Sacramento City College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Siden 1916, Sacramento City College har gitt fremragende faglig og yrkesrettet opplæring, og kan skilte med 212 graders og sertifikat programmer. Med hoved campus ligger i hjertet av Sacramento, og college oppsøkende sentre i Davis og West Sacramento, høgskolen registrerer et mangfoldig fellesskap av nesten 22 000 studenter og tilbyr flerkulturelle aktiviteter gjennom hele studieåret. I nesten 100 år har SCC vært opptatt av å fremme et læringsfellesskap som feirer mangfoldet, fostrer personlig vekst, og inspirerer faglige og økonomiske lederskap.

Selv SCC forblir tro mot sin historie og tradisjon, har høgskolen kommet i alle områder av undervisning, læring, og teknologiske nyvinninger. Høgskolen tilbyr stolt et stort utvalg av muligheter for studenter fra alle bakgrunner, inkludert online kurs og tjenester, Outreach Center steder, og spesialiserte student suksess støtteprogrammer å velge mellom.

SCC har også mange nylig renovert og modernisert undervisning og læring fasiliteter, inkludert miljøvennlig Davis Center, state of the art Performing Arts Center, og den ikoniske Hughes Stadium. På universitetet har de anerkjente arkitektoniske funksjoner som bueganger, søyler og murstein blitt bevart gjennom oppussing for å opprettholde det kollegiale og prestisjefylte utseende.

SCC er forpliktet til å tilby programmer og en college miljø som støtter tilgjengelighet for en rekke studenter. For å nå dette målet, de oppsøkende sentre spille en viktig rolle som alternative steder for tilgang til kurs, student tjenester og samfunnets ressurser for samfunn i Davis og West Sacramento. Begge college oppsøkende sentre er tilgjengelig med buss, sykkel, bil eller regional kollektivtrafikk. I tillegg SCC elevene får et godt rabattert pris for regional kollektivtrafikk å oppmuntre til bruk av miljøvennlige, kostnadseffektive, og praktisk transport. Og for de som ikke kan gjøre det til en av de tre SCC studiesteder, har høgskolen styrket sin avstand pedagogisk tilbud i nett og hybrid kurs for å møte en rekke faglige behov.

Mangfold er en betydelig kilde til stolthet for SCC på mange måter. SCC studentmassen er en av de mest varierte i regionen, og muligheter for engasjement i ulike kulturelle bevissthet aktiviteter florerer. Faglig, høgskolen tilbyr et mangfold av grad og sertifikat kurs, samt generell utdanning kurs for de som planlegger å overføre til fire år institusjoner. På denne måten SCC akademiske programmer gi støtte og mulighet for studentene til å oppnå suksess, uansett deres mål. Utenfor klasserommet, elevene har tilgang til støttetjenester for å møte ulike behov. SCC er stolte av å tilby student tjenester programmer for veiledning, økonomisk støtte, arbeid studie, studenter med funksjonsnedsettelser, veteraner, og mye mer.

Tro mot sin historie, fortsetter Sacramento City College å fyke løyper i alle aspekter av høyere utdanning. Mens høgskolen har beholdt sin lang tradisjon for forskning, innovasjon og tilgjengelighet, det tappert smiene fremover i nye grenser som miljø- og samfunnsansvar og sosiale medier og kommunikasjon på nettet. Uansett horisonten, SCC omfavner nye utfordringer og muligheter på hver tur med fokus på student suksess til å bidra til den intellektuelle, kulturelle og økonomiske vitalitet av fellesskapet.

Misjon, visjon og verdier

Vår misjon

Sacramento City College er en åpen-tilgang, omfattende Community College, som serverer en variert studentmassen. Vi tilbyr et bredt spekter av utdanningsmuligheter og støttetjenester som fører til overføring, karriereutvikling, grunnleggende kompetanseutvikling, grad og sertifikat oppnåelse og personlig berikelse. Vår forpliktelse til kontinuerlig forbedring gjennom utfallet styrt vurdering, planlegging og evaluering fremmer elevenes læring. Gjennom dette arbeidet bidrar vi til den intellektuelle, kulturelle og økonomiske vitalitet av fellesskapet.

Vår visjon

Sacramento City College søker å skape et læringsfellesskap som feirer mangfoldet, fostrer personlig vekst, og inspirerer faglige og økonomiske lederskap.

Våre verdier

Jobber sammen

Driver Excellence

inspirerende Achievement

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Associate Degrees - HealthcareStudies » Se Associate Degrees - AcademicCourses »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Høgskolegrad

Knytte Grad I Kinesiologi

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Sacramento

Dette programmet er studiet av mekanikerne av kroppens bevegelser. [+]

Begrepet kinesiologi betyr læren om bevegelse og medarbeider av kunst grad programmet legger vekt på viktige forberedende kurs for studenter som søker overføring til et fireårig universitet. Studenter inn i feltet av kinesiologi kan se frem til karrieremuligheter i de områdene av fitness, helse og velvære, atletisk trening, mosjon vitenskap, utdanning / coaching, og idrett administrasjon.

Studenter som har valgt den spesielle fireårig høyskole som de ønsker å overføre bør bruke katalogen av at institusjonen som prinsipp guide for å bestemme flere kurs.

Dette programmet er studiet av mekanikerne av kroppens bevegelser.

karrieremulighet Coaching Styrke og condition treningsfysiolog Sport Psykolog Lege Fitness direktør Ferdigheter forstå normal og unormal menneskelig muskel-skjelettutvikling utforme effektive styrke og hjerte-programmer forstå den menneskelige kroppens grunnleggende struktur og hvordan de ulike systemene fungerer sammen utvikle hensiktsmessige treningsprogrammer og vurderinger for å vurdere og analysere personlig suksess [-]