Saint Xavier University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

Saint Xavier University

Som en institusjon for høyere utdanning, engasjerer Saint Xavier sine studenter, dens lærere og ansatte, og de som utgjør dens umiddelbare og bredere lokalsamfunn i de primære aktiviteter av undervisning, læring, stipend og service. Universitetet er oppkalt etter jesuittenes Saint Francis Xavier, skytshelgen for Moder Frances Xavier Warde som, i 1846, brakte Sisters of Mercy fra Pittsburgh til Chicago og stiftet Saint Francis Xavier Academy for Kvinner, forløperen til Saint Xavier University.

En katolsk institusjon

Saint Xavier University reflekterer og forlenger undervisning oppdrag av Jesus. Det er en tjeneste for den romersk-katolske kirke, et forhold gjort mulig på grunn av sin videre sponsing av Sisters of Mercy gjennom konferansen for Mercy Higher Education. Katolsk lære, spesielt dialogen mellom tro og fornuft og sosial rettferdighet tradisjon av Kirken, undergirds universitetets misjon og verdier.

Inspirert av arven fra Sisters of Mercy

Jordet i evange historier om en medfølende og gjestfrie Jesus som elsket og tjente andre, departementet av Sisters of Mercy til de fattige, syke og uneducated startet i Dublin og nå strekker seg over hele verden. Sitt rykte som lærere bedt om byens første katolske biskop å bringe Sisters of Mercy til Chicago, hvor de grunnla Saint Xavier i 1846, og er den eldste Mercy institusjon for høyere utdanning som eksisterer i verden i dag. Gjennomsyret med intensjonene i Sisters of Mercy, strekker Saint Xavier University en rik tradisjon for intellektuell rigor, barmhjertighetstjeneste og gjestfrihet til sine studenter og til verden gjennom arbeidet til høyere utdanning.

Utdanner menn og kvinner

Universitetet utvikler og opprettholder programmer og praksis som fører (L. ducere: å lede), menn og kvinner bort fra uvitenhet mot uttrykk for sitt fulle menneskelige potensial. Blant de uttrykk for fulle menneskelige potensialet er viser av personlig og faglig dyktighet, etiske beslutninger og bekymring for andres velferd.

For å søke etter sannheten

Som et pedagogisk tjeneste i Kirken informert av sin Mercy arv og sponsing, oppmuntrer og støtter alle medlemmer av sin akademiske miljøet i sin søken etter sannheten, herunder religiøse og teologiske sannheter som stammer fra eller peke på eksistensen av en kjærlig Gud Saint Xavier University i hvis bilde hver person har blitt opprettet. Reisen mot sannheten er livslang - Via, Veritas, Vita - et oppdrag som respekterer tro, fornuft og de ulike tilnærminger i ulike disipliner og metoder for observasjon, resonnement og analyse.

Til å tenke kritisk

Når Saint Xavier ble en høyskole i 1915, søstrene designe løpet av studiene jordet det faglige programmet i de liberale kunst og vitenskap for å "frigjøre" eller "gratis" elevene til å leve reflectively som de tilegnet seg kunnskap og søkte etter sannheten i deres personlige og profesjonelle liv. Å bli frigjort, i denne forstand, krever evne til å tenke kritisk. Dermed Saint Xavier læreplan, fortid og nåtid, understreker nøye observasjon og undersøkelse, refleksjon og ettertanke, vurdering, kreativitet, argumentasjon og integrering. Ved å lære å tenke kritisk, i alle sine dimensjoner, studenter kan bli frigjort fra konflikt og ubegrunnede antagelser, forutinntatte forestillinger og stereotype dommer; de er frigjort til å leve informerte, produktive, gode liv.

Å kommunisere effektivt

Saint Xavier University er et fellesskap av diskurs der kunnskap og kritisk tenkning av enkeltpersoner og grupper kan både utfordret og utvidet. Effektiv kommunikasjon innenfor et fellesskap av diskurs krever ulike ferdigheter og tilnærminger, som bunner i akademiske disipliner og preget av høflighet og respekt for meninger, erfaringer og oppfatninger av andre. Som et pedagogisk samfunnet, har Saint Xavier også et ansvar for å dele sin søken etter sannhet og dens kritisk tenkning med et bredere publikum som er både kritikere og forbrukere.

Å tjene klokt og medfølende

Tjenesten er en fundamental evangeliets budskap og et kjennetegn på liv og virke av Jesus. Således, som en katolsk institusjon sponset av Sisters of Mercy, utdanner Saint Xavier University menn og kvinner ikke bare for seg selv, men også for andre. Å tjene klokt innebærer å gjøre gode etiske dommer om disponeringen av ens og verdens ressurser, inkludert personlig tid og talenter. Å tjene medfølende er å utvide seg i barmhjertig handling på vegne av andre i deres nød. Tjeneste i ånden av barmhjertighet stammer fra en bevissthet om andres behov og en følelse av solidaritet med dem, informert av intellektuelle prinsipper som finnes i religiøse, etiske og moralske lære og tradisjoner.

Til støtte for menneskeverd og det felles gode

En grunnleggende budskapet i Skriften og et grunnleggende prinsipp om katolske sosiallæren er at mennesker har medfødt verdighet fordi de er laget i Guds bilde og likhet for Gud. Denne personlige verdighet kan ikke begrenses ved tilstander av rase, klasse, kjønn, etnisitet, seksuell orientering, alder eller fysisk evne. Det felles gode, en utfyllende prinsipp om katolske sosiallæren, er betinget på det prinsipp at hver person har en gudgitt ansvar for å fremme en rettferdig og barmhjertig verden som gjør nytten av Guds godhet tilgjengelig for alle. Saint Xavier University streber etter å være tilsiktet om adressering menneskeverd og det felles gode i sine programmer, aktiviteter og relasjoner.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se BScs » Se MA » Se MSc » Se Master » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

BSc

Bachelor Of Science - Rn Til Bsn Online

Nettstudie Deltid 4 - 5 semestre September 2018 USA Chicago

RN til BSN online alternativet er en Bachelor of Science grad tildelt gjennom School of Nursing til tiden lisensiert sykepleiere som har fullført en knytte grad i sykepleie (ADN) fra en godkjent skole av sykepleie. Designet for studenter som søker å utvide sin kunnskap om sykepleievitenskap, er programmet jordet innenfor en godt avrundet liberal arts universitetsutdanning. Studenter i RN til BSN elektroniske alternativet kan begynne kurs i høst, våren eller sommeren semestre og kan fullføre programmet i så få som 4-5 semestre. Kursene er 100% online, planlagt i sju-ukers blokker, og fullførte en av gangen, med to kurs som tilbys per semester. [+]

Bachelor of Science - RN til BSN Online

RN til BSN online alternativet er en Bachelor of Science grad tildelt gjennom School of Nursing til tiden lisensiert sykepleiere som har fullført en knytte grad i sykepleie (ADN) fra en godkjent skole av sykepleie. Designet for studenter som søker å utvide sin kunnskap om sykepleievitenskap, er programmet jordet innenfor en godt avrundet liberal arts universitetsutdanning. Studenter i RN til BSN elektroniske alternativet kan begynne kurs i høst, våren eller sommeren semestre og kan fullføre programmet i så få som 4-5 semestre. Kursene er 100% online, planlagt i sju-ukers blokker, og fullførte en av gangen, med to kurs som tilbys per semester.... [-]


Videoer

SXU Graduate School

SXU - Living on Campus