Mississippi State University - Center for Distance Education

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til vår stat

På Mississippi State University, tror vi på å bli personlig. Kjent gjennom vår historie som "Folkets Universitet", gir universitetet våre akademiske, ledende og sosiale muligheter for å hjelpe hver person til å utmerke seg. Din suksess - uansett fagområde eller karrieremål - er vår suksess. Vi tar dette oppdraget seriøst. Her deler fakultet, ansatte og studenter et felles mål: å gjøre Mississippi State University til en opplevelse for livet.

Studier

I Mississippi-staten er klasseromundervisning og læring kombinert med endeløse opplevelser for at studentene skal anvende sin kunnskap på meningsfulle måter. Med mer enn 175 programmer (totalt online og campus-programmer) som fører til en bachelor, master eller doktorgrad, forbereder MSU sine studenter på lyse og produktive futures hvor akademikere kombineres med de riktige verktøyene for å takle dagens vanskelige problemer og gjøre en forskjell i samfunnet. Universitetets varierte, prisbelønte fakultet gir det beste ut av disse studentene som er innmeldt i de åtte akademiske høyskolene som inkluderer jordbruk og biovitenskap; Arkitektur, kunst og design; Kunst og vitenskap; Virksomhet; Utdanning; Bagley College of Engineering; Skogsressurser; Og veterinærmedisin.

Innleggelser

Grunnopptak

Hvis du aldri har gått på Mississippi State University, vennligst fyll ut online Undergraduate Admissions Application. Hvis du har deltatt i andre institusjoner før MSU, må du sende inn en offisiell utskrift fra den institusjonen / institusjonene.

Graduate Opptak

Hvis du aldri har gått på Mississippi State University, er du pålagt å fullføre en Graduate Admissions Application og sende inn riktig dokumentasjon. Vennligst besøk Office of the Graduate School for detaljerte opptakskrav. Ta kontakt med akademisk avdeling for din spesifikke hovedfag for å få opptakskrav.

Hvis du har deltatt i MSU, men ikke har blitt registrert i løpet av de siste tre semesterene (unntatt somre), er du pålagt å fullføre en Graduate Readmission Application, som også finnes på Graduate Schools nettsted.

Uklassifisert Graduate opptak er tilgjengelig for avstand studenter som ønsker høyere nivå studie for andre formål enn en avansert grad, for eksempel lærer sertifisering. Fjernstudenter tatt opp som uklassifisert status må forbli uklassifisert i ett semester før de blir tatt opp på et studieprogram.

Kun ni timers arbeid mottatt som uklassifisert student kan overføres til et studieprogram; Timer fullført som en ikke-klassifisert kandidat kan imidlertid ikke brukes til å tilfredsstille foreløpig opptak til et studieprogram. Institutt godkjennelse er nødvendig for en uklassifisert student å melde seg på noen høyere nivå kurs.

Du må fylle ut et søknadsskjema for ikke-klassifisert opptak og sende inn en offisiell transkripsjon fra institusjonen som har gitt din lavere grad. Vær oppmerksom på at som en ikke-klassifisert student bør du velge "Graduate School - Unclassified" som høyskolevalg.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MSc - HealthcareStudies » Se PhD » Se MBA » Se Sertifikater » Se BScs » Se MA » Se MSc - OnlineStudies » Se Masters »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Mastergrad I Matvitenskap, Ernæring Og Helsefremmende Med En Konsentrasjon I Helse

Nettstudie Heltidsstudier Deltid August 2018 USA USA Online

Institutt for matvitenskap, ernæring og helseprodusering tilbyr en mastergrad med vekt på helsefremmende gjennom fjernundervisning ved senter for fjernundervisning på Mississippi State University. [+]

Institutt for matvitenskap, ernæring og helseprodusering tilbyr en mastergrad med vekt på helsefremmende gjennom fjernundervisning ved senter for fjernundervisning på Mississippi State University. Helseforfremmelse er et av de raskest voksende arbeidsområdene i USA. Dr. Barry Hunt, MSU professor i helsefremmende og helsefremmende programdirektør, påpeker at "som vektleggingen i helsevesenet i stadig større grad skifter mot et mer forebyggingsrettet fokus, er det forventet at arbeidsmulighetene vil bli enda mer utbredt. Våre nyutdannede jobber for tiden på en rekke helseområder, inkludert skole, samfunn, arbeidssted, føderale regjeringer, frivillige helseforetak, militær, sykehusbasert hjerterehabilitering og mer. "Faktisk har noen av våre studenter vært ansatt ved CDC , WHO, og Helsevernsforebyggingstjenesten. Program Struktur Forskningsmetoder (9-12 timer) FNH 8563 Prinsipper for epidemiologi og helseforskning² KI 8313 Tolkning av data i kinesiologi (eller godkjent overføringskurs) ELLER EPY 6214 Pedagogisk og psykologisk statistikk FNH 8673 Anvendte prosjekter for CHES (3 timer) ELLER FNH 8000 Forskning / Avhandling (6 timer) Kjernekurs (15 timer) FNH 8513 Teori og praksis i helseopplæring² FNH 8523 Helsefremmende teknikker FNH 8553 Behavioral Epidemiology FNH 8613 Design og administrasjon av helsefremmende programmer¹ FNH 8653 Implementering og evaluering av helsefremmende programmer¹ Valgfag (6 - 9 timer) FNH 6253 Næringsbiokemi av matvarer FNH 6373 Karrierefag i matvitenskap, ernæring og helsefremmende FNH 6393 Forebygging og kontroll av sykdom FNH 6773 Intro til miljøhelse FNH 6783 Skole- og fellesskapsforebygging FNH 8193 Problemer i helseopplæring FNH 8543 Helseutdanning for ulike populasjoner FNH 8623 Aktuelle spørsmål i skolehelse Andre valgfag kan tas som godkjent av rådgiver. En student må ha oppnådd 33... [-]

Videoer

Your Guide to Applying for A Degree

Kontakt
Sosiale medier