St. Ambrose University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Mission

St. Ambrose universitet - uavhengig, bispedømmets og katolske - gjør det mulig for elevene å utvikle intellektuelt, åndelig, etisk, sosialt, kunstnerisk og fysisk for å berike sitt eget liv og andres liv.

Visjon

St. Ambrose vil bli anerkjent som en ledende Midwestern universitet forankret i sin bispedømmets arv og katolske intellektuell tradisjon. Ambrosians er forpliktet til faglig dyktighet, liberal arts, sosial rettferdighet og service.

Hovedoppgave Verdier og retningslinjer

fordoms: Vi skatten og bygge videre på vår sterke katolske identitet i forhold til bispedømmet Davenport. Som en uavhengig institusjon for høyere utdanning, bærer St. Ambrose universitet vår tro tradisjon gjennom undervisning, læring, stipend og service, gjennom åpenhet til de av andre trostradisjoner, og gjennom jakten på rettferdighet og fred.

Integritet: Vi tror at som individer vi er i stand til å leve i den fulle mål når våre liv er fritt basert på verdier som erkjenner en kjærlig Gud og en livsbejaende moralkodeks. Derfor vi lære, lære og arbeide i et klima av gjensidig respekt, ærlighet og integritet hvor kvalitet og akademisk frihet er høyt.

Liberal Arts: Vi er forpliktet til rikdom av liberal arts tradisjonen gjennom kvalitet undervisning som fremmer utviklingen av en bred forståelse av menneskeheten i alle sine dimensjoner. Ambrosians bruke sine kunnskaper, talenter og karriere ferdigheter i tjeneste for andre.

Livslang læring: Vi tror at folk i alle faser av livet trenger utdanningsmuligheter. Derfor tilbyr vi læring programmer med student-sentrert undervisning som fører til Baccalaureate og profesjonelt utdannet grader i læreplaner gjennom doktorgradsnivå så vel som ikke-grad tilbud på lavere og høyere nivå. For å møte behovene til våre mangfoldig studentmasse, bruker vi en rekke leveringssystemer og formater i bispedømmet Davenport, staten Iowa, og andre godkjente steder. Vi samarbeider med andre organisasjoner for å tilby ytterligere muligheter rundt om i verden.

Mangfold: Vi tror på den iboende gudgitte verdighet og verdi hver person. Derfor ønsker vi å utvikle en forståelse av menneskelige kulturer, prestasjoner, evner og begrensninger for å fremme rettferdighet og fred og bruke våre talenter i tjeneste for andre og verden. Vi tar imot folk fra andre land og kulturer for å studere, lære og jobber på St. Ambrose. Likeledes oppfordrer vi Ambrosians å lære, lære, engasjere seg i stipend, og tjener i utlandet.

Mangfold i St. Ambrose

Som en katolsk institusjon vi tror på den iboende gudgitte verdighet og verdi hver enkelt.

På St. Ambrose universitet, betyr mangfold hedre og feire et mangfold av stemmer sammen med en gjennomtenkt utforskning av ulike perspektiver og ideer.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Master - HealthcareStudies » Se DBA » Se MSc » Se Master - Master » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

Master Of Logopedi

Campus Heltidsstudier Deltid 2 år September 2018 USA Davenport Cedar Rapids + 2 fler

Denne to-års program forbereder deg til å forebygge, vurdere, diagnostisere og behandle tale, språk, kognitiv-kommunikasjon, og svelgevansker hos personer i alle aldre og på tvers av en rekke innstillinger (boliger, skoler, sykehus, rehabiliteringssentre, private praksis , kortsiktige og langsiktige sykehjem, hjem helse byråer, sentre for personer med utviklingshemming). [+]

Forbered deg på å gi en viktig tjeneste for dem med kommunikasjonsbehov i Master of logopedi program ved St. Ambrose universitet. Denne to-års program forbereder deg til å forebygge, vurdere, diagnostisere og behandle tale, språk, kognitiv-kommunikasjon, og svelgevansker hos personer i alle aldre og på tvers av en rekke innstillinger (boliger, skoler, sykehus, rehabiliteringssentre, private praksis , kortsiktige og langsiktige sykehjem, hjem helse byråer, sentre for personer med utviklingshemming). Studenter i dette logopedi masterprogram gå inn med et bredt spekter av bachelorgrader, inkludert felt som psykologi, elementær utdannelse, tidlig utdanning, kinesiologi, lingvistikk, moderne språk, kommunikasjon realfag og lidelser, helsefag, og menneskelige tjenester. Alle studenter er pålagt å ha fullført en hver av de generelle utdanningskurs nedenfor sammen med karakteren "B" eller bedre. biologisk vitenskap samfunnsvitenskap statistikk fysikk eller kjemi Program Heltidsstudenter fullføre programmet i to år. Studenter bor hos den samme gruppen og ta alle klasser sammen byggende obligasjoner og samarbeidsevner. MSLP hovedfagsstudenter kommer inn i programmet med lavere grader fra en rekke disipliner, inkludert psykologi, elementær utdannelse, tidlig utdanning, kinesiologi, liberal arts, helsefag og menneskelige tjenester. Studentene deltar i kliniske erfaringer i en rekke steder, fra offentlige skoler til sykehus til rehab fasiliteter. I sitt andre år, de full 20-24 uker med heltids praksisplasser, en i et barneorientert innstilling og en i en voksen-orientert miljø. Nyutdannede vil være forberedt for oppføring i selvstendig yrkesutøvelse og vil være kvalifisert for American Speech-Language-Hearing Association (ASHA) sertifisering og andre relevante lokale legitimasjon. Studenter som fullfører høyere utdanning fra et akkreditert eller kandidatur... [-]