Stevens Institute of Technology

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Stevens Institute of Technology inspirerer hovedfagsstudenter til å løse komplekse reelle problemer ved å bruke cutting-edge teknisk kunnskap og tverrfaglig innsikt.

Stevens Tegning på en 140-års arven teknologi, ledelse, tilbyr kraftige klasserom erfaringer og forskningsmuligheter som hjelper elevene fremme sine karrierer og mestre dagens mest presserende virksomhet, engineering og vitenskapelige utfordringer

Hjem til et mangfoldig fellesskap av studenter fra hele verden, er Stevens ligger i Hoboken, New Jersey, en levende, blomstrende by med utsikt over Hudson River og New York City. Stevens er bare en 10-minutters tur med offentlig transport eller ferge fra spenningen og mulighetene i landets økonomiske, finans, media og kulturell kapital.

Stevens studenter er svært ettertraktet av bedrifter, forskningsinstitusjoner og offentlige etater som søker den neste generasjonen av innovative ledere. Stevens rangerer konsekvent blant landets beste universiteter for total avkastning på finansielle investeringer og mid-karriere lønn til nyutdannede.

På Stevens, studenter samarbeider tett med fakultetet medlemmer som er allment anerkjent som eksperter på sine felt. Programmer i Stevens 'tre skoler og ett college - School of Business, School of Engineering & Science, School of Systems & Enterprises og College of Arts and Letters - uavgjort på universitetets fundament for innovasjon for å tilby unike perspektiver som krysser disipliner . Studenter nytte av ideer som går tradisjonelle akademiske grenser; vår teknologi fokus påvirker entreprenørskap tenkning på tvers av vår campus.

Med høgare utdanning på Stevens, vil du få teknisk kunnskap, lederegenskaper og strategisk visjon om å bli ledende i teknologidrevet global økonomi i det 21. århundre.

Mission

For å inspirere, skape og utdanne ledere i morgendagens teknologi-sentriske miljø samtidig som vi bidrar til løsningen av de mest utfordrende problemer i vår tid.

Den institusjonelle Vision

Stevens vil bli en ledende student-sentriske teknologisk forskningsuniversitet, med fokus på områder av ekte samfunns behovet der Stevens besitter betydelig dybde og kompetanse på tvers av flere disipliner: helse og medisin; bærekraftig energi; finansielle systemer; forsvar og sikkerhet; og STEM utdanning. Som vår utdanning og forskning kapasitet vokser i disse områdene, så vil vår innflytelse.

Fire strategiske prioriteringer vil gjøre oss i stand til å gjøre en vidtrekkende konsekvenser:

student centricity

Stevens vil skape et nytt paradigme som elegant kombinerer fremragende læringsmuligheter og banebrytende forskning som uatskillelige komponenter i en 21. århundre utdanning.

Excellence i alt vi gjør

Stevens vil skape en gjennomgripende kultur for forskning som vil tjene som modell for våre samarbeidspartnere og våre studenter gjennom hele livet.

Gjennom samarbeid, Impact

Vi skal bygge en kultur hvor våre styrker smelte sammen med og forbedre de av synergi og utfyllende samarbeidspartnere. Sammen skal vi produsere roman forskning, skape visjonære utdanningsprogrammer og innflytelse i samfunnet og den nasjonale dagsorden, styrke perspektivet til våre studenter og internasjonal rekkevidde og omdømmet til Stevens.

Teknologi på våre kjerne

Vår arv er bygget på teknologi, fra transportteknologi utviklet av den Stevens familien til de utallige teknologibaserte selskaper lansert og ledet av våre studenter til de teknologiske fremskritt skapt av våre fakultetet forskere. Akkurat som teknologien er vår siste, så det vil differensiere oss i fremtiden, og tilbyr en særegen pedagogisk erfaring til våre studenter, kjører vår forskning og stipend, som fører oss til å tenke ut nye arbeids- og undervisningsformer og styrke våre administrative, oppsøkende og formidlingsaktiviteter.

Ved Numbers

40+ grader

Stevens tilbyr mer enn 40 mastergrader.

  1. i Nation

Sitert etter den beste 20-års avkastning på investeringen for nyutdannede, 2016 PayScale College ROI Report.

20 programmer

Stevens er hjem til 20 Ph.D. programmer i høy etterspørsel felt.

120 Sertifikater

Stevens tilbyr et stort utvalg av graduate sertifikat programmer.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Master - HealthcareStudies » Se MSc » Se Master - Master » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

Master I Farmasøytisk Industri

Nettstudie Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Hoboken + 1 fler

Den Stevens farmasøytisk produksjon Programmet er utviklet for å gi studentene et solid fundament og grundig forståelse av god produksjon praksis (GMPs) i prosesser, anlegg, validering, og prosjektledelse. På Stevens, lærer og samhandle med fremragende industri-basert fakultetet, som bringer verdifull kunnskap, dybde og praktisk erfaring til klasserommet. [+]

Stevens Master of Science i Pharmaceutical Manufacturing program som ligger i den velkjente metro New York-New Jersey farmasøytisk hub, er en 30-kreditt grad utformet for siste engineering, vitenskap eller apotek akademikere som søker oppføring legitimasjon i industrien drevet av God Manufacturing Practices (GMP), inkludert farmasi, bioteknologi, kosmetikk og personlig pleie produkt produsenter. Det tiltrekker også ingeniører, forskere og andre spesialister som allerede jobber i GMP-regulert industri som er interessert i å bli transformativ ledere i sine organisasjoner. Programmet fokuserer primært på områder knyttet til kommersiell produksjon, inkludert GMP, produksjonsteknologier, fasiliteter design, validering, samsvar og kvalitet.... [-]