Lorain County Community College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om LCCC

Lorain County Community College grunnlagt i 1963 og har hjulpet lokalbefolkningen med å få den opplæringen og utdanningen de trenger for å leve sitt beste liv i mer enn 50 år.

Enten målet ditt er en tilknyttet grad, tilleggsopplæring i arbeidskraften eller en avansert grad, har vi et program for å dekke dine behov.

LCCC er stolt av å tjene som hjørnestein for Lorain County. College gir en mulighet for studenter å fullføre:

  • Bachelor grad
  • Tilknytte grader
  • Kortvarige sertifikater
  • Arbeidskraftopplæring

Gjennom LCCCs universitetspartnerskap kan du få en bachelor- eller mastergrad fra 14 universiteter og høyskoler i Ohio. Vi er også den første samfunnshøyskolen i Ohio som tilbyr sin egen bachelorgrad.

LCCC holder undervisningen lav - for tiden nest laveste undervisning i Ohio - slik at du kan oppgradere med ferdighetene du trenger for ansettelse - og ikke mye gjeld.

Som et resultat av vårt kontinuerlige engasjement for studentene våre, ble LCCC kåret til den øverste samfunnshøgskolen i landet for Excellence in Student Success av American Association of Community Colleges (AACC).120187_120139_InternationalStudents.jpg

High-Earning Graduate

Når du uteksaminerer, setter LCCC-utdannelsen deg i posisjon for noen av de høyeste inntektene fra samfunnsutdannede studenter i staten Ohio og i topp 50 i landet. I 2016 rangerte høgskolen på andreplass i Ohio og 41. nasjonalt for høyest betalte samfunnsutdannede akademikere, ifølge Payscale Human Capital. Payscale er et informasjonsselskap om lønn, fordeler og kompensasjoner som sammenstiller data om livstidsinntekt for hundrevis av grader og hovedfag. LCCC scoret også høyest blant alle Ohio-samfunns høgskoler i inntekter for nyutdannede i en 2015-merrapport fra Metropolitan Policy Program på Brookings.

Lorain County Community College er en del av University System of Ohio, et av de største omfattende offentlige systemene for høyere utdanning i nasjonen. Ohio offentlige høgskoler, universiteter og voksenopplæringsprogrammer tjener nesten 600 000 studenter og tilbyr hvert alternativ fra en GED til en doktorgrad, noe som sikrer at alle Ohioere har enkel tilgang til en rimelig høyere utdanning av høy kvalitet. Besøk University System of Ohio for mer informasjon.

Steder

Elyria

Address
1005 North Abbe Road
44035 Elyria, Ohio, USA