Sherman College of Chiropractic

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Chiropractic Education for verden: Sherman College

Sherman College tilbyr en integrert kiropraktisk utdanningsprogram. Våre kandidater er forberedt på å tilby chiropractic omsorg til sine lokalsamfunn som er effektiv, trygg, rimelig og familie orientert. Kiropraktikk er økende etter hvert som flere mennesker ønsker helhetlig helsevesenet. En lege av kiropraktisk gjør en forskjell i livene til pasientene og i samfunnet.

Kiropraktikk er å tjene andre til å forbedre deres helse fra fødsel til slutten av livet. Med en naturlig, forebyggende tilnærming til helsetjenester, har kiropraktorer ikke bruke invasive medikamenter eller kirurgi, men de hjelper pasienter å oppnå god helse og funksjon gjennom kroppens naturlige helbredende prosesser slik at de kan prestere på sitt optimale kapasitet.

"Beslutningen om å delta kiropraktisk college kan være livsforvandlende," sier Sherman College president Edwin Cordero, DC "Disse dynamiske videoene ble opprettet for potensielle studenter slik at de kan se for seg hva som gjør Sherman den ledende kiropraktisk college i verden."

The Vision of Sherman College

Justering av verden for en bedre fremtid

Mission

Oppgaven til Sherman College of Chiropractic er å utdanne og forberede studentene til å bli leger av kiropraktikk.

Dette oppdraget er basert på høgskolens kjerneverdier og oppnås gjennom aktiviteter på områdene utdanning, forskning og service:

Utdanning:

Studentene blir undervist og lære av den nyeste kunnskap og forståelse av filosofien kiropraktikk, i de grunnleggende og kliniske fag, forskning og vitenskap i ryggvirvel subluksasjon og i klinisk praksis med kiropraktikk, slik at de kan utføre profesjonelle forpliktelser av primærhelsetjenesten omsorg leverandør med kompetanse, medfølelse og integritet.

Forskning:

Fakultet medlemmer engasjere seg i forskning og faglige aktiviteter som bidrar til kroppen av pedagogisk og klinisk kunnskap som avansere kiropraktikk utdanning og chiropractic yrket.

Service:

Høgskolen serverer yrket ved å tilby etterutdanningstilbud til leger av kiropraktikk og ved å delta i faglige og pedagogiske organisasjoner. Høgskolen tjener samfunnet ved å tilby kvalitet chiropractic omsorg og samarbeid med lokale organisasjoner.

Kjerneverdier

Integritet og etisk atferd er avgjørende for alle aspekter av college operasjoner og til å opprettholde profesjonelle relasjoner med bestanddeler, inkludert studenter, pasienter, ansatte, yrke og publikum. De helsemessige behovene til pasientene er øverstkommanderende og sentralt til legen av kiropraktikk program og kritisk til å etablere tillit mellom lege og pasient. Den kliniske praksis med kiropraktikk fokuserer på plasseringen, analyse og korrigering av ryggvirvel subluksasjon. Høgskolen hedrer sine lange holdte tradisjoner som lærer respekt for medfødt intelligens av kroppen og uatskillelige og synergistisk natur filosofi, vitenskap og kunst av kiropraktikk. Høgskolen samfunnet søker aktivt og fremmer avansert læring og utforskning av ideer i forhold til college oppdrag i et miljø med respekt og akademisk frihet.

institusjonelle mål

Å utvikle og vedlikeholde en akkreditert profesjonell studium og fysiske anlegget, lærere, ansatte og administrasjon stand til å oppfylle oppdraget av institusjonen.

For å forberede studentene til å kvalifisere seg for kiropraktikk lisens i amerikanske lisensiering jurisdiksjoner.

Å undervise i filosofi, vitenskap og kunst av kiropraktikk etter:

Utvikling i alle elevene de kunnskaper, ferdigheter og følelse av ansvar for å forberede dem til å tjene menneskeheten som primære helsepersonell som spesialiserer seg på stedet, analyse og korrigering av ryggvirvel subluksasjon. Etablering velferden til pasienten som grunnlaget for alle betraktninger, retningslinjer og beslutninger. Utdanne studenter i forholdet mellom filosofi kiropraktikk til den moderne praksisen med kiropraktikk. Undervisning og videreutvikling av vitenskap og kunst av lokalisering, analysere og korrigere ryggvirvel subluxations. Driver på vitenskapelig forskning om egenskapene til plassering, analyse og korrigering av ryggvirvel subluxations, og hva som kjennetegner og forbedring av kiropraktikk utdanning. Tilbyr en variert opplæring i grunnleggende fag for å gi studentene en forståelse av vitenskapen om kiropraktikk og dens forhold til menneskets fysiologi og helse. Understreker viktigheten av kommunikasjon som et verktøy for å informere enkeltpasienter og lokalsamfunn om kiropraktikk omsorg og sunne livsstilsvalg. Instilling i elevene en følelse av engasjement og ansvar til en høy etisk standard praksis overfor pasienter, kolleger og samfunnet. Praksis ledelse og kontor prosedyrer som gjelder for utviklingen av en vellykket praksis. Tilbyr videreutdanningsprogrammer for felt utøvere. Akseptere og oppfylle alle ansvar for å tjene student, yrke og publikum i henhold til høgskolens oppdrag og akkreditering standarder Gjennomføring og støtte aktiviteter i tjenesten til yrket og samfunnet.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Health PhD`er »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

PhD

Doctor of Chiropractic

Campus Heltidsstudier 42 måneder September 2019 USA Boiling Springs

Sherman College tilbyr den første profesjonelle lege av chiropractic grad (DC). Studenter forberede kiropraktikk lisensstatusen som fullt kvalifisert, primære helsepersonell som er spesialister på området ryggvirvel subluksasjon gjennom oppnåelse av høgskolens pensum og program student læringsutbytte. [+]

Finn din vei til en karriere i Kiropraktikk på Sherman College Sherman College tilbyr den første profesjonelle lege av chiropractic grad (DC). Studenter forberede kiropraktikk lisensstatusen som fullt kvalifisert, primære helsepersonell som er spesialister på området ryggvirvel subluksasjon gjennom oppnåelse av høgskolens pensum og program student læringsutbytte.

Programmet er svært krevende, inkludert 4,824 klokke timer i et sett kurs sekvens over 14 kvartaler eller tre og et halvt kalenderår Studentene lærer fra vår lidenskapelig, ekspert fakultetet i en hands-on, svært individualisert læringsmiljø som gir ekstraordinær suksess blant våre kandidater.

Endre liv i Sherman College of Chiropractic ... [-]