Les den offisielle beskrivelsen

Hva gjør MiraCosta College Special?

Om våre studenter

Både studenter og ansatte har en vennlig atmosfære og følelsen av at vi er alle her for å hjelpe hverandre. Vårt mangfoldige studentlegeme omfatter folk fra en rekke aldre, etnisiteter og kulturell bakgrunn.

 • Kredittopptak: 14.773
 • Ikke-kredittinnskrivning: 2.479
 • Kredittopptak etter kjønn: Kvinne: 57% Mann: 43%
 • Gjennomsnittsalder: 26
 • Kredittinnskrivning etter etnisitet:
  • Afroamerikaner: 4%
  • Hvit: 45%
  • Hispanic: 34%
  • Asiatisk, Stillehavet Islander: 8%
  • Flere: 7%
  • Annet: 2%
 • Aktiv plikt Militær / Veteraner / Avhengige: 1.396
112142_pexels-photo-1595391.jpeg

College Foundation

Visjonen til MiraCosta College Foundation er å sikre at ingen blir nektet tilgang til utdanning på grunn av økonomisk behov og at ressurser er tilgjengelige for å berike høyskoleopplevelsen for alle studenter. Stiftelsen er et 501 (c) (3) nonprofit selskap som styres av et frivillig styre av samfunnsledere og administreres av Office of Development and College Foundation. I løpet av de siste fem årene har stiftelsen mer enn doblet bidrag til høgskolen, som igjen tredoblet antall studenter som mottar stipend og doblet private ressurser som støtter campusprogrammer. En av stiftelsens prioriteringer er MiraCosta Promise, som vil tilby et år med høyskole uten avgifter til kvalifiserte studenter. Løftet vil også gi finansiering mot lærebøker og instruksjonsartikler til de som forplikter seg til løftekravene.

Personer, bedrifter og samfunnsgrupper samarbeider med MiraCosta College Foundation for å oppnå sine filantropiske mål. Mange velger å finansiere stipend, mens andre støtter forbedringen av akademiske programmer og fasiliteter gjennom presidentens sirkel. Fordelere bidrar mellom $ 1000 og $ 10.000 årlig og støtter en rekke behov på høgskolen, blant annet studiestipendier, kapitalprosjekter, programforbedringsstipend og utdanningsutstyr. Presidentens sirkelmedlemmer er invitert til å møte MiraCostas president for å lære om høgskolen og dets rolle i samfunnet og å dele sine ideer, og derved skape en verdifull sammenheng mellom høgskolen og samfunnene det tjener.112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Oppdrag

Oppdrag

MiraCosta Community College District oppdrag er å gi overlegen utdannelsesmuligheter og studentstøttetjenester til en mangfoldig befolkning av lærere med fokus på deres suksess. MiraCosta tilbyr bachelorgrader, universitetsoverføringskurs, karriere-og-teknisk utdanning, sertifikatprogrammer, grunnleggende ferdighetsutdanning og muligheter for livslang læring som styrker det økonomiske, kulturelle, sosiale og pedagogiske velvære i samfunnene det tjener.

Institusjonelle mål

Mål I. MiraCosta Community College District vil bli en foredragsutdanningsinstitusjon som er forpliktet til innovasjon og undersøkt beste praksis, bred tilgang til høyere utdanning og miljømessig bærekraft.

Mål II. MiraCosta Community College District blir institusjon der hver student har høy sannsynlighet for å oppnå akademisk suksess.

Mål III. MiraCosta Community College District vil institusjonalisere effektive planleggingsprosesser gjennom systematisk bruk av data for å ta beslutninger.

Mål IV. MiraCosta Community College District vil demonstrere høye standarder for stewardship og finansiell forsiktighet.

Mål V. MiraCosta Community College District vil være en samvittighetsfull fellesskapspartner.

plassering

MiraCosta Community College District ligger i San Diego County langs sørkysten av California, mellom Orange County i nord og hovedstadsområdet San Diego i sør. Distriktet ligger ca 35 miles nord for San Diego og 90 miles sør for Los Angeles. Distriktet omfatter byene Oceanside, Carlsbad, Encinitas, Rancho Santa Fe, Solana Beach, Del Mar, de ikke-inkorporerte områdene La Costa, Olivenhain og deler av Carmel Valley og Camp Pendleton Marine Base.

Nord-San Diego County er nasjonalt kjent for sine eksepsjonelle K-12 skoler og overflod av suveren høyere utdanning valg. Offentlige skole distrikter servert av MiraCosta College inkluderer Carlsbad, Cardiff, Del Mar, Encinitas, Oceanside, Rancho Santa Fe, San Dieguito og Solana Beach. Lokale høgskoler og universiteter inkluderer Cal State San Marcos, National University, Palomar College, San Diego State University, UCSD og University of San Diego, blant andre.

San Diego Tourism Authority nettsted beskriver San Diego Nord County som en stor, ekspansiv region kjent for sine uberørte strender, naturreservater og miles av åpne områder. Fra Del Mar til Oceanside er North County kystlinjen en rekke unike, pittoreske kystlandsbyer som har en liten bykjerne.

Hvis du leter etter muligheter for utendørsaktiviteter i San Diego, har nordregionen mye. Fra vandring og ridning i Los Peñasquitos Canyon Preserve, stå opp paddle boarding og kajakkpadling i Carlsbad Lagoon, å sykle langs historiske Highway 101, eller sportsfiske, hvalsafari eller surfe kysten fra La Jolla gjennom Oceanside, er utendørs entusiaster sikker på å bli underholdt. San Diego nordlige kystby Encinitas ble nylig oppnevnt blant de beste surfebyene i verden av National Geographic.

North County Coastal Region er hjemsted for noen av San Diegos største attraksjoner, inkludert LEGOLAND California, Sea Life Aquarium og Legoland Water Park, Flower Fields at Carlsbad og Del Mar Fairgrounds, vert for Del Mar Fair fra midten av juni til tidlig i juli, etterfulgt av Del Mar Thoroughbred Races frem til begynnelsen av september. Det er også San Diego botaniske hage for å se på den innfødte flora og fauna i San Diego, og på den østlige grensen til North County finner du også San Diego Zoo Safari Park, Las Vegas-stil indisk kasinospill og en håndfull av flotte Vinprodusenter og lokale bryggerier. Kunstentusiaster vil elske Oceanside Museum of Art og LUX Art Institute.

San Diego's North County kyst- og innlandsregioner er også et paradis for golfere, med over 40 forskjellige kurs å velge mellom. Graced av kjølebris fra Stillehavet, er Arnold Palmer-designet Park Hyatt Aviara og Tom Fazio-designet Grand Del Mar golfbaner unikt skulpturert rundt det naturlige landskapet og innfødt vegetasjon.

San Diego Nordregion setter deg bare en time fra Disneyland, men likevel nær sentrum av San Diego, hvor museene til Balboa Park, San Diego Zoo, Gaslamp Quarter og SeaWorld San Diego ligger i nærheten.

Nord-San Diego County er hjem til åtte av landets raskest voksende byer, bedrifter og familier er trukket til Nord-Countys solfylte innlandet og dype kystsamfunn.111577_pexels-photo-1152500.jpeg

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Høgskolegrad

MiraCosta College

Etter gjennomføring av dette studiet vil studenten kunne fremme og opprettholde et trygt miljø ved å integrere sykepleieprosessen og ferdighetskompetansen til å intervens ... [+]

Associate in Arts DegreeLisensiert yrkesopplæring

Studentene kan tjene den ovennevnte assosierte grad ved å fullføre et prestasjonsbevis og de generelle utdanningskursene som kreves for MiraCosta College 's Associate in Arts-grad. Studentene skal møte med en MiraCosta rådgiver for å identifisere nødvendige kurs og å utvikle en skriftlig utdanningsplan for den spesifikke graden eller sertifikatet de ønsker å tjene.

Krav til tilknyttet grad (AA / AS)

Studenter som ønsker å få en tilknyttet grad fra MiraCosta, må oppfylle følgende krav (per MCCDs styrepolitikk / administrativ prosedyre 4100).

wang dongxu / Unsplash

Major

Studentene må gjennomføre minimum 18 studiepoeng i et bestemt hovedområde eller satsingsområde og fullføre hvert emne med "C" eller bedre (eller en "P" dersom kurset er tatt på en "bestått / ikke bestått" basis). Studentene kan bruke kurs for å tilfredsstille både en generell utdanning og et stort krav.... [-]

USA Oceanside
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk