Pima Community College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Pima Community College er en to-årig høyskole betjener større Tucson byområde på seks steder i Pima County. Grunnlagt i 1966, Pima kreditt kurs tildele sertifikater og knytte grader i en rekke felt. PCC gir også arbeidsstyrke utvikling, karriere treningsprogrammer, videreutdanning og voksenopplæring.

Pima er forpliktet til å gi praktisk, rimelig og tilgjengelig utdanning av høy kvalitet med makt til å forandre livene til våre studenter, og forbedre samfunnet vårt. Historie & Mission Oppgaven til Pima Community College er å være en åpen-innleggelser institusjon som gir rimelige, omfattende utdanningsmuligheter som støtter student suksess og møte de ulike behovene til sine studenter og samfunnet. Dette oppdraget, sammen med vår visjon og verdier, rammeverket for College aktiviteter.

Pima historie viser et sterkt engasjement for å gjøre en forskjell i samfunnet vårt.

Akkreditering Pima er fullt akkreditert av Higher Learning kommisjonen (HLC). Flere spesialiserte programmer har også blitt akkreditert eller sertifisert av organer som har myndighet.

Internasjonale studenter - Vellykket reisene begynne her Velkommen International Students! Oppdag de mange fordelene med å starte din pedagogisk karriere i Pima Community College.

Du kan spare på undervisning kostnader ved å starte høyere utdanning på Pima Community College. Fire år universiteter er dyrere enn community colleges. 2 + 2 muligheter. Få to grader i stedet for én!

Fullfør første to års høyere utdanning på Pima Community College og få en knytte grad. Deretter fullføre Baccalaureate ved et universitet. Pima er avtaler gjør det enkelt å overføre til våre samarbeidsinstitusjoner, blant annet University of Arizona, for å fullføre graden.

Få en god utdanning med høyt kvalifiserte lærere og nyte en personlig instruksjon i et lite klasserom. Opplev de ulike utdanningssystemene i USA. Start utdanning i Pima Community College og overføre til vår lokale universitet eller et annet universitet i USA. Få et konkurransefortrinn. Meld deg på vår Honors Program.

Vi er her for å støtte deg! Leve og læring i et annet land er spennende, men kan gjøre deg usikker. Vi er forpliktet til å gjøre ditt opphold varm og velkommen. Det er derfor Pima Community College International Student Services Office-hjelper deg gjennom studentvisumkrav og guider deg gjennom en vellykket akademisk erfaring. Det er en del av vårt løfte om å hjelpe hver elev lykkes.

Innvandring rådgivning: forståelse rettigheter og plikter, søker om ekstra praktisk opplæring. Faglig rådgivning: velge program kurs, gjennomgå fremgang mot universitet overføring, velger engelsk-as-a-andre-språkkurs. Kulturell tilpasning: tilbringe tid med andre internasjonale studenter, forståelse amerikanske skikker, lære å leve i Tucson.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Associate of Applied Science - HealthcareStudies » Se Associate of Applied Science - AcademicCourses » Se Associate of Science » Se Associate of Arts » Se Associate Degrees » Se Kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Associate of Applied Science

Medarbeider Av Anvendt Vitenskap I Sykepleie

Campus Heltidsstudier 5 - 6 semestre September 2018 USA Tucson

Få omfattende utdannelse og praktisk erfaring i sykepleie, og forberede seg til å bli lisensiert som sykepleier. Studenter som velger å forlate programmet før fullført grad kan kvalifisere for andre sertifikater. Dette programmet har godkjenning fra Arizona State Board of Nursing, og er akkreditert av Akkreditering kommisjonen for utdanning i sykepleie, Inc ... [+]

Få omfattende utdannelse og praktisk erfaring i sykepleie, og forberede seg til å bli lisensiert som sykepleier. Studenter som velger å forlate programmet før fullført grad kan kvalifisere for andre sertifikater.

Dette programmet har godkjenning fra Arizona State Board of Nursing, og er akkreditert av Akkreditering kommisjonen for utdanning i sykepleie, Inc.

Hva kan jeg gjøre med denne graden?

Karriere alternativer: Ta Nasjonalt råd lisensstatusen Eksamen (NCLEX-RN®) for å være kvalifisert til å jobbe som sykepleier.

Akademiske alternativer: Dyrk en bachelorgrad i sykepleie ved et universitet.

Program Krav

Studentene må få en C-klasse eller bedre i alle program kjerne- og støtte kurs for å gå videre til neste semester eller å oppgradere. Kurs erstatninger er ikke akseptert i Nursing programmet. ... [-]