Kansas State University Global Campus

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

En Campus uten grenser

Kansas State University Global Campus er din forbindelse til utdanning som når deg uansett hvor du er online. Med over 70 bachelorgrader, uteksaminert grader og sertifikat programmer er det mange forskjellige alternativer å velge mellom.

Bringe kvalitet pedagogiske alternativer til voksne elever på avstand er ikke noe nytt ved Kansas State University. I over 50 år har Kansas State University Global Campus gitt rimelige, tilgjengelige pedagogiske muligheter for å møte behovene til studenter og fagfolk.

I tillegg til online læring og utvikling, har K-State Global Campus internasjonale forbindelser og partnerskap med 20 land over hele verden. Internasjonale programmer bidra til å fremme kulturell forståelse og faglig utveksling for universitetssamfunnet.

Kansas State University er akkreditert av Higher Learning kommisjonen i Nord Central Association of Colleges og Schools.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MSc - HealthcareStudies » Se MBA » Se Høyere Sertifikater » Se BScs » Se MSc - OnlineStudies » Se Masters »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Dietetics Master's Degree

Nettstudie Heltidsstudier Deltid Åpen påmelding USA USA Online

Dietetics mastergraden er for registrerte dietister og enkeltpersoner som er registreringsberettigede. [+]

[-]

Master Of Science I Gerontologi

Nettstudie Heltidsstudier Deltid Åpen påmelding USA USA Online

Den gerontologi mastergrad program er utformet for å forberede studentene som planlegger å arbeide direkte med eldre mennesker, eller som vil bli involvert i utdanning eller forskning knyttet til aldring problemer. [+]

Gerontologi Master

Den gerontologi mastergrad program er utformet for å forberede studentene som planlegger å arbeide direkte med eldre mennesker, eller som vil bli involvert i utdanning eller forskning knyttet til aldring problemer.

Dette programmet gir studentene kjernekompetanse identifisert av Foreningen for Gerontologi i høyere utdanning og trekker på kompetansen til graduate fakultetet og graduate kurs fra flere universiteter. Studenter som fullfører programmet ved Kansas State University vil tjene en mastergrad i familiestudier og menneskelige tjenester med spesialisering i gerontologi.

Studiet tilbys gjennom Great Plains Interaktiv Fjernundervisning Alliance (Great Plains IDEA).... [-]


Videoer

Always on. Always there.

Kontakt
Besøksadresse
1615 Anderson Avenue
Manhattan, Kansas, KS 66502 US
Besøksadresse
USA Online, US