Mercy College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Mercy College er dynamisk, variert New York City-området college som elevene er på et personlig oppdrag: å få mest mulig ut av livet ved å få mest mulig ut av sin utdanning.

Mercy grunnlagt i 1950, har mer enn 90 lavere og høyere grad og sertifikat programmer i løpet av fem skoler: Økonomi, utdanning, helse og Naturvitenskap, liberal arts og sosiale og atferdsmessige vitenskaper. Mercy College utfordrer sine lærere og ansatte til å gjøre høyere utdanning arbeid for alle sultne nok til å få en bedre plass i livet. Med studiesteder i Dobbs Ferry, Bronx, Manhattan og Yorktown Heights, er den pulserende College kultur opprettholdes av en mangfoldig studentmasse fra hele regionen.

Mercy102

En Transformative lærerik erfaring


Mercy utfordrer hver av sine bachelor- og masterstudenter til å overgå deres personlige og intellektuelle forventninger. Mercy nyutdannede demonstrere suksess og tillit på tvers av faglige og yrkes spektrum, og virkningen de har i sine lokalsamfunn eller rundt om i verden er bevis på en myndiggjøre lærerik erfaring.

Mercy pulserende fagmiljø legger stor vekt på læring utenfor klasserommet med reelle erfaringer. Denne tilnærmingen til stipend oppfordrer studenter til å bruke det de lærer i klasserommet med livet etter endt utdanning. Mercy verdenskjente fakultetet samarbeider tett med studenter på disse prosjektene.

Mercy_York

Mercy er forpliktet til å koble studenter med verden. The College har en rik tradisjon for samfunnstjeneste gjennom "Mercy gir tilbake" initiativ, som oppfordrer studenter til å delta i, og bly, service-læringsmuligheter. Dette er en refleksjon av Mercy historie og verdiene som finnes i Mercy College pakningen (Inserviendo Consumere, forbrukes i tjeneste).

On-campus hendelser og internasjonale reiseopplevelser hjelpe studenter å oppdage og verdsette kulturer langt hjemmefra. Våre kandidater er engasjerte borgere.

Mercy101

Pakten Advantage


Mercy College forpliktet til å støtte elevene gjennom hele utdanningsløpet, og tilbyr personlig erfaring som inkluderer College Personlig Achievement Contract (PACT) program. PACT er et nasjonalt anerkjent mentorprogram som fungerer som en modell for student suksess. www.mercy.edu/ 877-MERCY-GO.

Din PACT mentor er poenget ditt person som hjelper deg å navigere college livet. Din mentor vil hjelpe deg å forstå og søke om økonomisk støtte, velge riktig store, velge og registrere for klasser, spore studieprogresjon, utvikle lederegenskaper, lande et internship, og forberede seg på jobbintervjuer.

Mercy_ny

En Ønsket Campus Miljø


Den fantastiske naturen på Hudson River skiller Mercy naturskjønne campus i den pittoreske landsbyen Dobbs Ferry. Dobbs Ferry hovedgate, bare et steinkast fra campus, og tilbyr sjarmerende restauranter, butikker, kjøpesenter, kafeer og et pulserende samfunnslivet. En Metro-Nord jernbanestasjon, som ligger på campus, gjør New York tilgjengelig. Du ankommer i hjertet av Manhattan, på Grand Central Station, på mindre enn 30 minutter. Undersøke kunst på MoMA, oppleve Broadway, skøyter på Bryant Park, oppdage opera på Met, ta en kamp på Yankee Stadium eller Citi Field, utforske Central Park, Metropolitan Museum of Art og den botaniske hagen, og få erfaring med utallige internship og jobbmuligheter.

Mercy øvrige studiestedene ligger på Manhattan, Bronx og Yorktown Heights, gir fleksibilitet og brukervennlighet.Gunstig
Mercy har en av de laveste private college undervisning priser i landet, og den laveste i New York State. The College tilbyr også sjenerøse stipend pakker til høy oppnå studenter. Om elevene er bolig eller pendling, vil de oppdage et vell av muligheter og en berikende college opplevelse på en brøkdel av den gjennomsnittlige nasjonale prisen.

Formålsparagraf

Mercy_DF1

Mercy College er forpliktet til å gi motiverte studentene mulighet til å endre sitt liv gjennom høyere utdanning ved å tilby liberal arts og profesjonelle programmer i personlig og høy kvalitet læringsmiljøer, og dermed forberede studentene til å ta fatt på givende karriere, for å fortsette å lære gjennom hele livet og til å handle etisk og ansvarlig i en verden i endring.

MercyMission
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se BScs - HealthcareStudies » Se MSc - HealthcareStudies » Se BAs » Se BScs - OnlineStudies » Se MA » Se MSc - OnlineStudies » Se Masters » Se BSc'er » Se Ettårig EMBA-programmer » Se MSc - Master » Se Bachelor »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

BSc

Bachelor I Behavioral Science - Gerontologi

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Dobbs Ferry

Etterspørselen har aldri vært høyere for fagfolk som spesialiserer seg på gerontologi. Lær ferdighetene du trenger for å utmerke seg på et givende og voksende felt. [+]

Mercy College 's Bachelor of Science program i Behavioral Science er designet for studenter som ønsker å utvide sitt hovedfelt for å inkludere både psykologi og sosiologi. Behavioral Science Major gir livstidsverdige verdier av nyttig innsikt og informasjon om hvordan individer oppfører seg hjemme, på skolen, på arbeidsplassen og i samfunnet.

Dette bidrar til å forberede en student for enhver jobb og eller yrke som involverer mennesker, i flere innstillinger, inkludert utdanning, menneskelige tjenester, næringsliv, regjering og rettshåndhevelse.

Mercy's Behavioral Science-programmet gir en kombinasjon av struktur og fleksibilitet med en 36-kreditt hovedfag som inkluderer 4 obligatoriske kurs og 8 valgfrie kurs. Representative obligatoriske kurs inkluderer: Datamaskiner for sosiale og adferdsevitenskap, sosialpsykologi, metodikk for sosiale og adferdsevitenskap og klassikere for sosiale og adferdsevitenskap.... [-]


Bachelor I Sykepleie (RN Til BS)

Nettstudie Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 3 år September 2018 USA Dobbs Ferry USA Online + 3 fler

Fullt online-alternativ pluss fleksibel tidsplan tilgjengelig for arbeid RNs Advance din karriere i sykepleie med bachelorgrad. [+]

Mercy College bachelor of science grad i sykepleie er designet for registrerte sykepleiere som har en tilknyttet grad eller som har uteksaminert fra et diplomprogram i sykepleie, og planlegger å gå tilbake til skolen for en bachelorgrad.

Vi tilbyr tre alternativer: "Tradisjonell Personlig Nursing RN til BS", "Full Online Nursing RN to BS" og en kombinasjon av personlig og online klasser for å imøtekomme arbeidende RN-tidsplaner. Alle didaktiske kurs kan fullføres på nettet. Personlige kliniske timer kreves, men fleksibilitet er innarbeidet for å møte behovene til våre arbeidende RN-studenter.

Lokale partnerskap

Mercy College har samarbeidet med Suburban Hospital Alliance medlems sykehus, New York State Nurses Association (NYSNA) og 119 Local Heath Care Workers for å bringe datterselskaper nedsatte undervisningsrenter på 15% hos Mercy College .... [-]


BSc I Helsevitenskap

Nettstudie Heltidsstudier 4 år September 2018 USA Dobbs Ferry

Bygge et sterkt fundament i realfag. Beherske begreper og informasjonen du trenger for å forfølge en karriere som helsepersonell. [+]

Bygge et sterkt fundament i realfag

Beherske begreper og informasjonen du trenger for å forfølge en karriere som helsepersonell.

Baccalaureate i helsevitenskap gir et grunnlag i liberal kunst og vitenskap som kreves for yrkesutøvelse og høyere grads studier. Studentene skal tilegne seg kunnskap om dagens helsevesen, samt utfordringer og endringer i levering og finansiering av helsevesenet regionalt og globalt.

Grad Krav

Store Krav

Studenter som har valgt en pre-profesjonell spor (pre-OT, PT, PA) må opprettholde et minimum GPA på 2,75 for å opprettholde artium i dur. Dersom en student kumulativ GPA faller under 2,75, vil de bli plassert på prøvetid, og vil ha ett semester for å gjenopprette sin matriculating stor status ved å heve deres kumulativ GPA over 2,75. Pre-profesjonelle spor studenter må oppnå karakteren B eller bedre i ENGL 112 eller tilsvarende og MATH 116 eller tilsvarende. Enhver student som får en karakter under en C i et hovedemne vil være nødvendig for å gjenerobre kurset. Store kurs kan tas om igjen en gang. Eventuelle unntak programmet retningslinjer skal godkjennes av Program Head. Raske fakta Online kurs alternativer Nyttige rådgivere for å koordinere helsepersonell graduate-programmer Program Outcomes ... [-]

MSc

Master I Helsetjenestestyring

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 2 år September 2018 USA USA Online Dobbs Ferry Yorktown Heights + 3 fler

Lag en innvirkning på helse Utvikle din forskning, dataanalyse, ledelse og kommunikasjonsevner mens forbereder en vellykket, etterspurte karriere i helsevesenet. [+]

Gjøre en innvirkning på helsevesenet

Utvikle din forskning, dataanalyse, ledelse og kommunikasjonsevner mens forbereder en vellykket, etterspurte karriere i helsevesenet.

Den MS i Helse Services Management er et 36 studiepoeng akselerert studieprogram utformet for å konsolidere og styrke kunnskapen og evnene til den erfarne helsevesenet manager. Valgfag gir fleksibilitet slik at man kan skreddersy programmet til hans eller hennes personlige faglige mål.

Programinformasjon

Formål

Den masterprogram i Helse Services Management er utformet for å forberede kandidater for roller som helsetjenester i dagens raskt skiftende helsevesen miljø. Master of Science i Health Services Management er et 36-kreditt studium utformet for å konsolidere og styrke kunnskapen og evnene til å jobbe helsevesenet manager. Valgfag gir fleksibilitet slik at en person kan skreddersy programmet til hans eller hennes personlige karrieremål.... [-]


Master I Sykepleie - Sykepleie

Nettstudie Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Dobbs Ferry USA Online + 2 fler

Bli ledende i dagens komplekse og skiftende helsemiljø Et fleksibelt program for deltids- eller heltidsstudenter for å fremme karrieren i sykepleie. [+]

Sykepleierprogrammet forbereder sykepleieradministratorer for interprofessional praksis i dagens komplekse, forandrede, dynamiske helsemiljø. Anvendelse av avanserte pleiehåndteringsprinsipper blir brukt i sluttkurset.

Sykepleie / Sykepleie Rask faktaDesignet for deltidsstuderendeBroprogrammet er tilgjengelig for sykepleiere med en ikke-sykepleier bachelorgradBruk av state-of-the-art datalaboratorierOnline læringseksperterProgramutfall

Ved slutten av dette programmet skal studentene kunne:

Vurdere funn fra sykepleiebiopsykososiale felt, genetikk, folkehelse, kvalitetsforbedring og organisasjonsvitenskap for fortsatt forbedring av avansert sykepleie på tvers av ulike innstillingerUtvikle lederegenskaper som legger vekt på interprofessional samarbeid, systemtanking og forretnings- og finansiell håp mot forbedring av helsevesenetDesign avanserte pleiepraksis som anerkjenner regulering og nasjonale benchmarks for å identifisere faktiske eller potensielle feil i prosesser og systemer og skape en rettferdig kultur som sikrer kontinuerlig kvalitetsforbedring og sikkerhetDelta i eller lede samarbeidsgrupper i bevisbasert praksis, kvalitetsforbedringsinitiativer og etisk oppførsel eller forskning ved hjelp av oversetterlig forskning for å generere og formidle kunnskap for å forbedre omsorgsutfalleneVurder bruk av sikker og effektiv informasjonsteknologi for å støtte beslutningstaking, koordinering av omsorg, utdanning av helsepersonell, klienter og omsorgspersoner for å oppnå optimale helsemessige resultaterFremme helse og veilede helsetilførselssystemet ved hjelp av advocacy og politiske prosesser som fremmer verdier og forbedrer helseutfallet av populasjoner og helsevesenetLed og koordinere interprofessionalteam på tvers av omsorgsmiljøene for å redusere barrierer, lette tilgang til omsorg og forbedre helseutfallDesign og implementere bevisbaserte kliniske forebyggingsstrategier som er pasient-sentrert og kulturelt lydhør for å fremme helse, forebygge sykdom og redusere risiko blant individer og befolkninger på lokalt, nasjonalt og globalt nivå.Konstruer en rekke omsorgsopplevelser ved hjelp av informatikk for å evaluere sykepleierutfall, og bistå ulike klienter til... [-]

Master I Sykepleie - Sykepleieutdanning

Nettstudie Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Dobbs Ferry USA Online + 2 fler

Bli en transformativ helsepersonell Oppnå grundig kunnskap om sykepleie teori og praksis og fremskritt karriere med Mercys fleksible deltid eller heltidsprogram. [+]

Sykepleierutdanningen utarbeider sykepleierutdannere for fakultetsposisjoner i bachelor- og bachelorstudier, og for personalutviklingsposisjoner i helsevesenet. Studentene er forberedt på å bruke toppmoderne teknologi i planlegging, implementering og levering av utdanningsprogrammer.

Nursing / Nursing Education Fast FactsDesignet for deltidsstuderendeBroprogrammet er tilgjengelig for sykepleiere med en ikke-sykepleier bachelorgradFlere økonomiske hjelpemuligheterFullfør kurs onlineProgramutfall

Ved slutten av dette programmet skal studentene kunne:

Vurdere funn fra sykepleiebiopsykososiale felt, genetikk, folkehelse, kvalitetsforbedring og organisasjonsvitenskap for fortsatt forbedring av avansert sykepleie på tvers av ulike innstillingerUtvikle lederegenskaper som legger vekt på interprofessional samarbeid, systemtanking og forretnings- og finansiell håp mot forbedring av helsevesenetDesign avanserte pleiepraksis som anerkjenner regulering og nasjonale benchmarks for å identifisere faktiske eller potensielle feil i prosesser og systemer og skape en rettferdig kultur som sikrer kontinuerlig kvalitetsforbedring og sikkerhetDelta i eller lede samarbeidsgrupper i bevisbasert praksis, kvalitetsforbedringsinitiativer og etisk oppførsel eller forskning ved hjelp av oversetterlig forskning for å generere og formidle kunnskap for å forbedre omsorgsutfalleneVurder bruk av sikker og effektiv informasjonsteknologi for å støtte beslutningstaking, koordinering av omsorg, utdanning av helsepersonell, klienter og omsorgspersoner for å oppnå optimale helsemessige resultaterFremme helse og veilede helsetilførselssystemet ved hjelp av advocacy og politiske prosesser som fremmer verdier og forbedrer helseutfallet av populasjoner og helsevesenetLed og koordinere interprofessionalteam på tvers av omsorgsmiljøene for å redusere barrierer, lette tilgang til omsorg og forbedre helseutfallDesign og implementere bevisbaserte kliniske forebyggingsstrategier som er pasient-sentrert og kulturelt lydhør for å fremme helse, forebygge sykdom og redusere risiko blant individer og befolkninger på lokalt, nasjonalt og globalt nivå.Konstruer en rekke omsorgsopplevelser ved hjelp av... [-]

Videoer

We are Mercy College

Kontakt

Mercy College

Adresse, linje 1 Mercy College 555 Broadway
10522 Dobbs Ferry, New York, USA
HJemmeside http://www.mercy.edu/
Telefon +1 877-637-2946

Adresse, linje 1 66 West 35th Street (Herald Square)
10001 New York, New York, USA
Telefon undefined

Adresse, linje 1 1200 Waters Place
10461 New York, New York, USA
Telefon undefined

Adresse, linje 1 2651 Strang Boulevard Yorktown Heights
10598 Yorktown Heights, New York, USA
Telefon undefined

Adresse, linje 1 USA Online, USA
Telefon undefined