Saint James School of Medicine – Anguilla

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

historie   Saint James School of Medicine Anguilla campus imot sine første studenter i januar 2010, etter ti år med vellykket utdanning på Bonaire campus.    I 1999 ble Saint James School of Medicine godkjent av den føderale regjeringen på De nederlandske Antillene, og den medisinske skolen ble satt i drift i 2001.   Prosjektet er et kombinert én, og bringer sammen øya regjeringen i Bonaire og et konsortium av meget erfarne medisinske lærere og leger fra universiteter og høyskoler i USA og Europa. De grunnleggende vitenskap og klinisk rotasjon programmer som tilbys som en del av vår MD Program er fullt kompatible med amerikanske medisinske skoleprogrammer, med særlig henvisning til kravene i USMLE.   Vår drøm om å etablere en høy kvalitet Caribbean medisinstudiet er blomstrende. Saint James School of Medicine har vokst enormt siden starten og har i dag over 250 studenter over to campuser, med mer enn 200 studenter som utfører kliniske fag i USA.   Mission   Oppgaven til Saint James School of Medicine er å hjelpe motiverte studenter realisere drømmen om en medisinsk karriere, uavhengig av etniske, religiøse og kulturelle bakgrunner. Vi bruker innovative pedagogiske metoder for å forme sinn og ånder av våre studenter og hjelpe forvandle dem til medfølende healere av menneskets kropp og sinn.   Saint James School of Medicine er en akkreditert Caribbean medisinsk skole som gir en rimelig medisinsk utdanning for studenter over hele verden. Tilbyr en MD program, pensum på Saint James forbereder studentene for USA Medical lisensstatusen Eksamen (USMLE). Ettersom etterspørselen etter kvalifiserte leger eskalerer; medisinske skoler begrense antall studenter og kostnadene ved medisinsk utdanning øker Saint James School of Medicine oppfyller et viktig behov i samfunnet.   Vi er forpliktet til å trene studentene til å tenke, til å løse problemer, og å anvende sine kunnskaper til omsorg og trivsel for sine pasienter og samfunnet. Det er vår oppfatning at en høy kvalitet medisinsk utdanning skal være rimelig og tilgjengelig for alle.  

Se M.D. »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

M.D.

Medisinsk Grad

Campus Heltidsstudier 10 semestre September 2018 USA Chicago

Medisinsk Degree (MD) program på Saint James er en 10-semester program. Omfanget av studien består av basalfag og kliniske fag. Læreplanen på Saint James forbereder [+]

Medisinsk Degree

Medisinsk Degree (MD) program på Saint James er en 10-semester program. Omfanget av studien består av basalfag og kliniske fag. Læreplanen på Saint James forbereder studentene for USA Medical lisensstatusen Eksamen (USMLE).

De basalfag er gjennomført over fire semestre (16 måneder) på Anguilla campus i Karibien. De kliniske fag er gjennomført over en seks semester (96 uker) klinisk rotasjon program på tilknyttede sykehus og kliniske fasiliteter i USA.

Studentene blir tatt opp i medisinsk skolens MD programmet tre ganger i året i januar, mai og september. The Medical College Admission Test (MCAT) er valgfritt.

Basalfag

De fire første semestrene av medisinsk skolens MD program er utformet for å bygge et sterkt fundament i medisin. Læreplanen tilbyr forelesninger og lab-basert undervisning på Anguilla campus i Karibien. Alle kurs er utviklet i USMLE format, og studien er supplert med hendene på klinisk trening på det lokale sykehuset når det er mulig. Liten klasse størrelser gir god mulighet for elevene til å samhandle med sine professorer på et personlig nivå, i tillegg til klasserom.... [-]