Southwest University at El Paso

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Oppdraget til Southwest University i El Paso er å gi eksepsjonell karriere og teknisk opplæring, fremme intellektuell vekst, kritisk undersøkelse og informert forståelse gjennom generell opplæring og en forpliktelse til utdannelse som styrkes av kvalitetsinstruksjon, et positivt læringsmiljø og integrering av nye teknologier for å gjøre det mulig for elevene å oppnå sitt potensial, delta i nye arbeidsplasser og fortsette å være livslang elever.

Mange aspekter av din Southwest University El Paso opplevelse vil være veldig lik det du ville forvente på noen høyskole.

Du vil delta på klasser, studere, gjennomføre oppgaver og ta tester. Når du blir universitetsstudent i sørvest, fokuserer fakultetet og personalet umiddelbart på å hjelpe deg. Før du begynner, vil du delta i en orientering for å få deg involvert i alt vår institusjon har å tilby.

Nå vet du hva du kan forvente av oss ... kvalitetslæring og et sterkt støttesystem som hjelper deg med å komme deg og holde deg på rette spor. Men vi kan ikke gjøre det alene.

Det er derfor vi ber om din forpliktelse i retur. En forpliktelse til å jobbe hardt, for å holde fokus og å be om hjelp når du trenger det. Det er ikke lett å gå på skole. Men med din forpliktelse gjør Southwest University El Paso det mulig.

59062_SouthwestPicture1.jpg

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Health BScs » Se Health Certificates »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

BSc

Bachelor i vitenskap i sykepleie

Nettstudie Heltidsstudier 14 måneder September 2019 USA El Paso

Dette programmet er utformet for å forberede registrerte sykepleiere med en assisterende grad i sykepleie for å komme videre i sykepleie karriere, og være dyktig til å delta på ulike nivåer av lederskap innenfor sin sykepleie og som en del av helsepersonellet. [+]

(RN til BSN Bridge)

Dette programmet er utformet for å forberede registrerte sykepleiere med en assisterende grad i sykepleie for å komme videre i sykepleie karriere, og være dyktig til å delta på ulike nivåer av lederskap innenfor sin sykepleie og som en del av helsepersonellet.

Dette er kjent som en sykepleie (RN til BSN Bridge) grad.

Programmets vekt inkluderer evidensbasert sykepleie, kritisk tenkning, ledelse og ledelse, gerontologi og folkehelse / forebyggende sykepleie.

Programmet forbereder sykepleieren å gi pasientene høy kvalitet, men gir også høy kvalitet på kundeservice.

Inntakskrav:

1. Et videregående diplom eller tilsvarende er nødvendig for opptak til programmet;... [-]


Bachelor of Science i Radiology Management

Nettstudie Heltidsstudier 14 måneder September 2019 USA El Paso

Radiologistyringsprogrammet er utviklet for å hjelpe Imaging Professional til å forberede seg på de mange typer lederstillinger som er tilgjengelige i Radiologic Sciences. [+]

Radiologistyringsprogrammet er utviklet for å hjelpe Imaging Professional til å forberede seg på de mange typer lederstillinger som er tilgjengelige i Radiologic Sciences.

Grad programmet vil gi viktig informasjon i forhold til de nyeste trender og effektiv ledelse praksis i radiologi.

Kjerneinnholdet i programmet fokuserer på Association of Medical Imaging Management (AHRA) faglige utviklingsressurser sammen med dagens medisinske prosedyrer. Disse prosedyrene inkluderer kurs som gjelder elektronisk medisinsk rekordkonvertering med PACS-systemer og felleskommisjonens praksis.

Opptakskrav:

1. Et videregående diplom eller tilsvarende er nødvendig for opptak til programmet;... [-]


Certificate

Sertifikat i datatomografi (online)

Nettstudie Heltidsstudier 9 måneder September 2019 USA El Paso

Dette programmet er utformet for å forberede registrert radiologi tekniker (RT) innenfor et radiologi felt for å fremme sin karriere og være dyktig til å delta i en annen modalitet innenfor sitt yrke. Dette sertifikatet vil fungere som spesialitet fremdrift i radiologi fra som en Associates Degree i radiologi til en sertifisering i Computed Tomography. Programmet vektlegger kursmateriale spesialisert i Computed Tomography modalitet som: CT Sectional Anatomy, CT Prosedyrer, CT Fysikk, og CT instrumenteringer. [+]

Dette programmet er utformet for å forberede registrert radiologi tekniker (RT) innenfor et radiologi felt for å fremme sin karriere og være dyktig til å delta i en annen modalitet innenfor sitt yrke. Dette sertifikatet vil fungere som spesialitet fremdrift i radiologi fra som en Associates Degree i radiologi til en sertifisering i Computed Tomography.

Inntakskrav:

Et videregående diplom eller likestilling er nødvendig for opptak til programmet; Vellykket intervju med inntak (inntak) rådgiver; og

[-]