Southern California University School of Oriental Medicine and Acupuncture

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Fakultetet, administrasjonen og personalet ønsker deg velkommen til Southern California University School of Oriental Medicine and Acupuncture ("SCUSOMA") .

Denne siden vil hjelpe deg med å lære om skolen og dens politikker og prosedyrer. Det kan ikke inneholde svar på alle dine spørsmål, men det vil tjene til å orientere hver student til tilgjengelige tjenester, aktiviteter og individuelle ansvarsområder i løpet av din tid på SCUSOMA.

Selv om alle anstrengelser gjøres for å holde studenten informert om eventuelle endringer, er retningslinjene, prosedyrene, faglige og ikke-akademiske krav og avgifter for SCUSOMA endret uten forhåndsvarsel.

Informasjonen på dette nettstedet er nøyaktig på tidspunktet for utskrift, men kan endres som anses hensiktsmessig av kravene til statlige styre, føderale eller statlige styrende organer eller andre reguleringsorganer.

Disse endringene kan også implementeres uten forvarsel eller forpliktelse. I tillegg, med mindre annet er angitt, er endringene effektive når de gjøres.

Endringer vil bli formidlet til studentene via oppslagstavler eller skriftlige meldinger, publikasjoner på campus, verbale kunngjøringer i skoleforsamlinger eller registreringsinformasjonspakker distribuert i begynnelsen av hvert kvartal.

Det er SCUSOMAs studenters ansvar å være godt kjent med reglene, forskriftene, kravene og ansvaret i denne håndboken, samt ulike oppdateringer som er lagt ut gjennom hele året.

Oppdrag

Southern California University School of Oriental Medicine and Acupuncture ("SCUSOMA") er forpliktet til de høyeste idealer i orientalsk medisinsk utdanning.

Ikke bare vil våre kandidater være blant de mest profesjonelle og kompetente helsepersonellene på det medisinske feltet, men de vil også eksemplifisere dyder av et modent og medfølende menneske.

SCUSOMA endows sine kandidater med verdiene, kunnskap og ferdigheter for å møte behovene til en dynamisk verden. SCUSOMA forbereder også sine kandidater for ledelse i orientalsk medisinsk utdanning og i offentlig tjeneste.

Vi fremmer:

 • Excellence i undervisning og læring;
 • Samfunn og samarbeid med kolleger, samfunnet og andre helsepersonell;
 • Mangfold i mennesker, ideer og erfaringer;
 • Effektiv og medfølende kommunikasjon;
 • Respekt og etisk oppførsel; og
 • Forpliktelse til helse og velvære i samfunnet.

Opplæringsmål

Nyutdannede vil kunne passere California State-lisens eksamen som kreves av alle primærhelsetjenesteleverandører i orientalsk medisin.

Nyutdannede vil kunne forberede forretningsplaner for å gjøre vellykkede overganger fra studenter til helsepersonell.

Nyutdannede vil kunne demonstrere:

 • Kunnskap og klinisk anvendelse av teorier, prinsipper og terapeutiske tilnærminger til orientalsk medisin. De inkluderer, men er ikke begrenset til, akupunktur, herbologi, tui-na, cupping, moxibustion og qi gong.
 • Kunnskap om de ulike årsakene til sykdommer fra både biomedisinske og orientalske medisinske perspektiver, og hvordan de fungerer på kroppen.
 • Kunnskap om kroppens normale og patologiske strukturer og funksjoner og dets store organsystemer fra både biomedisinske og orientalske medisinske perspektiver.

Nyutdannede vil kunne tilby pasientpleie av høyeste kvalitet i orientalsk medisin med muligheten til å:

 • Skaff nøyaktig medisinsk historie, formuler en diagnose og utform riktig behandlingsplaner.
 • Utfør passende fysiske og orientalske medisinske vurderinger.
 • Utvikle pasienthåndteringsprotokoller og opprettholde nøyaktige legitimasjoner
 • Kommunisere effektivt med, og henvise til andre helsepersonell eller akuttjenester når det er nødvendig eller nødhjelpstjenester når det er nødvendig.

Vi ser frem til å jobbe med deg når du begynner på utdanningen din!

Steder

Los Angeles

Address
3460 Wilshire Blvs. Suite 500
90010 Los Angeles, California, USA