National University of Health Sciences

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om National University of Health Sciences

Grunnlagt i 1906, er National University of Health Sciences ledende innen det voksende feltet integrativ medisin og respekteres over hele verden for å lykkes i å balansere helbredende kunst og vitenskap, kombinere integrert medisin med pasient-sentrert omsorg.

National University setter standarden på trening for karriere i helsevesenet og gir en dynamisk atmosfære hvor studenter, fakultet og klinikere i ulike komplementære og alternative helsepersonell jobber sammen i et integrert miljø. National University tilbyr flere programmer, inkludert: lege av kiropraktikk (DC) og lege av naturopathic medisin (ND) grader, og master i vitenskap grad i både akupunktur (MSAc) og orientalsk medisin (MSOM). En assisterende grad og sertifikat i massasje terapi og en bachelorgrad ferdigstillingsprogram i biomedisinsk vitenskap tilbys også.

National University er en etablert mester for forskning, høy opptak standarder, akkreditering og faglig fortreffelighet for sine yrker. Det er derfor studenter fra hele verden velger NUHS å forfølge høyere utdanning i helsevesenet.

Med campussteder i både Illinois og Florida , forener NUHS nye baner i helsevesenet, basert på forståelse og samarbeid med medisinske fagfolk fra alle fagområder.

Hvorfor nasjonalt?

National University of Health Sciences er landets fremste institusjon for helsefaglig utdanning. Her finner du enestående forberedelser i integrerende helsepersonell som kiropraktikk og naturopatisk medisin, akupunktur og orientalsk medisin, massasje terapi, biomedisinsk vitenskap og mye mer.

VÅR FILOSOFI

På Nasjonalt Universitet starter en overordnet helsevesenet utdanning med:

  • Bevisbasert medisin: Diagnostiske og helbredende modaliteter basert i lydfag og klinisk forskning
  • Bredt pensum: Evaluering av hele bildet av pasientens helse, og anvendelse av et bredt spekter av helbredende modaliteter
  • Pasient-sentrert omsorg: Diagnostisering og behandling av pasienter basert på en grundig vurdering av deres individuelle helseprofil og historie
  • Integrativ medisin: Å vite bedre pasientutfall er mulig når fagfolk fra ulike medisinske spesialiteter samarbeider

Vår faglige overlegenhet

National Universitys akademiske program er strenge, kompromissløse og bygget på et solid fundament i grunnvitenskapene. Vi opprettholder høye opptaksstandarder for våre studenter; for eksempel er NUHS det eneste kiropraktikkprogrammet som krever en bachelorgrad. Studenter i naturopathic medisin programmet er også pålagt å ha oppnådd en baccalaureate grad. Som et resultat er studentkroppen ved Nasjonalt Universitet av høyere faglig kvalitet, og våre studenter scorer godt over nasjonale gjennomsnitt på obligatorisk styret og lisenstest. De blir ofte ledere i sine yrker, og krediterer National University som grunnen til deres selvtillit og suksess.

Vår karriereforberedelse

Etter hvert som helsevesenets verden beveger seg mot integrativ medisin, vokser nye muligheter for komplementære og alternative helsepersonell på sykehus, militær, pleiehjem og integrerende omsorgsklinikker. Våre nyutdannede er bedre posisjonert for disse karrieremulighetene. De er nedsenket i praktisk trening i diagnose- og behandlingsmetoder, vet hvordan man kan håndtere saker med ulike spesialister, og tjene som et verdsatt medlem av et integrert medisinsk team.

Vår historie av lederskap

National University respekteres over hele verden som leder innen integrativ medisin. En drivkraft for å flytte naturlig helsesektoren til vanlig medisin, var vi:

  • først å tilby sykehuserfaring til kiropraktikkstuderende
  • først å presse for nasjonal akkreditering av kiropraktikkhøgskoler
  • først å publisere medisinsk indekserte og peer reviewed vitenskapelige tidsskrifter

Når du ser naturlig helsevesen å få respekt, og utvikle seg til en høyere standard, er National University og dets kandidater der.

Slik definerer vi fremtiden for integrert helsevesen.

Steder

Lombard

Address
200 E. Roosevelt Road
Lombard, IL

60148 Lombard, Illinois, USA

Saint Petersburg

Address
St. Petersburg, FL area
Saint Petersburg, Florida, USA