Les den offisielle beskrivelsen

Med en tilstedeværelse i Quad Cities i mer enn 100 år, Trinity College of Nursing

 • Associate of Applied Science i radiografi
 • Associate of Applied Science i respiratorisk pleie
 • Bachelor of Science i helsefag
 • Bachelor of Science in Nursing
 • Master of Science i sykepleie

Vår integrerte tilnærming

Våre akademiske programmer er respektert og fokuserer på utviklingen av den kritiske tenkningen og praktiske ferdigheter som er nødvendige for å komme inn i dagens raskt forandrede helsemiljø. Gjennom vår tilknytning til Trinity Regional Health System kan våre studenter jobbe med noen av de mest teknologisk avanserte utstyrene på det medisinske feltet, både i simulerte og kliniske omgivelser.

Vårt engasjerte fakultet og medarbeidere jobber tett med andre helsepersonell, som gir en samarbeidende og helhetlig tilnærming til læreplanen.

Rich Community Tradition

Høgskolens lange integrasjonshistorie og lidenskap for samfunnshelsetjenesten demonstrerer vår respons på de endrede helsepersonellbehovene i regionen. Vår opprinnelse kan spores tilbake til 1898 da helsevesenet var mye annerledes enn det er i dag. Etter hvert som høgskolen har vokst gjennom årene har vi opprettholdt innovative undervisningsstrategier ved hjelp av banebrytende teknologier for å forberede helsepersonell for det dynamiske helsemiljøet.

Oppdrag

Syn

Trinity College of Nursing

Oppdrag

Trinity College of Nursing

verdier

En Trinity-utdanning er verdidrevet, understreker klinisk resonnement og kunstig levering av kulturelt kompetent omsorg.

 • Best Practices: Trinity College er forpliktet til bruk av beste praksis i akademikere og klinisk omsorg.
 • Omsorg: Trinity College fremmer en omsorgskultur som reflekterer medfølelse og respekt.
 • Mangfold: Trinity College omfatter mangfold og fremmer kulturell kongruens.
 • Integritet: Trinity College fakultet, ansatte og studenter opprettholder faglige koder og etiske standarder i utdanning og praksis.
 • Livslang læring: Trinity College modellerer viktigheten av kunnskapsoppkjøp som en forpliktelse til profesjonell praksis.

Lære domener / relaterte ferdigheter

Kunnskap

 • Evne til å undersøke og forklare fenomener
 • Evne til å konstruere og organisere kunnskap
 • Evne til å integrere og syntetisere kunnskap
 • Evne til å søke kvantitative og kvalitative begreper

ferdighet

 • Evne til å løse praktiske problemer
 • Evne til å samarbeide med flere disipliner
 • Evne til å kommunisere effektivt
 • Evne til å øve kompetent og dyktig i et skiftende helsemiljø

Kulturpleieverdier

 • Evne til å bevare / opprettholde kulturelle identiteter
 • Evne til å imøtekomme / forhandle ulike livssteder
 • Evne til å mønstre / omstrukturere helsevesenets leveringsmetoder
 • Evne til å anvende etiske og juridiske prinsipper til helsevesenet
Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Associate of Applied Science

Trinity College of Nursing & Health Sciences

... [+]

Radiografene arbeider kontinuerlig for å gi god pasientomsorg og er spesielt opptatt av å begrense strålingseksponeringen til pasienter, seg selv og andre.

[-]
USA Rock Island
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
77 timer
Campus
Les mer på norsk
Trinity College of Nursing & Health Sciences

Et av de mest utfordrende områdene pasientbehandling er kardiopulmonale lidelser, som plasserer respiratoriske terapeuter i forkant av helsevesenet. Trinity College of Nu ... [+]

Et av de mest utfordrende områdene pasientbehandling er kardiopulmonale lidelser, som plasserer respiratoriske terapeuter i forkant av helsevesenet.

[-]
USA Rock Island
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
75 timer
Campus
Les mer på norsk

BSc

Trinity College of Nursing & Health Sciences

BSHS-programmet er en full eller deltid studiet designet for å gjøre det mulig for studenter med en tidligere tilknyttet grad i radiografi eller respiratorisk omsorg å tj ... [+]

[-]
USA Rock Island
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
Trinity College of Nursing & Health Sciences

... [+]

Må demonstrere organisk kjemi og statistisk beredskap gjennom testing og / eller forutgående arbeid Studenter med tilknyttet diplom i sykepleie som har blitt offisielt akseptert i RN-BSN Completion-alternativet, får 71 studiepoeng for sitt grunnleggende RN-program.

[-]
USA Rock Island
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
15 - 24 måneder
Campus
Les mer på norsk

MSc

Trinity College of Nursing & Health Sciences

MSN-programmet er utformet for å forberede ledere i sykepleieutdanningen og helsevesenet systemer som viser kulturell følsomhet i sin beslutningsprosess og samarbeid med ... [+]

MSN-programmet er utformet for å forberede ledere i sykepleieutdanningen og helsevesenet systemer som viser kulturell følsomhet i sin beslutningsprosess og samarbeid med andre medlemmer av det profesjonelle helsepersonellet. Nyutdannede vil være forberedt på å mentorere andre lagmedlemmer og påta seg ansvar for kvalitetsoppgaver, samt å fremme beste praksis og effektivt legge til rette for oversettelse av bevis i praksis.

Masters preparerte sykepleiere bruker konsepter og teorier fra sykepleie og relaterte disipliner for å forbedre miljøet der helsevesenet leveres.

Startdatoer for MSN: 1/16/18, 8/20/18, 1/14/19

Opptak og programkrav

Bevis for nåværende ubegrenset profesjonelt registrert sykepleie lisens. Graduering fra en NLNAC eller CCNE akkreditert baccalaureate sykepleie program med et minimum GPA på 3,0 på en 4,0 skala. Minst ett års sykepleie eller i dag praktiserer som en RN. Fullføring av oppførte kurs med karakteren "C" eller bedre: Samfunnet helse sykepleie Statistikk Helsevurdering Nursing Research. Computer literate i tekstbehandling, regneark og presentasjonsprogramvare. Hvis engelsk ikke er ditt morsmål: Bekreftelse av flyt i engelsk eller minst TOEFL score på 550 (skriftlig), 213 (datamaskinbasert) eller 79-80 (internettbasert) med en score på minst 23 på det snakkede delen av eksamenen. Alle studenter vil bli utsatt for kriminell bakgrunnskontroll før matrikulering i programmet. ... [-]
USA Rock Island
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk