University of Montana

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

University of Montana ligger i hjertet av vestlige Montana fantastiske naturlandskapet, er et sted hvor øverste nivå studenter, lærere og forskere fra hele landet og rundt om i verden kommer og trives. UM ligger i Missoula, Montana nest største by med en befolkning på 80.000 innbyggere. The University trekker en mangfoldig befolkning til Missoula og bidrar til å dyrke en utdannet, engasjert og levende fellesskap.

Rundt 15 000 studenter delta på UM og Missoula College, hvor de får en førsteklasses utdanning i et bredt spekter av emner som inkluderer handlene, liberal arts, utdannet og postdoktor studie og profesjonell opplæring.

Den viktigste campus spenner 56 dekar ved foten av Mount Sentinel langs Clark Fork River og inkluderer parklignende Oval i sentrum av campus, mer enn 60 arkitektonisk unike bygninger og en 5200-seters fotballstadion. UM er 180-acre South Campus tilbyr studentboliger, en golfbane, fotballbaner og en utendørs bane anlegget. Missoula College okkuperer to områder i sentrale og vest Missoula.

tilknyttede studiesteder UM er en tilknytning av fire institusjoner rundt om i staten: flaggskip campus i Missoula, University of Montana Western ligger i Dillon, Montana Tech ved University of Montana i Butte, og Helena College ved University of Montana. Hver institusjon har sin egen unike vekt, karakter og læringsmiljø.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se PhD`er » Se BA'er » Se BSc'er » Se MA » Se MSc » Se Bachelor » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

PhD

Phd I Biomedisinsk Og Farmasøytisk Vitenskap

Campus Heltidsstudier 5 år September 2018 USA Missoula

The Graduate Program i Biomedical og Pharmaceutical Sciences (for å være rebranded som Pharmaceutical Sciences and Drug Design i Fall 2016) gir avansert opplæring i grunnleggende og translasjonell forskning innen farmasøytiske fag. [+]

The Graduate Program i Biomedical og Pharmaceutical Sciences (for å være rebranded som Pharmaceutical Sciences and Drug Design i Fall 2016) gir avansert opplæring i grunnleggende og translasjonell forskning innen farmasøytiske fag. Studentene får opplæring i grenseflatene av medisinsk kjemi, molekylær farmakologi, farmakokinetikk, farmakodynamikk og toksikologi.

Programmet tilbyr MS og Ph.D. grader for å utvikle farmasøytiske forskere for karrierer i akademia, farmasøytisk og bioteknologisk industri, samt statlige etater. Aktiv området etterforskning omfatter: design og utvikling av nye behandlingsformer, utnytte små molekyler til å forstå protein struktur og funksjon, identifisering av narkotika mål og biomarkører for sykdom patogenesen og progresjon, og optimalisere farmasøytisk terapi for å bedre effekt og sikkerhet.... [-]