilgang til organiserte utflukter og kulturelle arrangementer
 • avskrift
 • Tilgang til vårt 100.000 + alumni nettverk og The Exchange bi-årlige nyhetsbrev
Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

IES Abroad

Designet for studenter interessert i helse-relaterte karriere, gir dette programmet muligheter for å undersøke og undersøke helsevesenets levering i Sør-Afrika. Feltbesøk ... [+]

Oversikt

Cape Town er omgitt av fjell og sjø i nærheten av den sørlige delen av Afrika, og er ikke bare en av verdens vakreste byer, men også et ideelt sted å oppleve den dynamiske forandringen i et land som både er svært utviklet i områder, men sterkt underutviklet i andre.

Du vil lære detaljer om den sørafrikanske innsatsen for å levere helsevesen effektivt til landets fattigere by- og landsbeboere gjennom både klasselesninger og observasjonsopplevelser. Designet for studenter interessert i helse-relaterte karriere, gir dette programmet muligheter for å undersøke og undersøke helsevesenets levering i Sør-Afrika. Feltbesøk og plasseringer i townships rundt Cape Town og en ukes langlandsferie i den nordlige delen av Sør-Afrika gir førstehånds erfaring med de mange helseproblemene som utfordrer Sør-Afrika og den nasjonale innsatsen for å forbedre folkehelsen.... [-]

Sør-Afrika Cape Town
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
6 uker
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Ikke bare lære om helsevesenet i et klasserom - fordyp deg gjennom teori og praksis i overbevisende folkehelseproblemer i Storbritannia og Kingston, Jamaica, som påvirker ... [+]

Oversikt

Ikke bare lære om helsevesenet i et klasserom - fordyp deg gjennom teori og praksis i overbevisende folkehelseproblemer i Storbritannia og Kingston, Jamaica, som påvirker lokalsamfunn, land og den globale befolkningen akkurat nå. Læreplanen for dette programmet ble opprettet for å møte de akademiske behovene og interessene til studentene i pre-profesjonelle medisinske studier og helsepersonell og mindreårige, samt studenter som studerer antropologi, økonomi, statsvitenskap, psykologi eller sosiologi. Gjennom vårt program oppdager du de ulike perspektiver, utfordringer og behov for ulike befolkninger i London og Kingston, med en en gang i en levetidstjeneste. Din kursbelastning inkluderer:... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 semester
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Designet for avanserte spanske studenter i helse-relaterte majors som Pre-Med, sykepleie og folkehelse, samt studenter i andre helse-relaterte felt, tilbyr dette studiet ... [+]

Oversikt

Med en befolkning på over 5 millioner mennesker, er Santiago både hovedstaden i Chile og den største byen. Innbyggerne har et samfunnssentert helsevesen, en som du vil kunne observere og oppleve førstehånds når du studerer helsestudier i Santiago, som begynner høsten 2017.

Designet for avanserte spanske studenter i helse-relaterte majors som Pre-Med, sykepleie og folkehelse, samt studenter i andre helse-relaterte felt, tilbyr dette studiet i utlandet programmet verdifull innsikt i Santiagos helsevesen. Du vil utvikle helserelatert erfaring mens du forbedrer kommunikasjonsevnen din gjennom et spanskkurs for helsepersonell.

Når du studerer i utlandet i Santiago, blir byen din klasserom. Ikke bare observere det chilenske folket - leve som en når du utforsker de livlige håndverksmarkedene; nyte chilenske retter som asado Chileno, Paila marina, og Almejas a la Parmesana; og besøk lokal fotografering, skulptur og malerier på Galería AFA og andre nærliggende museer. Alt mens du praktiserer dine språkkunnskaper, selvfølgelig. Vi vil at du skal føle deg hjemme i Santiago, så vi gjør alt vi kan for å hjelpe deg med å integrere deg i livet i byen. Fra bolig og kulturelle arrangementer er vår jobb å sørge for at du har den mest autentiske studien i utlandet, som er mulig.... [-]

Chile Santiago
Kontakt skolen
Spansk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Ideelt for studenter som vurderer karriere innen helsefag, gir dette programmet deg muligheten til å lære om helsepolitikk og leveransesystemer i sammenheng med Chiles sa ... [+]

Oversikt

Ideelt for studenter som vurderer karriere innen helsefag, gir dette programmet deg muligheten til å lære om helsepolitikk og leveransesystemer i sammenheng med Chiles samfunnssentre i det offentlige og private helsesystemet. En viktig del av programmet introduserer deg til historiske, sosiale og kulturelle aspekter av helsevesenet spesielt for Chile, inkludert behandling av sykdom og pasientrettigheter.

Programmet består av ett kurs, Helsefag: Klinisk observasjon og kulturelle aspekter av helsevesenet i Chile, delt inn i to komponenter: Klinisk observasjon og spansk for helsepersonell. Den primære komponenten, klinisk observasjon, lar deg observere pasientpleie i offentlige og private klinikker. Et klasseseminarium gir et rammeverk for kliniske observasjoner og analyserer temaer som effektivitet, egenkapital og kvaliteten på tjenesteleveransen til pasienter. Spansk for helsepersonell er utviklet for å hjelpe deg med å utvikle spanske språkkunnskaper som fokuserer på medisinsk terminologi. Studer i utlandet i Santiago og få et unikt innblikk i helsevesenet!... [-]

Chile Santiago
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Heltid studier
3 uker
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Du deltar i et seminar for helsestudier, samtidig som du forbedrer kommunikasjonsevnen din gjennom spanskkurset for helsepersonell. Alle kurs er utført på spansk og desig ... [+]

Oversikt

Omgitt av snødekte fjell, er Santiago en sofistikert, moderne by med en befolkning på mer enn 6,6 millioner innbyggere. Det er også hovedstaden i Chile, et land med en av de sterkeste og mest varierte økonomiene i Sør-Amerika.

Fordi Chile har et samfunnssentert helsevesen, kan du studere i Santiago gi deg helsemessig erfaring og en forståelse for kulturbasert helsetjenester. Du deltar i et seminar for helsestudier, samtidig som du forbedrer kommunikasjonsevnen din gjennom spanskkurset for helsepersonell. Alle kurs er utført på spansk og designet for studenter med avanserte språkkunnskaper. I tillegg gir programmet muligheter for helhetlig vekst, inkludert aktiviteter som vil forbedre din mellommenneskelige og interkulturelle læring mens du er i Chile.... [-]

Chile Santiago
Kontakt skolen
Spansk
Heltid studier
7 uker
Campus
Les mer på norsk

Study with IES Abroad

About IES Abroad

The Power of Cultural Immersion

Benefits of Study Abroad