Logan University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Siden 1935, Logan University Har vært grunnet i Kiropraktikk utdanning, Mens du kontinuerlig beriker akademiske muligheter med grad tilbud i Helse forskning.

Logan University Nyutdannede bruker en helhetlig tilnærming til helse og velvære for å møte etterspørselen etter mindre invasive, billigere behandlinger og omfattende omsorg og lede den integrerte helsevesenet. Gjennom en nyskapende, utfallsbasert faglig læreplan som legger vekt på bevisopplyset omsorg, ulike kliniske nedsenkingsmuligheter, fremvoksende teknologi og beviser, Logan University kandidater er opplært, trygg og forberedt på fremtiden. På Logan, Våre studenter blir lært prinsippene for pasient-sentrert helsevesen. Våre studenter, fakultet og klinikere utfordres til Forbedre pasientens helse samtidig som helsesystemet blir bedre for alle pasienter.

Når vi antar denne lederrollen, vil pasienten ha fordel. Som leder innen integrert helsevesen sikrer vi at pasientene får bevisbevisst, helhetsomsorg. Vi gjenoppretter funksjon, lindrer smerte, fremmer velvære og gir pasienter forbedret livskvalitet. Det er det Logan forskjell.

International Student Entre

Vi er klare til å ønske deg velkommen til Logan-fellesskapet! Logan University er et høyverdig akademisk reisemål som skaper bransjeledende helsepersonell fra hele verden - alt på en av de vakreste campusene i USA.

Våre Dedicated International Admissions Coordinators

  • Assist med søknaden din og overgangen til USA.
  • Utsted din I-20 og hjelp med å skaffe deg F-1 Student Visa
  • Introduser deg til Logan Universitys studentklubber, organisasjoner samt den pulserende byen Chesterfield og St. Louis-området.

Bruke Logan University som en internasjonal student

Hvis du bor utenfor USA, eller går på videregående skole utenfor USA, tar det vanligvis tre trinn på søknad til Logan University:

  • Fullfør en online søknad.
  • Send transkripsjoner av hele din videregående opplæring til Logan.
  • Send inn alle dine offisielle standardiserte testresultater.

Bringer sammen kulturelle forskjeller gjennom kiropraktikk

En persons høyskoleopplevelse er ofte definert av deres faglige interesser, hvor godt de utmerker seg i programmet og hvor vellykkede de følger oppgradering. Men ved Logan er høgskolens opplevelse ikke bare definert av akademikere, men også av støtte og oppmuntring studenter mottar fra de som omgir dem, utvider deres verdslighet og forbereder dem på fremtidig suksess på alle områder av livet.

Ved Logan representerer studentbefolkningen mer enn 15 land, inkludert Canada, Brasil, Puerto Rico og Venezuela. På grunn av en økende internasjonal studentpopulasjon og en lengsel fra amerikanske studenter til å delta i klinikk i utlandet, startet Logan International Students Association (ISA), en organisasjon som fremmer kulturelt mangfold og bevissthet gjennom hele Logan campus og samfunn.

"Vi gir en plattform for samspill mellom internasjonale studenter og Logan-studentkroppen, oppmuntrende og støttende samarbeidsforhold blant kulturelle forskjeller," sa Kemmy Klein Ritter, en trimester 5-student fra Brasil og ISAs president. "Vårt mål er å fremme og forene det globale kiropraktiske yrket gjennom inspirasjon, integritet og ledelse." I forbindelse med World Congress of Chiropractic Students (WCCS), et internasjonalt samarbeid med kiropraktikkstudenter, tilbyr ISA studentene muligheter for læring og samarbeid med En mangfoldig gruppe fremtidige helsepersonell fra hele verden.

Kemmy sa at gruppen noen ganger bringer legene til rette for å oppleve virkelige erfaringer med å praktisere kiropraktikk i andre deler av verden. "Det er forskjellig utenfor USA, og det er viktig å kjenne de forskjellige regler og forskrifter for å praktisere kiropraktikk i forskjellige land," sa hun.

Selv om Kemmy jobber for tiden i tredje trimester som foreningspresident, er hennes visjon for organisasjonen bare i gang. Hun håper å involvere flere studenter på globalt nivå, med sikte på å forene yrket og støtte hverandre. "Mange drømmer om fremtiden, og vi er fremtiden," sa Kemmy. "Bli involvert betyr nå at vi har muligheten til å starte fremtiden i dag." Med støtte fra Logan-studenthuset og mange fakultetsmedlemmer har Kemmy og hennes offiserer sammenkoblet studenter fra hele verden med tre hoved fellesinteresser: Deres lidenskap for helsevesen, kiropraktikk og verden rundt dem. "Lære livserfaringer fra studenter og leger innen kiropraktikk utover Logan klinikken er en svært ydmyk opplevelse og en unik mulighet til å vokse som en fremtidig DC."

Steder

Chesterfield

Address
1851 Schoettler Rd.
MO 63017 Chesterfield, Missouri, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss