Mid Michigan Community College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

5

MMCC er ikke en størrelse passer alle, men det er et sted hvor elever på hver stripe kan få noe verdifullt.

Få mer på midten fra Mid Michigan Community College på Vimeo.

Ikke bare fordi våre klasser overføre til offentlige og private universiteter over hele landet. Ikke bare fordi du vil bli slått seg sammen med en veileder som vil jobbe med deg på å definere og kartlegge din erfaring på tvers av din tid på MMCC. Ikke bare fordi du vil bli verdsatt som en person som menings kan bidra til læring og dine jevnaldrende. Men fordi det å være student ved Mid betyr å få mer ut av din utdanning, mer for dollar, og mer for fremtiden.

MMCC tilbyr en start som gir noe rikt og unikt. Enten du er ute etter å spare penger på fire år eller avanserte pedagogiske planer, du kommer tilbake til college som en utradisjonell student, eller du ønsker å gå inn i en karriere innen to år eller mindre gjennom en av vår handel , tekniske eller yrkes programmer, er vi sikre på at du får mer ved Mid.

6

Studieprogram

På MMCC, fokuserer vi på en hel-student tilnærming til læring. Vi forstår at hver elev har individuelle mål, og derfor hver elev trenger å reise en vei som spesifikt oppnår dette målet.

Ulike spor for ulike mål:

MMCC tilbyr fire typer trenings og program spor, og innen de fleste av disse sporene, kan studentene velge fra kortsiktige kursmuligheter, toårig kollegaer grader, eller overføre grader som integreres sømløst inn i de fireårige programmer ved andre høgskoler og universiteter . Det betyr at uansett om du er en hands-on, praktisk elev eller mer komfortabel med å gjøre teorier og begreper, enten du er ute etter å bli med i arbeidsstyrken i ett til to år, eller om du ønsker å gå videre til en ungkarer eller utover, har MMCC noe som vil fungere for deg. Og på en eksepsjonell verdi.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Associate of Science » Se Associate Degrees » Se Forberedende år » Se Associate of Applied Science »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Associate of Science

Knytte Grad I Anvendt Vitenskap: Fysioterapeut Assistent (PTA)

Campus Heltidsstudier 5 semestre September 2018 USA Harrison Mount Pleasant + 1 fler

Fysioterapeut Assistenter (PTAs) er i høy etterspørsel, og at etterspørselen fortsetter å vokse raskere enn de fleste yrker. Våre studenter får meningsfylt arbeid kort tid etter endt utdanning. [+]

Fysioterapeut Assistenter (PTAs) er i høy etterspørsel, og at etterspørselen fortsetter å vokse raskere enn de fleste yrker. Våre studenter får meningsfylt arbeid kort tid etter endt utdanning.

100% av 2015 PTA avgangsklassen har bestått National Physical Therapy Examination. Vår PTA Program har en 100% sysselsetting for våre lisensierte kandidater! PTAs tjene omtrent $ 42 000 / år (National median). Programmet er akkreditert av Kommisjonen på Akkreditering i Physical Therapy Education (Capte).

Den Fysioterapeut Assistant Program ved Mid Michigan Community College er Akkreditert av Kommisjonen på Akkreditering i Physical Therapy Education (Capte).

karriere oversikt ... [-]

Knytte Grad I Anvendt Vitenskap: Medisinsk Assistent (ma)

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 USA Harrison Mount Pleasant + 1 fler

Mid Michigan Community College Medical Assistant Program gir studentene mulighet til å bli sertifisert gjennom nasjonale Eksamen administreres av American Association of Medical assistenter. Denne eksamen er tatt mens elevene er i sin hjørnestein medisinsk assistent kurs. Vellykket gjennomføring av denne sertifiseringen eksamen vil hjelpe MMCC MA Program Nyutdannede inn helsesektoren miljø med tillit og kompetanse i den kompetansen som trengs for å bli effektive helsepersonell. [+]

Assisterende er en av landets raskest voksende karriere, ifølge USA Bureau of Labor Statistics, tildele jobben vekst til følgende:

Forut bølge i antall legekontorer og poliklinisk omsorg fasiliteter teknologiske fremskritt Økende antall eldre amerikanere som trenger medisinsk behandling

Medisinske assistenter gir både klinisk og administrativ støtte til leger og annet helsepersonell. Den medisinsk assistent Program vil bli en selektiv innleggelser program med begrensede plasser i Fall 2017.

Mid Michigan Community College Medical Assistant Program gir studentene mulighet til å bli sertifisert gjennom nasjonale Eksamen administreres av American Association of Medical assistenter. Denne eksamen er tatt mens elevene er i sin hjørnestein medisinsk assistent kurs. Vellykket gjennomføring av denne sertifiseringen eksamen vil hjelpe MMCC MA Program Nyutdannede inn helsesektoren miljø med tillit og kompetanse i den kompetansen som trengs for å bli effektive helsepersonell.... [-]


Høgskolegrad

Associate Degree I Sykepleie

Campus Heltidsstudier 5 semestre January 2019 USA Harrison Mount Pleasant + 1 fler

MMCC sykepleierstudenter få kliniske erfaringer i både akuttbehandling og langsiktig omsorg fasiliteter. Studentene er forberedt som entry-level Associate Degree registrerte sykepleiere, klar til å begynne arbeidsforholdet umiddelbart etter endt utdanning. Etter eksamen, våre studenter er kvalifisert til å sitte for lisens ved å ta NCLEX-RN eksamen. [+]

En Legacy of Excellence

Siden MMCC første avgangsklassen av 21 sykepleiere i 1969, har College dratt mer enn 3500 pleie legitimasjon. The College sykepleier lærere og ansatte er forpliktet til å utvikle gode og medfølende fagfolk.

Spør rundt. Våre kandidater tjener lokalt og på tvers av staten. Du vil finne ut hvor godt respektert vårt program er, og hvordan eksepsjonelt forberedt og dyktig våre kandidater er når de kommer inn karrierer.

Ekte ferdigheter for fremtidige sykepleiere

Våre state-of-the-art simulering laboratorier i både Harrison og Mt. Hyggelig la elevene øve sykepleieferdigheter uten å forlate campus. Lær mer om våre sykepleie laboratorier og simulering utstyr. https://www.midmich.edu/academics/programs-of-study/health-sciences/nursing/labs-facilities~~number=plural MMCC sykepleierstudenter få kliniske erfaringer i forbindelse med akutte pleie og langsiktig omsorg fasiliteter. Studentene er forberedt som entry-level Associate Degree registrerte sykepleiere, klar til å begynne arbeidsforholdet umiddelbart etter endt utdanning. Etter eksamen, våre studenter er kvalifisert til å sitte for lisens ved å ta NCLEX-RN eksamen.... [-]


Videoer

Get More at Mid

MMCC Commercial - “I Want More”

Kontakt

Mid Michigan Community College

Adresse, linje 1 2600 S Summerton Rd, Mt Pleasant, MI 48858 United States
Mount Pleasant, Michigan, USA
HJemmeside http://midmich.edu/
Telefon +1 (989) 773-6622