Kennesaw State University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til den nye KSU

Kennesaw State University er en omfattende universitet anerkjent for sin entreprenørånd, global engasjement og følelse av fellesskap. Som Georgia tredje største universitet og en av de femti største offentlige universiteter i landet, Kennesaw State tilbyr mer enn 100 lavere og høyere grad, blant annet et økende antall doktorgradsprogrammer. Kennesaw State er forpliktet til å bli en verdensklasse akademisk institusjon posisjonert for å utvide sin faglige og forskningsoppdrag og utvide sitt virkeområde på lokalt, nasjonalt og globalt nivå.

For mer enn 50 år, Kennesaw State University har vært kjent for sin entreprenørånd og følelse av fellesskap. Tilbyr studiesteder i Marietta og Kennesaw, er universitetet ligger like nord for Atlanta og kombinerer et boligområde med tilgang til en av landets mest dynamiske byer. Som Georgia tredje største universitet, Kennesaw State tilbyr mer enn 150 lavere og høyere grad, blant annet en økende doktorgradsprogram. Utpekt av styret i Regents ved University System of Georgia som en omfattende universitet, er Kennesaw delstats forpliktet til å bli en førsteklasses akademisk institusjon posisjonert for å utvide sin faglige og forskningsoppdrag og utvide sitt virkeområde på lokalt, regionalt og nasjonalt nivå.

To store institusjoner - En verdensklasse universitet

  1. januar 2015 styret i Regents ved University System of Georgia godkjent konsolidering av Kennesaw delstats og Southern Polytechnic State University. Dette representerer USG femte og største konsolidering i sin videre satsing for å øke effektiviteten og effektiviteten for å bedre betjene studenter og staten.

Den nye Kennesaw State University kombinerer det beste fra to av Georgias mest respekterte institusjoner i høyere utdanning. En omfattende universitet, er Kennesaw delstats en destinasjon campus tilbyr studentene et bredt spekter av kvalitets akademikere, en voksende og levende campus liv, prisbelønte spisefasiliteter, og et bredt utvalg av sportslige tilbud. Med nasjonalt rangert grader i virksomheten, engineering og første-årig, samt premier undervisning, sykepleie, arkitektur, vitenskap og matematikk programmer, er den nye Kennesaw State University klar til å bli Georgias neste verdensklasse institusjon.

Kennesaw State University - etter tallene

  • Total påmelding: 33000 (basert på Fall 2015)
  • Totalt studieprogrammene: mer enn 150 lavere, høyere og doktorgrader
  • On-campus boliger kapasitet: ca 5200 og åtte residence halls
  • Antall studenter: mer enn 100 000
  • Økonomiske konsekvenser: $ 1.2 millioner - Styret i Regents ved University System of Georgia rapport 2012
  • Landene som er representert i studentmassen: 130
  • Studenter som deltar i videreutdanning klasser: 17,210
  • Atletisk lag: 18 NCAA Division I, inkludert fotball (Fall 2015)

Kennesaw State University er akkreditert av Southern Association of Colleges og Schools Kommisjonen på Colleges å tildele bachelor-, master-, spesialist, og doktorgrader. Kontakt Kommisjonen på Colleges på 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 eller ring 404-679-4500 for spørsmål om akkreditering av Kennesaw State University.

KSU Mission Statement

Kennesaw State University tilbyr høy kvalitet og produktiv lavere, høyere, etterutdanning, og co-pensum programmer. Disse inkluderer læringsmuligheter i arkitektur, kunst, næringsliv, databehandling, utdanning, ingeniørfag og engineering teknologi, helse og menneskelige tjenester, utmerkelser opplevelser, humaniora og samfunnsvitenskap, tverrfaglige studier, lederutvikling, natur- og naturvitenskap, studere i utlandet, og andre relaterte disipliner. Universitetets forskning, stipend, kreative aktiviteter, og offentlig service initiativer utvide og anvende kunnskap, bidra til økonomisk utvikling, og forbedre livskvaliteten i lokalsamfunnet, Georgia, nasjonen og verden.

De KSU fellesskapsverdiene åpen, ærlig og omtenksom intellektuell forespørsel, nyskapende og kreativ problemløsning, profesjonalitet, kompetanse, samarbeid, integritet og etisk atferd, engasjert statsborgerskap, global forståelse, bærekraft, gjensidig respekt og forståelse av menneskelig og kulturelt mangfold. Universitetet samfunnet arbeider for tiden med å forbedre student suksess, bedre institusjonell kvalitet og svare på offentlig etterspørsel etter høyere utdanning.

KSU Visjonserklæring

Kennesaw State University vil være et førsteklasses omfattende universitet anerkjent for sin dyktighet i utdanning, oppdagelse, innovasjon, teknologi og samfunnsengasjement på alle nivåer fra lokale til det globale. KSU erfaring vil styrke medlemmer og nyutdannede av universitetssamfunnet å ha en visjon, evne og mot til å forandre fremtiden.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MSc »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Ms Helsetjenester Ledelse Og Informatikk

Campus Heltidsstudier September 2017 USA Kennesaw Marietta

Etterspørselen etter dyktige IT-ledere i helsevesenet vokser hver dag. Master of Science i Healthcare Management og informatikk (MS-HMI) er den første av sitt slag i Georgia, og integrerer informasjon teknologi, data, dataanalyse, helsetjenester leveranseprosesser, sammen med ledelse og ledelsesprinsipper. [+]

Etterspørselen etter dyktige IT-ledere i helsevesenet vokser hver dag. De Master of Science i Healthcare Management og informatikk (MS-HMI) er den første av sitt slag i Georgia, og integrerer informasjon teknologi, data, dataanalyse, helsetjenester leveranseprosesser, sammen med ledelse og ledelsesprinsipper. Våre samarbeidende tilnærming til helsetjenester IT gjør at våre kandidater til å forstå kompleksiteten i forhold som må vurderes når du gjør teknologiske beslutninger innenfor en vare levering organisasjon, og forbereder dem for lederskap. The Only MS i HMI i Georgia The Masters of Science i Healthcare Management og informatikk er et tverrfaglig program som strekker seg over Coles College of Business, College of Science and Mathematics, Wellstar College of Health and Human Sciences og College of Computer Science og Software Engineering. Vår tverrfaglige tilnærming gir studentene en helhetlig forståelse av sammenhengene mellom helsevesenet ledelse og informatikk. En kombinert forståelse av disse feltene er avgjørende for effektiv levering og praktiseringen av helsevesenet i det 21. århundre, og er avgjørende for å lede i denne stadig voksende industri. Jobb i Healthcare Management og informatikk Våre kandidater vil forlate klar til å ta på seg et variert utvalg av roller som ledere og helsepersonell ledere, inkludert: Chief medisinsk informatikk offiser Chief Information Officer prosjekt~~POS=TRUNC ledere~~POS=HEADCOMP VP av informasjonsteknologi Utviklere Analytikere Curriculum The Masters of Science i Healthcare Management og informatikk (MS-HMI) er en 36-timers tverrfaglig program. Sentrale kurs (30 studiepoeng) Gi evner: helsevesen Informatikk og Data Analytics (SAS, R, SPSS) Management, Governance, etiske, juridiske og sikkerhet Database, Software Development (C ++ /... [-]

Kontakt
Besøksadresse
1000 Chastain Road
Kennesaw, Georgia, 30144 US
Besøksadresse
1100 South Marietta Pkwy
Marietta, Georgia, 30060 US