Nassau Community College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

OM NCC

Et sted å starte. En stor karriere. En ny retning. Den utmerket forberedelse du trenger for å overføre til en fireårig institusjon. Nassau Community College er stedet hvor de mest ambisiøse planene kan begynne å ta form. Ikke sikker ennå hva disse planene er? Det er faktisk ganske vanlig. Ikke bekymre deg - vi vil gi deg all den støtte og muligheter du trenger for å regne ut din neste trinnene. NCC gjør nettopp det for nesten 23.000 per dag og kveld studenter og ca 10.000 løpende og profesjonelle studenter hvert år.

Din fremtid vil ta av fra vår vakre 225-acre campus i hjertet av Long Island - den største enkelt-campus community college i staten og en del av State University of New York (SUNY) system. Du vil finne mer enn 70 studieretninger her, med fasiliteter, teknologi, små klasse størrelser, og flott undervisning som vil drivstoff dine pedagogiske mål.

Andre fakta:

Vårt fakultet doktorgrad på det dobbelte av nasjonal sats for samfunnet høgskoler.

Flere av våre lærere har mottatt SUNY kanslerens Award for Excellence in Teaching enn noen annen community college i staten.

Vi er den største enkelt-campus Community College i delstaten New York.

Akkreditert av Middle States Commission on Higher Education og er godkjent av styret i Regents å tildele to år knytte grader i kunst (AA), vitenskap (AS), og anvendt vitenskap (AAS).

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Certificates » Se Associate of Applied Science » Se Associate of Science » Se Associate of Arts »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Certificate

Certificate in Health Information Technology

Campus Heltidsstudier 3 semestre September 2018 USA Garden City

HIT Certificate er en AHIMA-godkjent koding program. The Health Information Technology (HIT) medisinsk koding sertifikatet er beregnet for personer som er interessert i å jobbe innen medisinsk koding. [+]

[-]