Les den offisielle beskrivelsen

Fakultetet, administrasjonen og personalet ønsker deg velkommen til Southern California University School of Oriental Medicine and Acupuncture ("SCUSOMA") .

Denne siden vil hjelpe deg med å lære om skolen og dens politikker og prosedyrer. Det kan ikke inneholde svar på alle dine spørsmål, men det vil tjene til å orientere hver student til tilgjengelige tjenester, aktiviteter og individuelle ansvarsområder i løpet av din tid på SCUSOMA.

Selv om alle anstrengelser gjøres for å holde studenten informert om eventuelle endringer, er retningslinjene, prosedyrene, faglige og ikke-akademiske krav og avgifter for SCUSOMA endret uten forhåndsvarsel.

Informasjonen på dette nettstedet er nøyaktig på tidspunktet for utskrift, men kan endres som anses hensiktsmessig av kravene til statlige styre, føderale eller statlige styrende organer eller andre reguleringsorganer.

Disse endringene kan også implementeres uten forvarsel eller forpliktelse. I tillegg, med mindre annet er angitt, er endringene effektive når de gjøres.

Endringer vil bli formidlet til studentene via oppslagstavler eller skriftlige meldinger, publikasjoner på campus, verbale kunngjøringer i skoleforsamlinger eller registreringsinformasjonspakker distribuert i begynnelsen av hvert kvartal.

Det er SCUSOMAs studenters ansvar å være godt kjent med reglene, forskriftene, kravene og ansvaret i denne håndboken, samt ulike oppdateringer som er lagt ut gjennom hele året.

Oppdrag

Southern California University School of Oriental Medicine and Acupuncture ("SCUSOMA") er forpliktet til de høyeste idealer i orientalsk medisinsk utdanning.

Ikke bare vil våre kandidater være blant de mest profesjonelle og kompetente helsepersonellene på det medisinske feltet, men de vil også eksemplifisere dyder av et modent og medfølende menneske.

SCUSOMA endows sine kandidater med verdiene, kunnskap og ferdigheter for å møte behovene til en dynamisk verden. SCUSOMA forbereder også sine kandidater for ledelse i orientalsk medisinsk utdanning og i offentlig tjeneste.

Vi fremmer:

 • Excellence i undervisning og læring;
 • Samfunn og samarbeid med kolleger, samfunnet og andre helsepersonell;
 • Mangfold i mennesker, ideer og erfaringer;
 • Effektiv og medfølende kommunikasjon;
 • Respekt og etisk oppførsel; og
 • Forpliktelse til helse og velvære i samfunnet.

Opplæringsmål

Nyutdannede vil kunne passere California State-lisens eksamen som kreves av alle primærhelsetjenesteleverandører i orientalsk medisin.

Nyutdannede vil kunne forberede forretningsplaner for å gjøre vellykkede overganger fra studenter til helsepersonell.

Nyutdannede vil kunne demonstrere:

 • Kunnskap og klinisk anvendelse av teorier, prinsipper og terapeutiske tilnærminger til orientalsk medisin. De inkluderer, men er ikke begrenset til, akupunktur, herbologi, tui-na, cupping, moxibustion og qi gong.
 • Kunnskap om de ulike årsakene til sykdommer fra både biomedisinske og orientalske medisinske perspektiver, og hvordan de fungerer på kroppen.
 • Kunnskap om kroppens normale og patologiske strukturer og funksjoner og dets store organsystemer fra både biomedisinske og orientalske medisinske perspektiver.

Nyutdannede vil kunne tilby pasientpleie av høyeste kvalitet i orientalsk medisin med muligheten til å:

 • Skaff nøyaktig medisinsk historie, formuler en diagnose og utform riktig behandlingsplaner.
 • Utfør passende fysiske og orientalske medisinske vurderinger.
 • Utvikle pasienthåndteringsprotokoller og opprettholde nøyaktige legitimasjoner
 • Kommunisere effektivt med, og henvise til andre helsepersonell eller akuttjenester når det er nødvendig eller nødhjelpstjenester når det er nødvendig.

Vi ser frem til å jobbe med deg når du begynner på utdanningen din!

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Southern California University School of Oriental Medicine and Acupuncture

Overveielse for opptak til Master of Science i orientalsk medisin og akupunktur Program krever at alle søkere har tilfredsstillende fullført minst to akademiske år (60-se ... [+]

Krav til opptak til mastergrad i orientalsk medisin og akupunktur ("MSOMA") program

Overveielse for opptak til Master of Science i orientalsk medisin og akupunktur Program krever at alle søkere har tilfredsstillende fullført minst to akademiske år (60-semester studiepoeng eller 90 kvartal studiepoeng) av utdanning på bachelor nivå som gir riktig forberedelse for høyere nivå arbeid.

Alternativt må søkere ha fullført et tilsvarende nivå av kurs fra et universitet akkreditert eller godkjent av et byrå anerkjent av den amerikanske utdanningsministeren. Slike tilsvarende kursarbeid må ha kumulativ GPA på 2,0 eller høyere.

Søkere som har en utdanning på høyere nivå fra utenlandske universiteter eller høgskoler, må sende en offisiell transkripsjonsevaluering av deres faglige arbeid og ytelse.... [-]

USA Los Angeles
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Campus
Les mer på norsk