Les den offisielle beskrivelsen

Pacific College of Oriental Medicine ble grunnlagt i 1986 for å gi orientalske medisinske og asiatiske karosseri terapi utdanning for studenter fra hele verden.

Siden begynnelsen har høgskolen vært i forkant med å utdanne studenter og arbeider sammen med lovgivere og medisinske fagfolk til å fremme standarder for både holistisk medisin yrke og College pensum.

Pacific College har mottatt priser for sin akupunktur og orientalsk medisin pensum og klinisk trening, samt forskningsmidler fra National Institutes of Health og pasientsentrert Outcomes Research Institute, blant andre. Våre alumni har gått på å være vellykket i feltet, og er i dag etterspurt som både lærere og utøvere i USA og i utlandet i dag.

Vi inviterer deg til å lære mer om hver av Pacific høgskolens studiesteder. Når du har bestemt deg for hvilken campus interesserer deg, ta kontakt med oss ​​for å komme i kontakt med en av våre innleggelser representanter.

Hvorfor Pacific College of Oriental Medicine (PCOM)?

  1. Pedagogisk Excellence

Som Pacific College of Oriental Medicine student, får du opplæring i en integrerende medisin tilnærming, lære det beste fra både østlige og vestlige medisin teorier og praksis. På vår orientalsk medisin skole, er utdanning forbedret med hands-on trening og i klassen øvelser som vil forberede deg på en karriere etter endt utdanning. På Pacific College, er student tilbakemelding velkommen; mange fremskritt innen høgskolen er et resultat av forslag.

  1. Profesjonelle Grader fra knytte til Doktorgrad

Oppnå dine pedagogiske mål og dyrke dine faglige ferdigheter innenfor skolens omgivelser. Fra en knytte grad til en doktorgrad, lære deg det grunnleggende orientalsk medisin og fortsette å vokse dine ferdigheter på ett sted.

  1. Hands-on trening

Som en behandlings lærling, får du førstehånds kunnskap om å jobbe i et klinisk miljø. Du har mulighet til å jobbe på både vår campus klinikken så vel som våre off-site externships, som ligger på sykehus, klinikker, og utpekte behandlingssteder. Arbeider sammen med akupunktører, leger, fysioterapeuter, rådgivere og medstudenter, har du mulighet til å behandle forskjellige typer pasienter og sette klasserommet kunnskap i praksis.

  1. erfarne fakultetet

Nytte av å lære fra vår variert fagmiljø, som inkluderer praktiserende akupunktører, leger, massører, herbalists, kiropraktorer, homøopater, og taoistiske utøvere. Dialog med vår ekspert team på alt fra det grunnleggende massasje utdannelse (inkludert tradisjonell kinesisk massasje) og tradisjonell orientalsk medisin til de problemer som berører pasienter i dagens moderne kultur.

  1. samfunnsengasjement

Bli involvert i samfunnet vårt oppsøkende hendelser. Gjennom hele året har du mulighet til å behandle allmennheten under ulike helse og velvære hendelser, inkludert kinesisk nyttår, Vietnam Veterans Stand Down, Great American Røyk-out, og ulike messer. I tillegg studenter delta i skolens og på campus gratis klinikker og andre arrangementer. I det siste våre studenter har behandlet overlevende fra 9/11 og evakuerte over San Diego branner i 2003 og 2007 blant annet dekkede klientell.

  1. Personlige vekstmuligheter

Vår gratis og donasjonsbasert yoga, tai ji, tai ji push-hender, meditasjon og kampsport klasser forbedre din profesjonelle og personlige liv. Hver term har du mulighet til å prøve noe nytt som vår klasse valg endre uttrykket til termin.

  1. Mange planlegging alternativer

Delta på enten full eller deltid med dag, kveld og helgekurs som tilbys for å balansere arbeid og faglig plan.

  1. Financial Aid & Stipend

Økonomisk støtte er tilgjengelig for de som kvalifiserer. Som student kan du søke om ulike utenfor stipend basert både på økonomiske behov og faglige kvalifikasjoner.

  1. Karriereutvikling

Nyutdannede kan dra nytte av våre studenter karriere tjenester, videreutdanning muligheter, og jobb plassering assistanse.

  1. Alumni Nettverk

Etter eksamen, koble deg til vår alumni-nettverk og fora. Ved å samhandle med andre studenter, har du mulighet til å dele behandlingsprotokoller, bedriftsrådgivning, case-studier og jobbmuligheter samtidig som man bygger et ekte fellesskap av healere.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Associate of Applied Science

Pacific College of Oriental Medicine

Pacific College Associate of Applied Science program er viktig blant San Diego massasje skoler som tilbyr enestående muligheter til å fremme karrieren din i asiatiske hol ... [+]

Pacific College Associate of Applied Science program er viktig blant San Diego massasje skoler som tilbyr enestående muligheter til å fremme karrieren din i asiatiske holistisk massasje med en blanding av klasserommet og online læring. Anført av vår ekspert fakultetet, online aktiviteter og i klassen økter har nå slått sammen for å gi studentene fleksibilitet i tillegg til de fornemme hands-on instruksjon som Pacific College er kjent.

Formålet med AAS grad programmet er å utvikle studenten til en fagmessig trent kropp terapeut. Fokus er på orientalske medisinske teori med omfattende praktisk og helhetlig massasje trening, inkludert tui na, kinesisk massasje terapi, shiatsu, thaimassasje, og en rekke andre asiatiske karosseri behandlinger. Et bredt spekter av valgfag innrømmer studenten å studere bestemte områder av interesse, for eksempel pediatri, idrettsmedisin, eller fotsoneterapi.... [-]

USA San Diego Chicago New York
September 2019
Heltid studier
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk

Associate of Science

Pacific College of Oriental Medicine

PCOM Associate of Science-programmet tilbyr enestående muligheter til å fremme karrieren din i asiatiske holistisk medisin med en blanding av klasserommet og online lærin ... [+]

PCOM Associate of Science-programmet tilbyr enestående muligheter til å fremme karrieren din i asiatiske holistisk medisin med en blanding av klasserommet og online læring på en av de beste massasje terapi skoler i California. Anført av vår ekspert fakultetet, online aktiviteter og i klassen økter har nå slått sammen for å gi studentene fleksibilitet i tillegg til de fornemme hands-on instruksjon som Pacific College er kjent.

Den Associate of Science (Massasjeterapi / asiatiske Bodywork) Studium viser betydelig opplæring til massasje kunder og potensielle arbeidsgivere. Nyutdannede av Associate of Science vil være forberedt på å gå inn på en karriere innen massasje terapi, enten i privat praksis, eller i ansettelse av en annen kvalifisert helsepersonell slik som en akupunktør, et helse-spa eier, eller en kiropraktor kontor. I tillegg tilbyr programmet allmennutdanning kurs for å tjene som grunnlag for livslang læring. Disse klassene vil bidra til å forberede studentene for høyere utdanning og yrker som krever evne til å tenke selvstendig, kritisk vurdere og anvende skriftlig og numerisk informasjon, presentere overbevisende skriftlig og muntlig kommunikasjon, og tenke kritisk om påvirkning av kunst og filosofi.... [-]

USA San Diego Chicago New York
September 2019
Deltid
30 måneder
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk

Certificate

Pacific College of Oriental Medicine

Den massasje terapeut / asiatiske Bodywork sertifikat demonstrerer betydelig opplæring til kunder og potensielle arbeidsgivere. Dette programmet ved Pacific College strek ... [+]

The Pacific College of Oriental Medicine Massasje Terapeut / asiatiske Bodywork Certificate Programmet er spesielt designet for å slå sammen våre kvalitetsutdanning med bekvemmelighet. En blanding av fagmessig instruert klasserom og nettbaserte kurs i asiatiske Bodywork og massasje terapi tilbyr muligheten til å praktisere praktisk opplæring på campus med våre fremstående fakultet, noen av de beste undervisning på massasje skoler i California, mens du gjør noen av dine kurs på egen tid og på din egen plass.

Den Massasje Terapeut / asiatiske Bodywork sertifikat demonstrerer betydelig opplæring til kunder og potensielle arbeidsgivere. Dette programmet ved Pacific College streker Oriental medisinsk teori, Tui Na, og utvikling av studentenes evne til å forstå årsakene og symptomer på sykdom. Denne evnen vil tillate Pacific massasje utøvere til å tilpasse sine massasje terapi til deres kundens individuelle behov. Dette er kritisk for å oppnå den optimale terapeutiske effekt. Asian Bodywork Therapy har vokst til en anerkjent spesialitet støttet av den amerikanske Organisering av Bodywork Terapi av Asia og sertifisert av den nasjonale kommisjonen for sertifisering av akupunktur og orientalsk medisin. Studenter i dette programmet får en innføring i de verdifulle teorier om kinesisk medisin og har spesialisert seg på en rekke asiatiske karosseri behandlinger, inkludert tui na, shiatsu, thaimassasje, og andre.... [-]

USA San Diego Chicago New York
September 2019
Heltid studier
18 måneder
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk

MSc

Pacific College of Oriental Medicine

Påvirker andre til det bedre har alltid vært viktig for deg. Det er ikke om å forlate et merke, det handler om å forbedre velvære. Utforsk det å være en utøver av kinesis ... [+]

Påvirker andre til det bedre har alltid vært viktig for deg. Det er ikke om å forlate et merke, det handler om å forbedre velvære. Utforsk det å være en utøver av kinesisk medisin betyr for deg. Hos oss kan du lære fra eksperter og finpusse håndverket i noe gammelt og også i forkant av dagens helsevesen. Du har alltid vært en healer på hjertet - la oss vise deg veien til å bli en i praksis.

Formålet med mastergraden i tradisjonell kinesisk medisin er å trene utøvere av orientalsk medisin og for å gjøre dem i stand til å fungere som primær, uavhengige helsepersonell, og viktigst, til å bli en integrert del av det moderne helsevesenet. Etter visjonen om en "øst møter vest" miljø, lærer og bruke det beste av asiatisk medisin med en forankring i vestlig medisin. Programmet består av tre akademiske faser som vektlegger praktiske i både teori og praksis. ... [-]

USA San Diego Chicago New York
September 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk

PhD

Pacific College of Oriental Medicine

Du vet hver pasient trenger noe annet. Styrking dine ferdigheter-set og styrke din tradisjonell kinesisk medisin opplæring i vårt program vil hjelpe deg å levere riktig b ... [+]

Du vet hver pasient trenger noe annet. Styrking dine ferdigheter-set og styrke din tradisjonell kinesisk medisin opplæring i vårt program vil hjelpe deg å levere riktig behandling til hver person som går gjennom døren. Du har alltid vært en healer - fortsette på reisen som en med oss. Hvis du har vært på utkikk etter en post-graduate doktorgradsprogram i San Diego, spesielt en post-graduate akupunktur programmer, så søket ender her på Pacific College of Oriental Medicine.

Formålet med lege av orientalsk medisin og akupunktur utdanning programmet er å fremme selvstyrt læring og kritisk tenkning ferdigheter innenfor rammen av tradisjonell kinesisk medisin til det punktet hvor de blir definerende karakteristikk av utdannet profesjonalitet, og prøver å utvide og utdype utøvers kunnskap og ferdigheter i pasientbehandling. Siden post-graduate doktorgrad i akupunktur ikke er nødvendig for lisensstatusen, gir dette programmet avansert utdanning, pleie elevene inn ledere av yrket. Nyutdannede bruke post-graduate doktorgrad for å forbedre sine karrierer som eksperter på området som de bidrar til utvikling av medisin.... [-]

USA San Diego Chicago New York
September 2019
Heltid studier
Deltid
48 måneder
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Pacific College of Oriental Medicine

Pacific College har utviklet et elektronisk vei for PCOM MSAC og MSTOM alumni for å oppgradere til entry-level Doctor of acupuncture (DAC) eller Doctor of acupuncture og ... [+]

Pacific College har utviklet et elektronisk vei for PCOM MSAC og MSTOM alumni for å oppgradere til entry-level Doctor of acupuncture (DAC) eller Doctor of acupuncture og orientalsk medisin (DAOM). PCOM master alumni, i stor grad, allerede oppfyller kravene til en doktorgrad, men trenger litt ekstra trening i disse områdene for å etablere ekvivalens til entry-level doktorgrad. Dette er de nødvendige ekstra kurs:

Evidence-orientert praksis Systems-basert medisin samarbeids~~POS=TRUNC omsorg Avansert integrerende diagnostikk Praksisbasert læring

Hvem kan søke? Jeg er for tiden i MSAC / MSTOM program. Hvis jeg tar de ekstra 15 studiepoeng av DAC / DAOM (EL) program nå, vil jeg ha fullført DAC / DAOM (EL)? ... [-]
USA San Diego Chicago New York
September 2019
Deltid
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk

An Inside Look at the Pacific College of Oriental Medicine Clinic