School of Medicine - University of California Irvine

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

OM MEDIKINSKOLEN

Rangeres som en av de 50 beste amerikanske medisinske skoler for forskning fra US News

Den medisinske skolen nærmer utviklingen av medisinske studenter, bosatt leger og forskere i klinisk og grunnvitenskap og støtter spredning av forskningsmessige fremskritt til fordel for samfunnet.

Skole for medisin Fakta

  • Hvert år utdanner skolen mer enn 400 medisinske studenter og trener mer enn 600 innbyggere og stipendiater ved UC Irvine Medical Center og tilknyttede institusjoner.
  • Skolens 560 heltids- og 1300 frivillige fakultetsmedlemmer er involvert i undervisning, skaffe medisinsk behandling og utføre forskning på helseproblemene som står overfor det 21. århundre.
  • Skolen har 26 avdelinger, alt fra grunnvitenskapelig forskning til kliniske medisinske og kirurgiske spesialiteter. Den har forsknings-, klinisk og undervisningsrelasjoner med VA Long Beach Healthcare System og Long Beach Memorial Medical Center.
  • Skolen tilbyr en MD-grad, en kombinert MD / Ph.D. medisinsk forskerutdanning, en mastergrad i genetisk rådgivning, et kombinert MD / MBA-program med Paul Merage Business School og et unikt kombinert MD / mastergradsprogram som heter Programmet for medisinsk utdanning for Latino Community (PRIME-LC).

UC Irvine Medical Center er det viktigste kliniske anlegget for UC Irvine Health og UC Irvine Health School of Medicine sine undervisnings- og forskningsprogrammer. I 16 år i rad har medisinske senter blitt vurdert blant nasjonens beste sykehus av US News

I begynnelsen av 2009 åpnet UC Irvine Health UC Irvine Douglas Hospital, et moderne anlegg for å utføre den nyeste medisinske forskningen og trening i fremtidige og praktiserende leger. Syv-etasjers sykehuset har romslige, hovedsakelig private rom og 15 toppmoderne operasjonsrom. I tillegg gir sykehuset et miljø for oversettelsesforskning - som gir flere muligheter for forskere og klinikere til å samarbeide om pasientomsorgen.

Det medisinske senteret er også hjemsted for UC Irvine Health Chao Family Comprehensive Cancer Center, det eneste National Cancer Institute-utpekt omfattende kreft senter i Orange County, og en av bare 48 slike høytids sentre i nasjonen.

Medisinske skoles nære forskning, kliniske og læreriske forhold med medisinske senter har hjulpet posisjonen til vår kliniske virksomhet som regional og nasjonal leder innen translasjonsmedisin. UC Irvine Health bruker den nyeste kliniske undersøkelsen, inkludert studier som foregår av våre forskere, for å gi pasienter de mest avanserte terapier og behandlinger.

Institutt for farmakologi

UC Irvine School of Medicine Institutt for farmakologi er hjem for forskning og undervisning innen:

  • Molekylær farmakologi
  • Mobil regulering
  • neuropharmacology
  • Kardiovaskulær biologi
  • Behavioral farmakologi
  • Narkotikautvikling

Det legges vekt på studier av virkningene av nevrotransmittere og nevropeptider in vitro og in vivo og oppdagelsen av nye signalerings Pathways og deres fysiologiske roller.

Vårt oppdrag

Avdelingenes oppgave er å utvikle forskningsveiledninger som vil oversette til terapeutiske applikasjoner og å veilede neste generasjon forskere viet til farmasøytisk funn.

Steder

Irvine

School of Medicine - University of California Irvine