Ohio Northern University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

LITEN UNIVERSITY, stor innvirkning.

Ohio Northern University er en uavhengig, omfattende Universitetet ligger i naturskjønne landsbyen Ada, Ohio. Universitetet består av fem høgskoler: Arts & Sciences, Business Administration, Engineering, farmasi og Law. Siden starten i 1871, har vi vært viet til å utvikle studenter som er klare til å fordype seg og fremgang til neste nivå i alt de gjør.

ONU har en rik historie med faglig dyktighet, og vi er alltid i utvikling for å møte samfunnets stadig skiftende behov. Vi har nylig blitt anerkjent for undervisning kvalitet, høy oppgradering priser, satsing på frivillig tjeneste, og mest imponerende, noe som gir høy avkastning på investeringen for våre kandidater.

LIVSLANG Veksten er vår hverdag MISSION

Våre verdier ved ONU ha blitt påvirket av en unik historie og en varig tilknytning til United Methodist Church. Vi er inspirert av de høyere verdier av sannhet, skjønnhet og godhet. Fremfor alt er vår oppgave å forberede studentene for å lykkes i sine karrierer og service til sine lokalsamfunn, nasjonen og verden.

Studenter ved ONU arbeidet tett med fakultetet, slik at de kan lære å tenke kritisk, kreativt og entrepreneurially. Den praktiske erfaringen de får på ONU, sammen med kreativ leting utenfor klasserommet, forbereder studentene for en levetid på personlig vekst.

ONU på et øyeblikk

Ohio Northern University ble etablert i 1871 i landsbyen Ada, Ohio. Vår vakre campus ligger ca 80 miles nordvest for Columbus, Ohio. Universitetet består av fem høgskoler, til hver forberede studentene ta på hva utfordringer de ser i verden.

3,238 studenter Mer enn 70 studieprogram Representerer 34 stater og 25 land 11: 1 student-til-fakultetet forholdet Gjennomsnittlig freshman klassestørrelse: 19 653 lærere og ansatte 83 prosent av full-time fakultetet har doktorgrad eller terminal grader. 31,357 alumni Daniel A. DiBiasio er den 11. presidenten i Ohio Northern University. 342-acre campus Mascot - Isbjørn heter Klondike NCAA Division III, Ohio Athletic Conference - 12 menn og 11 kvinner lag Skole farger - oransje og svart

KULTUR OG HISTORIE

Ohio Northern University begynte med en enkelt person og en enkel idé. I 1871, Henry Solomon Lehr, med støtte fra samfunnet, grunnla Northwestern Ohio Normal skole som en lærerutdanningsinstitusjon. To andre navneendringer ville følge; først, for å Ohio Normal University og andre, i 1903, til Ohio Northern University. Utviklingen fra en vanlig skole til en ekte universitet gjenspeiler en imponerende periode med vekst både i størrelse og omfang, en som utpreget kombineres tradisjonell kunst og vitenskap avdelinger og utdanning med fagområdene engineering, apotek, jus og business. I 1899, Universitetet tilknyttet United Methodist Church og mer bevisst omfavnet den judeo-kristne verdier for å bli kirkerelaterte. Fra disse begynnelse, har Ohio Northern University utviklet et fokus på undervisning, læring, stipend og yrkesutøvelse, og en campus miljø som er student-sentrert, service-orientert, og verdibasert.

Vårt banebryt holdning er våre eldste tradisjonen.

Ohio Northern ambisiøse, grensesprengende holdning har vært i live siden starten. Skolen startet med en enkelt person og en enkel idé. Med hjelp av samfunnet, Henry Solomon Lehr grunnla Northwestern Ohio Normal School i 1871. Når skolens pensum vokste til å omfatte apotek, ingeniørfag, jus og forretningsprogrammer, ble navnet endret til Ohio Normal University og, til slutt, i 1903, Ohio Northern University.

MISSION

Påvirket av en unik historie og en varig tilknytning til United Methodist Church, er Ohio Northern University oppgave å gi en høy kvalitet læringsmiljø som forbereder studentene for å lykkes i sine karrierer, service til sine lokalsamfunn, nasjonen og verden, og en levetid på personlig vekst inspirert av de høyere verdier av sannhet, skjønnhet og godhet. Universitetets særegne faglige programmet omfatter gjensidig støtte liberale og yrkesrettet utdanning komponenter som integreres praksis med teori, supplert med gode co-pensum tilbud som beriker den nordlige opplevelsen. For å oppfylle dette oppdraget, lærere og ansatte engasjere elevene, slik at de kan lære å tenke kritisk, kreativt, og entrepreneurially, kommunisere effektivt, få praktisk erfaring, løse problemer samarbeide, og opptre som etiske og ansvarlige medlemmer av et globalt samfunn.

VISION 2021

Ohio Northern University visjon er å være blant de beste private, omfattende universiteter i landet, kjent for programmer for forskning og utmerkelse og anerkjent for effektivt å integrere kunst og vitenskap disipliner, profesjonsstudier, høy slag læring og samfunnsengasjement.

For å oppnå høyere nivåer av fortreffelighet og skillet og større nasjonal anerkjennelse, vil universitetet bygge på sine nåværende styrke og forfølge følgende sentrale elementer i en felles strategisk visjon:

Vi vil identifisere og implementere muligheter for både nye og eksisterende faglige programmet vekst med programmer på de allierte helse yrker blant de første til å bli vurdert. Vi vil ta i bruk teknologiske ressurser som forbedrer elevenes læring og forbedre administrative funksjon. Vi vil justere våre finansielle bistandspolitikk, pensum og støttetjenester til å bli en peer-leder i avgangsstudentene på fire år. Vi skal bygge strategiske partnerskap og utvide mulighetene for å betjene våre lokalsamfunn, regionen og utover. Vi vil utvikle en ny campus master plan for å møte faglige og co-pensum behov, med fokus først på en ny ingeniør bygg og forbedret student tjenester. Vi vil innlemme bærekraftig praksis å bli bedre forvaltere av vår miljømessige, energi og økonomiske ressurser. Vi vil forbedre den finansielle staten og skattemessige styrke for universitetet. Vi skal utvikle et mer spennende merke løftet for universitetet som vil fremme og styrke vår nasjonale omdømme.

Ved vellykket implementering av disse viktige strategier, vil Ohio Northern University være klar til å feire sin sesquicentennial år i 2021 og være forberedt for fortsatt 21. suksess århundre.

KJERNEVERDIER

Samarbeid: Vi oppfordrer til utvikling av unike samarbeid som ytterligere skille universitetet Community: Vi er et fellesskap som arbeider for å være "målrettet, åpen, rettferdig, disiplinert, omsorg og celebrative" (Boyer, 1990) og som styrkes ved å engasjere alle medlemmer av samfunnet i livet til universitetet Mangfold: Vi verds kjernen tro uttrykt i universitetets motto, "Ex diversitate trådene," ute av mangfold styrke », og gi opplevelser og programmer som forbereder kandidatene for suksess i et mangfoldig nasjon og verden. Excellence: Vi ønsker å oppnå de høyeste standarder for ytelse i våre fagområder og våre roller ved Universitetet. Faith: Vi feirer universitetets historiske forhold og aktiv tilknytning til United Methodist Church og velkommen personer av alle trosretninger ved å tilby et støttende miljø for deres moralske og åndelige vekst. Integritet: Vi forventer enkeltpersoner til å opptre med ærlighet, pålitelighet og respekt for andre. Service: Vi oppfordrer tjeneste for andre og samfunnsengasjement, både som en forpliktelse til samfunnsengasjement og som et ansvar for demokratisk medborgerskap.

VELKOMMEN TIL klar himmel, åpne områder og friske ideer

Ohio Northern University ligger i den landlige landsbyen Ada, Ohio. Det er en liten by, men vi fortsatt gjøre mange store ting. Og ONU er i sentrum av det hele. Uten distrahert av en stor by, hone vi inn på å utforske hva som interesserer oss, løse det forbauser oss, og bygge sterke relasjoner med samfunnet vårt.

SE FOR DEG SELV

Den beste måten å få et inntrykk av den vennlige atmosfæren på Ada er å komme oppleve det selv. The Inn at Ohio Northern University er vår vakre fullservice hotell som ligger rett på campus. Og når du besøker, ikke glem å komme sulten. Noen av våre favoritt lokale restauranter er Padrone s Pizza, El Campo, og Viva Maria.

OMRÅDET

Når en del av den store Black Swamp og deretter American Indian territorium, ble Hardin County organisert i 1833 og oppkalt etter John Hardin, en uavhengighetskrigen offiser. Kenton er fylkets største by og fylke sete. Med rik jordbruksland og rikelig tømmer, er fylkets viktigste næringen jordbruk. Men fylket har også mange vellykkede små og store bedrifter drevet av en hardtarbeidende og spenstig arbeidsstyrke. Fylket er også hjem til en gammel Order Amish samfunnet. Disse private og vanlig folk reiser med hest og vogn og har ikke elektrisitet eller telefoner i sine hjem. Besøkende kan krysse naturskjønne veier siste Amish gårder og slutte å kjøpe ferske råvarer, honning, kurver, dyner, såper og mer.

ADA

Landsbyen Ada er et sted hvor du kan puste og bare være. Et sånt sted at når du beveger deg bort, du føler deg nostalgisk for hele livet. Opplev alt som småbylivets har å tilby - den vennlige mennesker, festivaler, varierte restauranter og butikker, og de minner som varer livet ut.

Ada er en kort biltur unna mange viktigste reisemålene. Sjekk ut avstanden fra Ada til fire store "C" byer: Columbus er 1½ timer, Cleveland og Cincinnati er 2 ½ time, og Chicago er 4 timer. Bluffton, som ligger ca 15 minutter unna, tilbyr hovedgaten butikker som tilbyr alt fra sportsutstyr til håndverk fra utviklingsland. Findlay og Lima, både mellomstore byer, er 20 til 30 minutter nedover veien fra Ada og tilbyr utvidede muligheter for shopping, kultur og bespisning.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Bachelor - HealthcareStudies » Se Bachelor - Bachelor »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Bachelor Apotek

Campus Heltidsstudier 6 år September 2018 USA Columbus

Vi kan skilte med en direkte inngang (0-6) PharmD program - en av bare sju i landet. Dette betyr at du innlagt på apoteket programmet på dag én. Ingen ventetid, ingen ringer, ingen fornektelser etter at du har investert flere år med college kurs. Du kommer til å bli en farmasøyt i trening fra det øyeblikket du ankommer på campus. [+]

Gjør inntrykk

Vi kan skilte med en direkte inngang (0-6) PharmD program - en av bare sju i landet. Dette betyr at du innlagt på apoteket programmet på dag én. Ingen ventetid, ingen ringer, ingen fornektelser etter at du har investert flere år med college kurs. Du kommer til å bli en farmasøyt i trening fra det øyeblikket du ankommer på campus.

Vårt faglige programmet er strenge. Forvent å jobbe hardt og bli utfordret. Men ingen grunn til å understreke, fordi vi tilbyr et støttende og ikke-konkurranseutsatt miljø. Dine professorer, andre apotek studenter og ONU alumni vil bli dine venner og familie. De vil hjelpe deg å lykkes og åpne dører for deg.

Større institusjoner kan bare ikke gi individuell oppmerksomhet og anledning finner du her. Fra Fielding samtaler i Drug and Health Information Center til rådgiving pasienter på et fellesskap helse rettferdig, fra å hjelpe en professor med stipend-finansiert forskning til kursen opp et apotek studentorganisasjon - mulighetene åpne for deg er helt utrolig!... [-]


Bachelor Farmasøytiske Virksomheten

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Columbus

Med denne store, vil du dele tiden mellom helsefaglige kurs i Getty College of Arts & Sciences, kurs levert av Raabe College of Pharmacy og forretnings kurs i Dicke College of Business Administration. Du vil velge mellom fem satsingsområder: regnskap, Business Analytics, human resource management, produksjon ledelse og markedsføring. [+]

Det er en hel vitenskap bak virksomheten i helsevesenet

Med denne store, vil du dele tiden mellom helsefaglige kurs i Getty College of Arts & Sciences, kurs levert av Raabe College of Pharmacy og forretnings kurs i Dicke College of Business Administration. Du vil velge mellom fem satsingsområder: regnskap, Business Analytics, human resource management, produksjon ledelse og markedsføring.

Med våre små klasse størrelser, vil du bli kjent med dine professorer, og de vil bli kjent med deg. Faktisk vil du bli tildelt et fakultet rådgiver som vil veilede deg fra dag én til konfirmasjonen. Du vil også samhandle med og lære av bedriftsledere, entreprenører og ONU studenter som har smidd fantastiske karrierer i bioteknologi, helsetjenester og farmasøytiske felt. Alle disse menneskene vil åpne dører for deg.... [-]


Videoer

We're Just Getting Started