Northern Arizona University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om Northern Arizona University

Northern Arizona University er et offentlig universitet som tilbyr lavere, høyere og profesjonelle grader av høy kvalitet og samfunnsmessig verdi. Som student er du i sentrum av NAU erfaring, som er styrt av en dedikert og fremstående fakultet forpliktet til undervisning, individuelle engasjement, og fremragende forskning.

Overalt hvor du ønsker å lære

Northern Arizona University tilbyr flere måter for deg å tjene din grad, enten du har planer om å studere ved vår Flagstaff campus, online, eller på en av våre steder i Arizona.

Excellence i anvendt forskning

Universitetet er et high-forskningsinstitusjon, og gir praktiske løsninger på problemer som påvirker vår region, nasjon og verden. Våre studenter og verdenskjente fakultetet forskere jobber sammen for å utforske løsninger på klimaendringene, minoritetshelseforskjeller, bedre protetikk teknologi, og skape bærekraftige løsninger for et bredt spekter av saker.

Undervisning og kostnader

Vi vet college utgifter kan noen ganger virke skremmende, men som gir deg en utmerket verdi er noe vi er svært opptatt av å:

Din lavere undervisning hastighet er garantert å bli det samme for 4 år. Hvis du bor i en av 14 kvalifiserte vestlige stater, vil undervisning være omtrent halvparten av out-of-state tuition rate. Våre studenter har nesten 25 prosent mindre student lån gjeld enn landsgjennomsnittet.

Friidrett

Northern Arizona University har 15 NCAA Division I friidrett lag. Vi tilbyr en eksepsjonell student-utøveren erfaring, som kulminerte i konfirmasjonen. Våre programmer har blitt hedret flere ganger med den prestisjetunge Big Sky Konferanse Presidents 'Cup, som anerkjenner generelle atletisk suksess i konkurranse og i akademikere.

våre verdier

Excellence i utdanning

Vi tilbyr en streng, høy kvalitet og rimelige utdanning til alle våre studenter. Se de fantastiske forskjeller som mange av våre kandidater har gjort.

din suksess

For å sikre fremtidig suksess, er vi forpliktet til å plassere behovene til deg, eleven, i sentrum for alt vi gjør. Våre skilles professorer er forpliktet ikke bare å lære deg, men som fungerer som mentorer og jobbe med deg også. Her, hands-on læring og mulighetene for forskning og kreative sysler er tilgjengelig for deg, selv som en undervisning.

Fjernundervisning

Det er viktig for oss å gi alle kvalifiserte studenter med tilgang til høyere utdanning. Gjennom den utvidede studiesteder i Nord-Arizona, kan du tjene en grad ved flere steder i Arizona.

Mangfold

Feirer og fremme mangfold er en hjørnestein i universitetet. For å bidra til å utvide ditt universitet erfaring, sponser vi en rekke internasjonale muligheter og flerkulturelle arrangementer.

Vi fremmer inkludering gjennom hele universitetspensumet. I tillegg skaper vi muligheter for alle ulike grupper for å dele sine perspektiver og kunnskaps så alle elever får en rik erfaring. Sammen bygger vi en sivil, engasjerende og respektfull campus klima hvor alle bakgrunner respekteres.

Alle studenter oppfordres til å delta i vårt brede spekter av student klubber og organisasjoner som fremmer ulike interesser.

Integritet

Rettferdighet og ærlighet er ikke bare trekk av en beundringsverdig person, de er også trekk av beundringsverdige organisasjoner. Vi strever for nettopp det, og er forpliktet til åpenhet og ansvarlighet til rettferdighet og ærlighet i alt vi gjør. Alle våre nyeste fakta og statistikk kan bli funnet på Office of Planning and Institutional Research.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se BScs - HealthcareStudies » Se BAs » Se BScs - OnlineStudies » Se BBA'er » Se BA'er » Se BSc'er » Se MA » Se MSc » Se PhD » Se Bachelor » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:


BSc I Biomedisinsk Vitenskap

Campus Heltidsstudier 4 år September 2018 USA Flagstaff

Dette programmet gir streng biologisk trening, fokus på biomedisinsk vitenskap. Studentene skal undersøke, studere og analysere naturlige systemer, komponenter, og hvordan de fungerer. Dette programmet forbereder studentene for entry-level biomedisinske jobber eller videre graduate / faglige programmer i biomedisinske fag. [+]

Dette programmet gir streng biologisk trening, fokus på biomedisinsk vitenskap. Studentene skal undersøke, studere og analysere naturlige systemer, komponenter, og hvordan de fungerer. Dette programmet forbereder studentene for entry-level biomedisinske jobber eller videre graduate / faglige programmer i biomedisinske fag.

Hva kan jeg gjøre med en Bachelor of Science i Biomedical Science?

Er du medfølende og hardtarbeidende? Drømmer du om å hjelpe syke mennesker eller dyr, eller hindre dem fra å bli syk i første omgang? I så fall kan vår Biomedical Science program forberede deg for å lykkes i din valgte feltet.

Du vil motta massevis av personlig oppmerksomhet fra fakultetet - i klasserommet, i forskningslaboratorier, og i vår biologi etterretning Center. Mange undergraduate forskning muligheter involvere deg i prosessen og anvendelse av vitenskap. Våre kandidater har eksepsjonell plassering priser i medisinske skoler, offentlige etater, og graduate programmer. Mindre... [-]


BSc I Helsefag - Allierte Helse

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 4 år September 2018 USA Flagstaff + 1 fler

Fleksibilitet er et kjennetegn på denne graden, som tilbyr online kurs og aksepterer en betydelig blokk med overføring kreditt for de som fullfører eller som har gjennomført nødvendige community college (eller universitet) allierte helse programmer. En sterk gruppe helsefag kurs omfatter grunnstøting i menneskelige sykdommer, helsetjenester etikk og mer. [+]

Fleksibilitet er et kjennetegn på denne graden, som tilbyr online kurs og aksepterer en betydelig blokk med overføring kreditt for de som fullfører eller som har gjennomført nødvendige community college (eller universitet) allierte helse programmer. En sterk gruppe helsefag kurs omfatter grunnstøting i menneskelige sykdommer, helsetjenester etikk og mer.

Hva kan jeg gjøre med en Bachelor of Science in Health Sciences - Allied Health?

Behovet for fagarbeidere i helserelaterte felt er skyrocketing. Den aldrende befolkning, unhealthful livsstil og miljøforhold bidra til denne utviklingen. Helsehjelp utgifter er forventet å doble seg de neste ti årene. Hvis du ønsker å gå inn i raskt voksende verden av helsevesenet, kan din største utfordring være ganske enkelt å sortere gjennom alternativene! The Health Sciences program ved Northern Arizona University vil forberede deg for arbeid i sykehus, helsemyndigheter, privat næringsliv og frivillige organisasjoner. Ser du deg selv som en helse pedagog eller logopedi assistent? Er du en praktiserende alliert helsepersonell, for eksempel bildediagnostikk tekniker eller åndedretts omsorg assistent? Våre programmer vil gi deg en vei til suksess.... [-]


BSc I Helsefag - Fitness Velvære

Campus Heltidsstudier 4 år September 2018 USA Flagstaff

Denne graden er perfekt for de enkeltpersoner som ønsker å være involvert i å utforme og tilrettelegge treningsprogrammer i en rekke fritids, nonprofit, corporate, og helsestudio innstillinger. [+]

Denne graden er perfekt for de enkeltpersoner som ønsker å være involvert i å utforme og tilrettelegge treningsprogrammer i en rekke fritids, nonprofit, corporate, og helsestudio innstillinger. På slutten av studiet, skal studentene være forberedt på å velge og sitte for et nasjonalt anerkjent sertifisering for personlig trening eller helse og velvære coaching.

Hva kan jeg gjøre med en Bachelor of Science in Health Sciences - Fitness Wellness?

Det er ikke rart at behovet for fitness og velvære fagfolk er økende, som en sunn livsstil forbedrer kvaliteten og lengden på livet ditt. Hvis du er interessert i å hjelpe andre holde seg sunn og frisk, bør du vurdere Fitness Wellness BS.... [-]


BSc I Helsefag - Folkehelse

Nettstudie Campus Heltidsstudier Deltid 4 år September 2018 USA Flagstaff + 2 fler

Fokus for denne graden er å grovt forberede kandidater i grunnleggende folkehelse innhold og prosesser som kan brukes innen flere helserelaterte fag og i masterstudier. Dette grad Planen fokuserer på fellesskapet helsefremmende innenfor den brede paraplyen folkehelse. [+]

Fokus for denne graden er å grovt forberede kandidater i grunnleggende folkehelse innhold og prosesser som kan brukes innen flere helserelaterte fag og i masterstudier. Dette grad Planen fokuserer på fellesskapet helsefremmende innenfor den brede paraplyen folkehelse. Denne akademiske plan tilbys ved NAU-Flagstaff og via Internett. Aksept i Internet programmet krever et eget innledende opptaksprosessen; se Fjernundervisning i helsefag hjemmeside for ytterligere informasjon.

Hva kan jeg gjøre med en Bachelor of Science in Health Sciences - Public Health?

Er du ute etter en fleksibel og bred grad i helseprofesjonene? Er du interessert i å forstå betydningen av sosiale og atferdsmessige helsedeterminanter, miljørettet helsevern, sykdom hos mennesker, og fysisk aktivitet? I så fall kan vårt program være perfekt for deg. Du vil bli utarbeidet i grunnleggende folkehelsen begreper og prosesser som kan brukes innen flere helserelaterte fag og i masterstudier. Vårt program kan gi en praktisk, fleksibel måte for studenter og fagfolk som arbeider for å fullføre sin bachelorgrad, og gir deg en vei til suksess. Vi vil forberede deg for arbeid i sykehus, skoler, helsemyndigheter, privat næringsliv og frivillige organisasjoner.... [-]


BSc I Helsefag - Kroppsøving

Campus Heltidsstudier 4 år September 2018 USA Flagstaff

The Bachelor of Science in Education grad har vært en del av NAU arv fra sine tidligste år. De som tjener denne graden vil være klar til å starte en karriere i denne viktige delen av samfunnet og country-utdanning av unge mennesker, pusten av fremtiden. [+]

The Bachelor of Science in Education grad har vært en del av NAU arv fra sine tidligste år. De som tjener denne graden vil være klar til å starte en karriere i denne viktige delen av samfunnet og country-utdanning av unge mennesker, pusten av fremtiden.

Dette programmet er nasjonalt anerkjent av National Association for Sport og kroppsøving.

Dette programmet er akkreditert av Nasjonalt råd for Accreditation for lærerutdanning (NCATE).

Hva kan jeg gjøre med en Bachelor of Science i utdanning i helsefag - Kroppsøving?

Kroppsøving i K-12 skoler er varslet som en kritisk komponent i offentlig helse og fysisk aktivitet opprykk. Fokus for dette programmet er å forberede kandidatene til å ha umiddelbar suksess undervisning kroppsøving til K-12 unge så vel som å fremme fysisk aktivitet blant ungdom og skolesamfunn. Nyutdannede vil være kvalifisert for en Arizona sekundær credential i kroppsøving med en K-12 påtegning i kroppsøving. ... [-]


BSc in Dental Hygiene

Campus Heltidsstudier 4 år September 2018 USA Flagstaff

[+]

Praksis i vår 18-stol dental hygiene klinikk og fem-stol radiografisk anlegget.

For å få en bachelor-grad ved Northern Arizona University, må du fullføre minst 120 enheter av kreditt som minimal inkluderer en større, de liberale studier krav, og universitets krav som er nevnt nedenfor.

Alle krav til bestemte faglige plan (er). Minst 30 enheter øverste divisjon kurs, som kan omfatte overføring arbeid. Minst 30 enheter av kurs tatt gjennom Northern Arizona University, hvorav minst 18 må være øverste divisjon kurs (300-nivå eller høyere). Dette kravet er ikke oppfylt av kreditt-by-eksamen, retro-kreditter, overføring kurs, etc. En kumulativ karakter punkt gjennomsnitt på minst 2,0 på alt arbeid forsøkt ved Northern Arizona University. campus tilgjengelighet Flagstaff [-]

BSc I Sykepleie

Campus Heltidsstudier 4 år September 2018 USA Flagstaff

Dette populære fire-årig program tilbys på fire studiesteder rundt om i delstaten Arizona. Etter en svært konkurransedyktig opptaksprosessen, er sykepleie kurs tas i rekkefølge over fem semestre. Nyutdannede er kvalifisert til å ta den nasjonale lisensiering eksamen for registrerte sykepleiere (NCLEX-RN). [+]

Dette populære fire-årig program tilbys på fire studiesteder rundt om i delstaten Arizona. Etter en svært konkurransedyktig opptaksprosessen, er sykepleie kurs tas i rekkefølge over fem semestre. Nyutdannede er kvalifisert til å ta den nasjonale lisensiering eksamen for registrerte sykepleiere (NCLEX-RN).

Dette programmet er akkreditert av Kommisjonen på Collegiate sykepleierutdanning (CCNE).

Hva kan jeg gjøre med en Bachelor of Science i sykepleie

Den høyteknologiske verden av helsevesenet vil alltid være drevet av det menneskelige hjertet. Hvis en begavet sykepleier har hjulpet deg, vet du at en person virkelig kan gjøre en forskjell. Det du kanskje ikke vet er at sykepleiere i flertall alle andre helsetjenester utøvere. Og etterspørselen vokser.... [-]


BSc I Sykepleie - Alternativ For Sykepleiere

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Flagstaff

Dette grad er designet for å gi en bane for sykepleiere (RNS) for å tjene en bachelorgrad i sykepleie. RNS som har uteksaminert fra en stat eller nasjonalt akkreditert førsteamanuensis-grad eller diploma- sykepleierutdanning er kvalifisert og kan overføre en blokk med studiepoeng for å fremskynde sin fremgang mot denne graden. [+]

Dette grad er designet for å gi en bane for sykepleiere (RNS) for å tjene en bachelorgrad i sykepleie. RNS som har uteksaminert fra en stat eller nasjonalt akkreditert førsteamanuensis-grad eller diploma- sykepleierutdanning er kvalifisert og kan overføre en blokk med studiepoeng for å fremskynde sin fremgang mot denne graden.

Dette programmet er akkreditert av Kommisjonen på Collegiate sykepleierutdanning (CCNE).

Hva kan jeg gjøre med en Bachelor of Science i sykepleie - Mulighet for registrerte sykepleiere?

Den høyteknologiske verden av helsetjenester vil alltid være drevet av det menneskelige hjertet. Hvis en begavet sykepleier har hjulpet deg, vet du at en person virkelig kan gjøre en forskjell. Det du kanskje ikke vet er at sykepleiere i flertall alle andre helsepersonell. Og etterspørselen vokser. Dette programmet bygger på ferdigheter ervervet gjennom et diplom eller knytte grad program. Kursene er levert på nettet og gjennom kliniske prosjekter avsluttet i samfunnet.... [-]


Kontakt
Besøksadresse
Northern Arizona University
South San Francisco Street

Flagstaff, Arizona, 86011 US
Sosiale medier