Les den offisielle beskrivelsen

USCB. Oppdaget.

University of South Carolina Beaufort er en liten, offentlig universitet med litt over 1750 studenter fra hele verden. Med sin arv som dateres tilbake til Beaufort College i slutten av 1700-tallet, fortsetter USCB å spille en stor rolle i den kraftige futures av våre studenter, lærere og ansatte, og samfunnet som helhet gjennom Low landet.

USCB er en dynamisk og levende fagmiljø som serverer Lowcountry og utover.

Anført av kansler Al M. Panu har Universitetet to campuser ligger i hjertet av Lowcountry-the Hilton Head Gateway campus i Bluffton, SC, og den historiske Beaufort campus i Beaufort, SC Disse to campuser bringe kraftige futures til liv gjennom: • 30 akademiske programmer og fagretninger som innlemme eksepsjonell instruksjon, omfattende hands-on læring, og ledende ressurser og teknologi.

• En plassering i nærheten av verdensklasse alpinanlegg på Hilton Head Island, historisk rike kunstneriske setting i Beaufort, og mye mer for å heve hands-on læring.

• En student-til-fakultetet ratio på 17: 1 som leverer en svært individualisert læringsmiljø.

• Ledende utdanningsmuligheter på en virkelig rimelig pris, siden USCB er kjent som den rimeligste fireårig institusjon i delstaten South Carolina.

• Forsknings muligheter i state-of-the art laboratorier, en Student Forskning og stipend Day, og evnen til å presentere forskning nasjonalt og publisere i nasjonalt anerkjente tidsskrifter.

Våre studiesteder

Oppdag Våre to campuser

University of South Carolina Beaufort er den raskest voksende fireårig institusjon i South Carolina. Fra naturskjønn utsikt til state-of-the-art fasiliteter, små klasse størrelser til levende campus levende, utforske din kraftig fremtid på en av USCB to campuser-Hilton Head Gateway og Historic Beaufort.

Hilton Head Gateway - Main Campus

The Hilton Head Gateway campus i Bluffton, SC, er University of South Carolina nyeste beliggenhet kun en kort kjøretur fra Hilton Head Island, som tilbyr verdensklasse læringsmuligheter fra biologi forskning til inter på verdensklasse alpinanlegg.

Vår 200-acre, nybygde campus har alle de bekvemmeligheter og fasiliteter som trengs for college livet. Palmetto Village, Hilton Head Gateway campus boliger, har syv fullt møblert, suitestil residence halls med common oppholdsrom og kjøkken i hvert rom.

Den 26 000 kvadratmeter Campus Center har også en bokhandel, spisesal, multipurpose rom, student møteplasser, og en student lounge.

Historisk Beaufort Campus

The Historic Beaufort campus sitter på Intra Waterway i sentrum Beaufort, SC, hvor du kan bo og studere nær fancy butikker, restauranter, og sjøen-alt i en historisk rik by med så mye å tilby.

Med en historie som går tilbake til 1795, dette campus har et kunstsenter som er vert for utstillinger, konserter, teater arrangementer, og andre forestillinger-alle i en historisk, naturskjønne og levende fellesskap. Studenter kan også bo på campus på Grace hvite hus, en nyrenovert bolig hall som har en full-størrelse kjøkken, soverom, og in-house vaskeri.

Begynnelse bringe muligheter, og USCB er i begynnelsen av programmer, skikker og tradisjoner. Det er en spennende tid på et eksepsjonelt sted.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BA

University of South Carolina Beaufort

Det har blitt sagt at mannens favoritt studieobjekt er seg selv. Forstå hvilke faktorer som bidrar til å opprettholde psykisk, fysisk og sosialt velvære kan ha nytte akad ... [+]

psykologi

Det har blitt sagt at mannens favoritt studieobjekt er seg selv. Forstå hvilke faktorer som bidrar til å opprettholde psykisk, fysisk og sosialt velvære kan ha nytte akademikere i psykologi gjennom sine profesjonelle og personlige liv. Utvalget av fenomener som psykologer studien er enorme. Nedenfor er bare noen få av de fascinerende emner som studentene studerer i deres psykologi klasser.

Love - Prejudice - Depresjon Kjønn - Aggresjon - Schizofreni Dreaming - Voldtekt - Autism Læring - Hate - ADHD Tenker - Animal Behavior - Avhengighet Memory - War - Angst Sex - Gangs - Gambling Sleeping - Terror - Hallusinasjoner

Psykologi nyutdannede pleier å ha sterke "folk" ferdigheter, en verdifull vare i nesten ethvert yrke. Er anvendelsen av disse ferdighetene ikke begrenset til hjelpeapparatet som rådgivning og medisin, men er nyttig i så ulike områder som lov, menneskelige tjenester, samfunnet og samfunnskontakt, utdanning, administrasjon, salg, reklame, markedsføring, tjenesteytende næringer, forskning og skriving. Nasjonalt, er psykologi en av de tre mest populære undergraduate hovedfag i liberal arts høyskoler og universiteter.... [-]

USA Beaufort Bluffton Hilton Head Island
September 2019
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk

BSc

University of South Carolina Beaufort

USC-Beaufort sykepleie fakultetet er opptatt av å gi fremragende Baccalaureate sykepleierutdanning og personlig oppmerksomhet og bistå enkeltpersoner til å oppnå sitt ful ... [+]

USCB Nursing Department

Velkommen til University of South Carolina Beaufort (USCB) Institutt for sykepleie og helse yrker. Jeg er glad for at du har valgt å ta en nærmere titt på USCB BSN (Bachelor of Science i sykepleie) program. Programmet var fullt akkreditert av Kommisjonen på Collegiate sykepleierutdanning (CCNE) effektiv november 2008 og fullt godkjent av South Carolina Board of Nursing effektiv november 2011.

Vi tilbyr for tiden to spor. Den ene er en RN til BSN ferdigstillelse spor, som ble uteksaminert sitt første klasse i april 2009. Den andre er en pre-lisensstatusen spor, med sin første avgangsklassen våren 2011. RN til BSN sporet gir en BSN til sykepleiere som har en diplom eller knytte grad i sykepleie. ... [-]

USA Beaufort Bluffton Hilton Head Island
September 2019
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk