University of South Carolina Upstate

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Nå i sitt 50 år, fortsetter University of South Carolina Upstate å streve mot sin visjon om å bli et av Sørøstas ledende "storby" -universiteter.

Universitetet har som mål å bli anerkjent nasjonalt blant sine jevnaldrende stor institusjoner for sin dyktighet i utdanning og engasjement til sine studenter, for sitt engasjement i regionen, for sin høflighet og felles formål, og for klarhet og integriteten til sin misjon. USC Upstate tilstreber å forberede sine studenter til å delta som ansvarlige borgere i et mangfoldig, global og kunnskapsbasert samfunn, å forfølge dyktighet i sine valgte karrierer og å fortsette å lære gjennom hele livet. Læreplaner og tjenester er utviklet for en student befolkning enormt variert bakgrunn, alder, rase, etnisitet, pedagogisk erfaring og faglige mål.

USC Upstate er stolte av å være hjemme til mange internasjonale studenter fra en rekke land. Vi har studenter fra 36 stater og 51 land på vår campus.

I samsvar med den internasjonale karakter av Upstate, fremmer Universitetet globale perspektiver på tvers av sine programmer. Støtter de regionale sysselsettings målene for de fleste av sine studenter, gir det omfattende erfaringskunnskap muligheter.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MSc - HealthcareStudies » Se BA'er » Se BSc'er » Se MSc - Master » Se Bachelor » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Master Of Science I Sykepleie

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 3 år September 2018 USA Spartanburg + 1 fler

The Mary Black School of Nursing er glade for å kunngjøre den nye Master of Science i sykepleie (MSN) program med en konsentrasjon område for klinisk sykepleier Leader (CNL). Ved fullføring av programmet, vil graduate være kvalifisert for CNL sertifisering gjennom American Association of Colleges of Nursing (AACN). [+]

The Mary Black School of Nursing er glade for å kunngjøre den nye Master of Science i sykepleie (MSN) program med en konsentrasjon område for klinisk sykepleier Leader (CNL). Ved fullføring av programmet, vil graduate være kvalifisert for CNL sertifisering gjennom American Association of Colleges of Nursing (AACN). The Clinical Nurse Leader er en relativt ny rolle i sykepleie. I praksis er det CNL en avansert generalist som har oppsyn omsorg koordinering av en distinkt gruppe pasienter og gir aktivt direkte pasientbehandling i komplekse situasjoner. Denne mastergraden forberedt kliniker setter evidensbasert praksis til handling for å sikre at pasienter har nytte av de siste nyvinningene innen omsorg levering. Den CNL evaluerer pasientens utfall, vurderer kohort risiko og har beslutningsmyndighet til å endre omsorgsplaner når det er nødvendig. Den CNL er en leder i helsevesenet levering system. Gjennomføringen av denne rollen vil variere over innstillinger. Dette programmet er for registrerte sykepleiere som er avgangselever på en akkreditert Bachelor of Science i sykepleie. Studenter i MSN-programmet har mulighet til å tilegne seg kunnskaper og ferdigheter for lederroller i sykepleiefaglig praksis i en rekke innstillinger. Sykepleiere som oppfyller opptakskravene til studiet kan fullføre programmet i to kalenderår års fulltids studium. Studenter som velger deltidsstudium kan ta tre år å fullføre programmet. Studiet er primært online bortsett kliniske kurs.... [-]


Videoer

Living on Campus at USC Upstate