Sacred Heart University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vi tror på kraften av dine drømmer.

Den sanne verdien av din Sacred Heart erfaring vil ikke bli målt av fakta vi lærer deg eller ferdigheter du anskaffer mens du er her. Det vil ikke være noe som vi gir deg.

På Sacred Heart University i Fairfield, CT tror vi at henvendelsen, forfølge kunnskap og intelligent refleksjon - både i og utenfor klasserommet - skape større muligheter og valg. Vi utfordrer deg til å være uredd i din nysgjerrighet og modig i din tjeneste for andre.

Vi er opptatt av hvilken rolle vi spiller i å hjelpe deg avsløre ditt sanne potensial. Oppdagelsen av dine egne talenter, evner, styrke, karakter og drømmer er den mest verdifulle resultatet vi streber etter som lærere og mentorer.

Det er hva du gir oss.

Vi tror Opportunity er uvurderlig.

Avkastning på investeringen

Avkastning på Quality

Sacred Heart har lenge vært anerkjent som en av landets ledende universiteter. SHU er rangert blant de Princeton Review "Best 377 Colleges" og "Best 294 Business Schools" med en topp-tier rangering i US News & World Report for de siste ti årene. I tillegg den prestisjetunge Lilly Foundation nylig sponset et nasjonalt forum for andre høgskoler for å lære av SHU prisbelønte læreplanens The Human Journey, og hvordan det kan bli etterlignet andre steder. Det har blitt anerkjent av American Association of Høyskoler og universiteter (AAC & U) som en nasjonal leder i høy kvalitet lavere læreplaner.

Avkastning på Academic Excellence

Arbeidsgivere og forskerskoler setter pris på verdien og rigor av en Sacred Heart utdanning, og det er ikke vanskelig å se hvorfor. Vår Jack College of Business - oppkalt etter den legendariske tidligere styreformann og administrerende direktør i General Electric - er akkreditert av AACSB International, en betegnelse som oppnås ved mindre enn 5 prosent av handelshøyskoler i verden. SHU er statens ledende uavhengige oppdrager for lærere og administratorer, og de to doktorgradsprogrammer - i fysioterapi og i sykepleie praksis - tjener toppkarakterer fra accreditors og studenter. Akademiske programmer fortsetter å vokse til å møte behovene til en raskt skiftende økonomi, med slike tilsetninger som en mastergrad i kommunikasjon og i en Doctor of Business Administration (DBA) i finans

Avkastning på relasjoner

En forpliktelse til personlig oppmerksomhet har lenge preget en SHU utdanning. En student til fakultetet ratio på 15 til 1, gjennomsnittlig klassestørrelse på 22 elever og et nasjonalt anerkjent freshman faglig rådgivning program er bare noen av måtene våre lærere og ansatte personlig kontakt med elevene og fremme deres suksess. SHU tilbyr også innovative leve-læringsfellesskap der elevene nyte alle de vanlige fordelene ved å bo på campus i en bolig hall, med den ekstra fordelen av å leve blant en gruppe som deler faglige mål og interesser. Og vår første-års erfaring kurs dekker en rekke disipliner på temaer som er spennende og relevant for livene til våre studenter. Disse er små klasser som krever en høy grad av deltakelse som styrke student til student og student til professor relasjoner samtidig utvikle elevenes skriving og muntlig fremstillingsevne.

Avkastning på suksess

Selv i en utfordrende økonomi, Shu studentene er svært vellykket på eksamen, med 99% som sikrer arbeidsplasser og / eller høgare utdanning. Så mange som 39% av våre kandidater fortsette direkte på å oppgradere skolen for å motta sine master- og doktorgrads grader.

Hva former hvem vi er som et universitet, og som vi vil bli?

Vi mener at vår tenkt ut tro, vår nådeløse jakt og omfavnelse av intellektuell utveksling, og vår forpliktelse til lidenskapelig service er viktige elementer i Sacred Heart University som en institusjon og som et fellesskap. På vår kjernekompetanse, er vi fokusert på bevaring og formidling av liberal arts og de katolske intellektuelle tradisjoner.

Disse verdiene tvinge oss som lærere og forskere for å stadig skape mer varierte og utfordrende programmer, praksisplasser og muligheter for våre studenter og for oss som er basert på jakten på sannhet og kunnskap.

Vår tro på ubegrenset potensial for hvert medlem av Sacred Heart samfunnet har ført oss til å forfølge intet mindre enn kompromissløs integritet, modig lederskap og generelle fortreffelighet fra våre studenter, alumni, lærere og ansatte.

Vår urokkelige tro på verdighet og verdi til hvert enkelt menneske emboldens oss å bli fryktløs i vår intellektuelle oppdagelse, undersøkelse, forståelse og toleranse for et univers av ideer, etikk, problemer, forskjeller og likheter.

Sammen kan vi leve, lære, vokse og tjene som enkeltpersoner som lidenskapelig legemlig verdiene av Sacred Heart University i våre intellektuelle, personlige, faglige og åndelige liv.

Vi er pionerer for det felles beste. Vi er opptatt av å skape en bedre fremtid for oss selv, for andre, vårt samfunn og vår verden.

Mer enn mestring av fakta, ferdigheter og disiplin.

Som akademikere og mentorer, er vi opptatt av å gi våre studenter med utdanning av kompromissløs kvalitet og muligheter.

Som et universitet, er vi nådeløse i å informere, bekrefter og utfordrer våre studenter i sitt stipend, ledelse og service.

Vi har vokst fra en klasse med færre enn 200 studentene til en fremstående internasjonal læringsfellesskap altomfattende:

studiesteder i USA og Europa Over 8200 lavere og høyere grads studenter 645+ fakultetet medlemmer 70 + undergraduate, master- og doktorgrader 18 nasjonale ære samfunn

På Sacred Heart, er vi forpliktet til tenkt, strategisk vekst. Vi har gjort dramatiske fremskritt i å utvide universitetet fasiliteter og tjenester, og legger svært credentialed og erfarne lærere og øke nivåene av elevenes prestasjoner.

Universitetet strategiplanen fastsetter en fet, omfattende og handlingsorientert visjon om Sacred Heart University som en institusjon som tiltrekker og dyrker faglig dyktighet og prestasjoner.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MSc - HealthcareStudies » Se MA » Se MSc - Master » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Master Of Science: Helseinformatikk

Nettstudie Deltid 2 år September 2018 USA Fairfield

Med kvalifiserte kandidater i høy etterspørsel, Sacred Heart University (SHU) forbereder kandidatene til å lykkes takle utfordringene i helseteknologi og ta på seg en ledende posisjon i dette dynamiske feltet. [+]

Lede neste generasjon av helsetjenester med en høyere grad i helseinformatikk ved SHU

Du er velkommen til å søke nå for våren eller høsten 2016. Vi tilbyr en 100% online alternativ for norske studenter og en opsjon på bakken for internasjonale studenter.

Utviklet som svar på bransjens behov, gir Master of Science i Helseinformatikk en unik kombinasjon av virkelige leksjoner og akademisk forskning.

Med en kjerne læreplan som dekker alt fra politikk og arbeidsflyt design til kommunikasjon og kunnskapsbasert praksis, studentene etablere et solid fundament av forståelse. Derfra elevene velge mellom valgfag som spenner fra elektroniske pasientjournaler og database design til prosjektledelse og informasjonsanalyse.... [-]