Les den offisielle beskrivelsen

Founding filosofi

Sør Baylo University er den eldste og større akupunktur skole i landet, og det ble grunnlagt på tre hovedmål: Verdi, fred og profesjonalitet.

David J. Park, Ph.D., grunnlegger, Sør Baylo universitet

Dr. David J. Park, grunnlegger av Sør Baylo University, har gjennom årene utmerket seg både innen næringsliv og økonomi. Hans faglig forberedelse inkluderer en bachelorgrad i økonomi og offentlig administrasjon fra Claremont McKenna College, og master- og doktorgrader i økonomi fra University of Southern California.

I over tre tiår, inntil slutten av 90-tallet, Dr. Park var en professor i økonomi ved La Verne University, University of Maryland og California State Polytechnic University. I løpet av våren 1977, grunnla han Sør Baylo universitetet som ble innlemmet som en non-profit allmennyttige aksjeselskap i 1980.

Som grunnlegger av den største AOM utdanningsinstitusjonen i USA, Dr. Park artikulert grunnleggelsen filosofi Sør Baylo Universitetet skisserte tre hovedmål: Verdi, fred og profesjonalitet.

Verdi

Universitetet oppfordrer kritisk undersøkelse av ens egne verdivurderinger og oppdagelsen av de virkelige verdiene som ligger til tilegnelse av kunnskap er basert på. Den pedagogiske verdier av Sør Baylo Universitetet hvile på guiding eleven til å oppdage disse verdiene og å utnytte dem i tilegnelse av kunnskap.

Fred

Universitetet har vedtatt en politikk for å gjøre seg selv møteplass for ulike kulturer og verdier. På denne måten gjensidig forståelse og samarbeid kan forekomme. Av denne grunn, oppfordrer Universitetet innmelding av internasjonale studenter som ønsker å lære om ulike kulturer og forstå troen til andre. Universitetets pedagogiske programmer tilbyr et miljø hvor kulturer smelter sammen til en internasjonalt anerkjent pedagogisk erfaring.

Profesjonalitet

Universitets tilstreber å hjelpe sine studenter oppnå faglig dyktighet ved å tilby høyt spesialiserte kurs i allierte helsevesenet felt. Universitetet tilbyr en mulighet for faglig vekst, er sjansen for å oppnå faglig dyktighet, og grunnlaget for å etablere en tilfredsstillende yrkesliv engasjement og bidrag til samfunnet.

SBU History

Sør Baylo University ble etablert i 1977 i City of Los Angeles som en post-videregående utdanning institusjon. Universitetet omfattet to skoler: The School of Akupunktur og orientalsk medisin, og School of Business Administration. Universitetet flyttet til Garden Grove, California våren 1982 som et nonprofit, offentlig-nytte-selskap og i høst 1994, flyttet igjen til sin nåværende plassering i Anaheim, California. Så i 1997, skolene separert og hvert ble en uavhengig skole. Som en frittstående, akkreditert School of Akupunktur og orientalsk medisin, fortsatte SBU å vokse og har blitt en av de største og prestisjetunge AOM skoler i USA.

Som leder i asiatisk medisin, gir SBU student sentrert utdanning og opplæring basert på kjernen verdien av harmoni. Harmony av kroppsfunksjoner, Harmony of Mind and Body, og harmoni i livet og naturen er selve grunnlaget for Akupunktur og orientalsk medisin.

Mission, verdi og formål

Sør Baylo University er en institusjon dedikert til å fremme Akupunktur & Oriental Medicine (AOM) gjennom å fremme høy kvalitet læring, oppdagelsen av ny kunnskap og dyktighet i klinisk anvendelse av AOM utdanning til fordel for ulike samfunn, inkludert våre studenter AOM yrke, pasienter og det offentlige. Vi bestreber oss på å innrømme studenter av eksepsjonell karakter og akademisk prestasjon for utdanning og opplæring for å bli kompetente og omsorgsfulle primærhelsetjenesten utøvere av AOM, forskere og lærere.

Sør Baylo Universitetet Mission Statement

The Mission of South Baylo University er å utvide faglig, klinisk og vitenskapelig kunnskap om orientalsk medisin og holistisk helsetjenester blant studenter, lærere, ansatte og allmennheten gjennom effektiv undervisning, vitenskapelig aktivitet og kvalitet i pasientbehandlingen.

Sør Baylo Universitetet Verdi

Verdien av Sør Baylo University er å se Harmony som sin eminente verdi, eksemplifiserer Harmony av kroppsfunksjoner, Harmony of Mind and Body, og harmoni i livet og naturen. De anses grunnlaget for Akupunktur og orientalsk medisin (AOM)

Sør Baylo Universitetet Formål

Formålet med Sør Baylo University er å fremme god helse og velvære gjennom utdanning, forskning og AOM praksis.

Pedagogiske mål:

For å oppfylle sitt oppdrag, er Sør Baylo universitetet forpliktet til følgende mål:

For å forberede studentene kunnskap og ferdigheter for å lykkes i dagens helsevesen miljø og bidra til samfunnet med sin ledelse, innsikt og faglige ferdigheter. For å fremme fortreffelighet i akademisk undervisning, effektiv student læring, fremragende orientalsk medisin og holistisk helsetjenester programmer. For å gi effektiv pasientbehandling gjennom orientalsk medisin og andre holistiske tilnærminger. For å stimulere og fremme forskning, faglige aktiviteter og faglig utvikling. Å skape muligheter og et miljø for elevene å få erfaring i faglige og kliniske ferdigheter. Å gi og fremme rettidig og relevante pedagogiske muligheter for å styrke kompetansen til de som kommer inn i karrierer i akupunktur og orientalsk medisin, og relaterte helseområder. For å forberede studentene til å bli kompetente og vellykkede arbeids helsepersonell.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MSc

South Baylo University

Sør Baylo University (SBU) tilbyr kurs i akupunktur og orientalsk medisin (AOM) fører til en grad i Master of Science i akupunktur og orientalsk medisin (MSAOM). Den MSAO ... [+]

Sør Baylo University (SBU) tilbyr kurs i akupunktur og orientalsk medisin (AOM) fører til en grad i Master of Science i akupunktur og orientalsk medisin (MSAOM). Den MSAOM studium forbereder studentene på yrkeslivet som en lisensiert og primære helsepersonell i AOM. SBU oppfordrer studenter og lærere til å utmerke seg faglig i et pleie og støttende miljø.

Program Outcomes

Sør Baylo University har etablert program utfall for Master of Science i akupunktur og orientalsk medisin (MSAOM) studium. Disse resultatene representerer kunnskap, holdninger, verdier og ferdigheter hver graduate må ha for og demonstrere. Hver student vil oppnå disse program utfall på vellykket gjennomføring av obligatoriske kurs, laboratorium, kliniske erfaringer, og bestått av omfattende kompetanse Eksamen (CCE) I & II.... [-]

USA Los Angeles
January 2020
Heltid studier
Deltid
4 år
Campus
Les mer på norsk

PhD

South Baylo University

Sør Baylo University (SBU) tilbyr kurs og clerkship opplæring for doktorgradsutdanningen. SBU oppfordrer studenter og lærere til å utmerke seg faglig i et pleie og støtte ... [+]

Sør Baylo University (SBU) tilbyr kurs og clerkship opplæring for doktorgradsutdanningen. SBU oppfordrer studenter og lærere til å utmerke seg faglig i et pleie og støttende miljø.

Doktorgradsprogram Mål og Kompetanse

I tråd med Sør Baylo University (SBU) formålsparagraf, ble følgende målsettinger utformet for å oppnå programmets mål og kompetanse. Nyutdannede av DAOM programmet på SBU vil være i stand til å:

Demonstrere avansert kunnskap om pasientens vurdering og diagnose

Etter eksamen, vil doktorgradsstudenter kunne demonstrere dypere og bredere kunnskap om:

Tolkning av klassiske tekster av AOM av pasientens vurdering og diagnose; Integrering av både Biomedical Medisinsk diagnose; Pasientvurdering og diagnostiske ferdigheter i ulike medisinske tilstander som ofte sett i AOM klinisk praksis. ... [-]
USA Los Angeles
January 2020
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk

South Baylo University on The Best of Southern California

South Baylo University