Piedmont International University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

historie

Piemonte er et vitnesbyrd til visjonen og stor ledelse av Dr. Charles H. Stevens, pastor i Salem Baptist Church i Winston-Salem (1925-1928, 1933-1972). Dr. Stevens, en mann av glødende kjærlighet til Bibelen, var lenge kjent som en "walking Bibelen" og en pastor med en lidenskap "Å lære Skriften som de er, til menn som de er." Det var denne intense ønske om å dele Guds Ord som førte ham til å legge grunnlaget for det som skulle bli Piemonte International University.

I 1945, Dr. Stevens etablert Piemonte Bible Institute for å imøtekomme retur krigsveteraner er ivrige etter å starte lang forsinket bibelstudier. Klassene ble holdt i utdanningsinstitusjoner av sin kirke for en rekke år. Som svar på anbefaling av misjons styrer og ledere innen Christian Education, den Bible Institute utvidet sitt fakultet og utvidet pensum for å inkludere en Bible College i løpet av våren 1948. De første studentene ble tatt i høstsemesteret samme år.

I 1956 ble Piedmont Baptist College et akkreditert medlem av Accrediting Association of Bibelskole. På slutten av 1950-tallet og 1960-tallet, fortsatte høgskolen å vokse og nye anlegg ble bygget. Griffith Hall, et studenthjem for single menn som ligger sør for Deeds Hall ble bygget samt klasserommet plass som ble lagt til Deeds Hall.

Piemonte Bible College: Unik Institution
Winston-Salem Journal og Sentinel 1 februar 1959

Dr. Donald K. Drake ble den andre presidenten i 1970. Dr. Drake først kom til Piemonte i 1967 som økonomisjef etter å ha sonet i hjemmekontor i Association of baptister for verdensevangelisering. Under hans ledelse ble misjonær luftfart programmet lagt for å trene og forberede misjonærer å utføre misjonsbefalingen gjennom bruk av fly. Campus fortsatte å vokse i 1973 og 1974 med tillegg av Lee Hall, en bolig anlegg for single kvinner, og kapellet-Gymnasium kompleks tilknytning til Griffith Hall.

I 1987, Dr. Howard Wilburn ble den tredje presidenten i Piemonte. Han var en erfaren prest og Th.B. utdannet ved Piedmont, Dr. Wilburn også fikk sin MA og Ed. D. fra University of North Carolina i Greensboro. Takk til Dr. Wilburn ledelse, fikk Piemonte akkreditering gjennom grenseoverskridende Association of Christian Høyskoler og skoler (TRACS). Dr. Wilburn utvidet departementet Piemonte ved å etablere en utdannet divisjon og legge avdelingsstudiesteder i Bangladesh og Egypt.

Dr. Charles W. Petitt ble innsatt som president i Piedmont Baptist College i 2002, og påvirkning av Piemonte har utvidet. Institusjonelle ferdigheter omfatter renovering av de fleste bygninger på campus, dobling av generelle påmelding, og utvikling av flere nettverk og partnerskap. En artikulasjon avtale med High Point University gjør lærerutdanningen majors å fullføre kravene til North Carolina State Teacher lisens. A 2004 fusjonen med Spurgeon Baptist Bible College of Mulberry, Florida resulterte i etableringen av Piemonte Spurgeon School of Online Education med flere lavere og høyere programmer tilgjengelig på nettet i sin helhet, inkludert en mastergrad i Bibelstudier tilbys online på spansk. Lanseringen og akkreditering av to internasjonale avdelingsstudiesteder i områder med begrenset adgang nasjoner sprang fra partnerskap med statsborgere i Asia og Midt-Østen. En 2008 fusjonen med Atlantic Baptist Bible College of Chester, Virginia førte til etableringen av Atlanterhavet Scholarship for Ministry Training. De neste årene så oppgradering av vår første Ph.D. student, oppgradering av vår første kandidat for chaplaincy, og konsistent vekst på grunn av synergien mellom våre online, on-campus, og høyere grad alternativer. Studieåret 2010-2011 fikk den største innmelding i Piemonte 65-årige historie. Den økte påmelding førte til en omorganisering inn i fire forskjellige skoler som opererer under ett universitet.

Piemonte skiftet navn til Piemonte International University i 2012 og består av School of Bibelen og teologi, School of Ministry, School for lærerutdanning, og School of Arts and Sciences. Når vi beveger oss inn i et nytt århundre og et nytt årtusen, fortsetter Piemonte sin rike arv av forbereder kristne ledere til å tjene Herren over hele verden ved å tilby en kvalitet bibelsk undervisning. Fremover er Piemonte visjon om å bygge videre på sin rike kulturarv ved å dyrke i innflytelsen til å bli en internasjonalt anerkjent leder av innovative, bibelsentrert høyere utdanning for effektiv tjeneste i en raskt skiftende verden.

Raske fakta

etablert: 1945 Piedmont International University er en anerkjent leder av Bibelen sentrert høyere utdanning, opplæring elevene å finne betydning for effektiv tjeneste til en rimelig pris. Piemonte nylig fusjonerte med Tenneesse tempelet og brakt programmene over til vårt sted.

Sted: Winston-Salem, NC

Akkreditering: TRACS

Student fakultet Ratio: 9 til 1

Fakultet: 74% er i full gang 47% har terminal grader

Finansiell støtte: Over 96% av studentene får en eller annen form for økonomisk støtte (Institutional, føderale og militære) og over 1,1 millioner kroner ble tildelt i 2016

Kostnad Sammenligning Ratio: 3-1 Du vil motta ca 3 år med god utdanning på PIU for kostnaden av bare ett år på andre kristne universiteter og høyskoler

Bibliotek: George M. Manuel Bibliotek bevarer over 70.000 bøker

Friidrett: Medlem av NCCAA Division II og vi tilbyr for øyeblikket basketball og volleyball. Vi vil fortsette fotball som vi har interesse.

Teknologi: Universitetsområdet tilbyr trådløs internettforbindelse og over 90% har dekning.

Universitetet Vers: Kol 1:18 "... som i alt kan han være den ypperste."

Siste Studieår Påmelding: 740

Land Representert: 83 siden begynnelsen

Stater som er representert: 50 siden begynnelsen

Erkjennelse: # 2 i NC og # 4 i Nation for online programmer, # 10 i nasjonen for rimeligste, # 5 i NC for beste lille college

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se BScs » Se PhD » Se BAs » Se MA » Se MSc » Se BA'er » Se BSc'er »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

BSc

Bachelor Of Science I Helse Og Kroppsøving

Campus Heltidsstudier 4 år

Hensikten med denne Elementary helse og kroppsøving grad er å gi nødvendige kurs for å få statlig lisensstatusen. Dette programmet er gjennom et samarbeid med High Point University og er svært verdifull fordi du vil motta to grader og to diplomer til å henge på veggen! [+]

Bachelor of Science i helse og kroppsøving

Oversikt

Hensikten med denne Elementary helse og kroppsøving grad er å gi nødvendige kurs for å få statlig lisensstatusen. Dette programmet er gjennom et samarbeid med High Point University og er svært verdifull fordi du vil motta to grader og to diplomer til å henge på veggen! En grad og diplom fra Piemonte og en grad og diplom fra High Point University.

Når du studerer ved Piemonte og benytte seg av samarbeid med High Point University vil du innse en betydelig besparelse på bekostning av denne opplæringen mens du vil oppleve en enorm avkastning på investeringen din. To vitnemål og statlige lisens vil gjøre deg salgbare og svært ønskelig i konkurranseutsatt arbeidsmarked. La oss hjelpe deg å oppdage hvordan en svak økning i skolepenger og dette samarbeidet kan nytte for deg for livet!... [-]