University of Rochester

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

University of Rochester er en av landets øverste nivå forskningsuniversiteter. Våre 158 bygninger huse mer enn 200 akademiske fagretninger, mer enn 2000 lærere og instruksjons ansatte, og noen 10.500 studenter, omtrent halvparten av dem er kvinner. Læring ved University of Rochester er også på en svært personlig skala. Rochester er fortsatt en av de minste og mest kollegialt blant topp forskningsuniversiteter, med mindre klasser, en lav 10: 1 student til lærer ratio, og økt samhandling med fakultetet. Rochester Curriculum Folk gjør sitt beste når du gjør det de elsker. I Rochester, bygger du din egen læreplan med dine egne unike styrker og interesser. Det er ingen nødvendig fag. Du studere bare hva du brenner for, velger fordypning i ett av de tre divisjoner av læring og tar tematiske tre-retters klynger i de to andre områdene. Uten behov for å ta det andre skoler noen ganger kaller "krav allmennutdanning," de fleste Ster studenter finner de har plass til å doble og tredoble-dur. Hvordan fungerer det? Alle studenter må fullføre: • én primære kravet skriftlig; • kravene til deres store, som faller i en av de tre store områder av læring: • humaniora • samfunnsfag • naturvitenskap og teknikk • en klynge i hvert av de to øvrige områder. Hva er en klynge? En klynge er et sett av beslektede emner som faller innenfor en av de tre akademiske divisjoner. Hver klynge inneholder minimum 12 studiepoeng med kurs. Mange klynger ble skapt av studenter. De er bare én måte du kan tilpasse din høyskole utdanning.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MSc - HealthcareStudies » Se MA » Se MSc - Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Ms Biomedisinsk Teknikk

Campus September 2018 USA New York

Tilknyttet både Hajim School of Engineering & Applied Sciences og School of Medicine & Dentistry, Graduate Program i Biomedical Engineering ved University of Rochester [+]

MS Biomedical Engineering

Tilknyttet både Hajim School of Engineering & Applied Sciences og School of Medicine & Dentistry, Graduate Program i Biomedical Engineering ved University of Rochester har blitt designet fra bunnen av for å understreke anvendelse av tekniske ferdigheter til biomedisinsk problemløsning både Masters og doktorgradsnivå.

Med tilgang til over 40 laboratorier på River Campus, Medical Center, og Strong Memorial Hospital, kan elevene skreddersy sin egen tverrfaglig opplæring opplevelse. Flere aktive sentre og tilknyttede grupper har forskningssamarbeid muligheter i et bredt spekter av områder.

Med fasiliteter både i den nybygde Robert B. Goergen Building for Biomedical Engineering og Optikk og i University of Rochester Medical Center, tilbyr programmet state of the art dedikerte trening laboratorier, tett individuell oppmerksomhet og fakultetet veiledning, og en voksende og innbydende lærings fellesskap hvor du vil finne gode venner og fremtidige kolleger.... [-]