University of San Francisco - School of Nursing and Health Professions

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den School of Nursing and Health Professions følger University of San Francisco oppgave å gi en liberal arts utdanning forankret i jesuittenes tradisjon for mangfold, rettferdighet og globale perspektiver.

I å støtte dette oppdraget, studenter i School of Nursing og helsefag yrker er en del av en av de mest spennende og varierte byer for progressiv helsevesenet levering i nasjonen. Nyutdannede tjene som kunnskapsrike, innovative og erfarne utøvere i helsevesenet.

Visjon

The School of Nursing & Health Professions ved University of San Francisco fremskritt oppdrag av universitetet ved å forberede helsepersonell til å ta opp helsedeterminanter, fremme politikk og advocacy og gi et moralsk kompass for å forvandle helsetjenester for å ytterligere egenkapital og positivt innflytelse kvalitet, levering og tilgang.

Mission

Oppgaven til School of Nursing & Health Professions (SONHP) er å fremme pleie- og helse yrker utdanning innenfor rammen av jesuittenes tradisjon. Skolen bruker dynamiske og innovative tilnærminger i lavere og høyere utdanning for å forberede fagfolk for nåværende og fremtidige praksis domener. Målet er å effektivt knytte klasserom, kliniske og felt opplevelser med forventninger til kompetanse, medfølelse og rettferdighet i helsevesenet, vern og fremme innenfor rammen av de høyeste faglige standarder.

Verdier

Sammenfallende med kjerneverdiene universitetet, verdiene av School of Nursing and Health Professions er å: Skape og opprettholde et miljø som fremmer god helse yrker faglige arbeidet basert på: gjensidig respekt, åpenhet, samarbeid, profesjonalitet, kreativitet , mangfold, kultursensitivitet og åndelighet.

Demonstrere personlige verdier av: integritet, faglig dyktighet, respekt for seg selv og andre, medfølelse og omsorg, personlig vekst, ansvar og ansvarlighet, profesjonalitet, en lidenskap for rettferdighet, og personlig helse og velvære.

Positiv innflytelse på sykepleiepraksis og helsemiljøer ved å fremme: helse og velvære, holistisk, pasientsentrert omsorg, pasient advocacy, en ånd forespørsel og evidensbasert praksis, sikkerhet og kvalitetsforbedring, kostnadseffektiv omsorg, nye teknologier balansert med en humanistisk tilnærming, faglig og etisk beslutningstaking, økt tilgang til omsorg, spesielt for sårbare befolkningsgrupper, en effektiv offentlig helse infrastruktur, og, livslang læring.

Misjonen, visjon og verdier av School of Nursing & Health Professions er inkludert i graduate og undergraduate student håndbøker. I tillegg er de innlemmet i graduate og undergraduate læreplaner og er integrerte komponenter av studentevalueringsprosessen. Studenter gjennomføre oppdraget, visjon og verdier av School of Nursing and Health Professions i deres end-of-program evalueringer, emneevaluering for praksiserfaringer, selvfølgelig testing, og end-of-retters kompetanse og resultater.

Clinical Psychology PsyD fra USF SONHP på Vimeo.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MSc - HealthcareStudies » Se PhD`er » Se Master » Se MSc - Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Master I Sykepleie For Ikke-sykepleiere

Campus Heltidsstudier September 2018 USA San Francisco

[+]

NURS 661: Applied Assessment og Fundamental Clinical Lab | 4 studiepoeng SEMESTER 2 | 12 KREDIT NURS 610: Helsefremme av familier og personer | 4 studiepoeng NURS 637: Pediatrisk sykepleie | 2 kreditt [-]

Master

Mastergrad Atferds Helse (msbh)

Campus Heltidsstudier 12 måneder September 2018 USA San Francisco

Master of Science in Behavioral Health (MSBH) på USF forbereder deg til å ta opp skjevheter i dagens helsevesenet levering system. Som student i vårt program, vil du undersøke skjæringspunktet mellom sosiale, fysiske og psykologiske faktorer som påvirker helse og trivsel. [+]

Den Master of Science in Behavioral Health (MSBH) på USF forbereder deg til å ta opp skjevheter i dagens helsevesenet levering system. Som student i vårt program, vil du undersøke skjæringspunktet mellom sosiale, fysiske og psykologiske faktorer som påvirker helse og trivsel.

Gjennom tverrfaglige klasser, feltarbeid erfaringer, og en hjørnestein prosjekt, lærer du psykososiale tiltak samt verktøy for planlegging, styring og evaluering av community-baserte programmer og tjenester.

Våre kandidater har lært å bli effektive gruppemedlemmer, som har fått verktøy til å forbedre tilgjengelighet og levering av helsetjenester og psykisk helseprogrammer. Vi ser til våre kandidater til å bli ledere i utformingen av kunnskapsbaserte, integrerte helse praksis som er hjørnesteinen i Affordable Care Act.... [-]


Mastergrad I Sykepleie (msn)

Nettstudie Campus Heltidsstudier September 2018 USA San Francisco

Denne veien av Master of Science i sykepleie programmet forbereder RNS allerede innehar en knytte eller bachelorgrad for å avansere i feltet ved å få erfaring med å utvikle og administrere pasient omsorg planer, og å argumentere for beste praksis og resultater innen helsevesenet feltet. [+]

Denne passasje i Master of Science in Nursing Program forbereder RNS allerede innehar en knytte eller bachelorgrad for å avansere i feltet ved å få erfaring med å utvikle og administrere pasient omsorg planer, og å argumentere for beste praksis og resultater innen helsevesenet feltet.

Programmet, rangert blant de beste i landet, forbereder elevene som klinisk sykepleier Leaders (CNLs). Det består av 35 studiepoeng for RNS med en BSN og 46 studiepoeng for RNS med en ADN i løpet av to års studier. Designet med en fleksibel timeplan av klasseromsundervisning pluss klinisk praksis.

Den CNL Role

Den nye Clinical Nurse Leader rolle forbereder sykepleiere som kliniske ledere i ofte komplekse miljøer å hjelpe pasienter med å skape en opplevelse av en samordnet tilnærming til omsorg. Den CNL rolle er en sentral rolle som gjør at helsepersonell lagene til å være kreative i å se for oss hvordan andre roller best fremme pålitelig og kompetent pasientbehandling.... [-]


Master I Folkehelsen Og Atferdshelsen

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 3 år September 2018 USA San Francisco + 1 fler

MPH-MSBH dual grad er designet for å forberede utøvere som er forpliktet til å eliminere helseproblemer, jobbe med sårbare befolkninger, og skape sosiale og fysiske miljøer som fremmer god helse for alle. Dette programmet er ideelt for studenter som ønsker en bred, grundig kunnskapsbase i folkehelsen, med vekt på atferdsmessige helsefagligheter. Kursene er praksisorientert og vektlegges anvendte ferdigheter. Dual grad studenter uteksaminerer med kunnskapen til å designe, implementere og lede bevisbasert helsevesen og fellesskapsprogrammer. [+]

Hvorfor få en dobbel grad i offentlig og atferdsmessig helse?

MPH-MSBH dual grad Har blitt utviklet for å forberede utøvere som er forpliktet til å eliminere helsemessige forskjeller, jobbe med sårbare befolkninger og skape sosiale og fysiske miljøer som fremmer god helse for alle. Dette programmet er ideelt for studenter som ønsker en bred, grundig kunnskapsbase i folkehelsen, med vekt på atferdsmessige helsefagligheter. Kursene er praksisorientert og vektlegges anvendte ferdigheter. Dual grad studenter uteksaminerer med kunnskapen til å designe, implementere og lede bevisbasert helsevesen og fellesskapsprogrammer.

Den to graden krever omtrent 60 enheter. Heltidsstudenter med to grader skal kunne fullføre sitt kursarbeid i 6 semestre (24 måneder). Studentene kan fullføre programmet i så lite som 5 semestre eller kan delta på deltid og spre programmet over tre år. Kursfølgen kan justeres individuelt.... [-]


Master Of Public Health

Nettstudie Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 USA San Francisco + 1 fler

Master of Public Health (MPH) Program er et tverrfaglig grad tilbys ved School of Nursing and Health Professions gjennom Department of Population Health Sciences. [+]

Våre klasserom strekke seg utover campus grenser, i en by som er kjent for sin framtidsrettet tilnærming til folkehelse advocacy og samfunnet oppsøkende.

En tverrfaglig grad for morgendagens offentlige helseledere. Studere folkehelsen i klasserom som strekker seg langt utover campus grenser, i en by som er kjent for sin framtidsrettet tilnærming til folkehelse advocacy og samfunnet oppsøkende.

Autoritativ - CEPH-akkreditert program Fleksibel - Oppføring i Fall for On-Campus; Oppføring i høsten eller våren for elektronisk format Tverrfaglig - Prisbelønt fakultet fra sykepleie, jus, og folkehelse

Master of Public Health Informasjons Webinar 3 mars 2016 fra USF SONHP på Vimeo.... [-]


PhD

Doktorgrader Doktor I Psykologi I Klinisk Psykologi (PsyD)

Campus Heltidsstudier 5 år September 2018 USA San Francisco

Ved Universitetet i San Francisco, er PsyD elevene opplært til å oversette tanke til handling, gjennom praksisrettet opplæring som vektlegger det mentale, følelsesmessige og fysiske helsebehov dekkede lokalsamfunn. [+]

Ved Universitetet i San Francisco, er PsyD elevene opplært til å oversette tanke til handling, gjennom praksisrettet opplæring som vektlegger det mentale, følelsesmessige og fysiske helsebehov dekkede lokalsamfunn.

Clinical Psychology PsyD fra USF SONHP på Vimeo.

Understreker klinisk praksis, forbereder USF er PsyD program doktorgradsstudenter til å arbeide som helsevesenet psykologer i en rekke av samfunnet helse innstillinger.

Nyutdannede vil bli dyktigere i de empiriske og teoretiske fundamentet for integrerte, atferds helse intervensjoner mens følsomme for kontekstuelle, kulturelle, åndelige og sosioøkonomiske miljøer av individer og samfunn.

Lisensstatusen og akkreditering ... [-]

Legen Av Sykepleiepraksis: Familie Sykepleier Utøver

Campus Heltidsstudier September 2018 USA San Francisco

The School of Nursing and Health Professions tilbyr en Doctor of Nursing Practice grad med en rekke planer for studiet - for registrerte sykepleiere med en BSN og de med en mastergrad i alle felt - ved å gi one-of-a-kind muligheter for tverrfaglig samarbeid . [+]

Den School of Nursing and Health Professions tilbyr en Doktorgrad i sykepleie: Familiepleiepleier grad med en rekke planer for studiet - for registrerte sykepleiere med en BSN og de med en mastergrad i alle felt - gi one-of-a-kind muligheter for tverrfaglig samarbeid.

Den Doktorgrad i sykepleie: Familiepleiepleier grad forbereder sykepleiere (RNS) å ta på seg større lederroller. Læreplanen kombinerer sykepleie, business, informatikk og helsevesenet administrasjon kurs med avansert praksis i kliniske settinger. Nyutdannede bli med i arbeidsstyrken med kompetanse til å forbedre modeller av helsevesenet levering, evaluere kliniske resultater, identifisere og håndtere helsevesenet behovene til forskjellige befolkningsgrupper, og bruke teknologi og informasjon for å forvandle feltet.... [-]


Videoer

Master of Public Health Informational Webinar March 3, 2016

Clinical Psychology PsyD

San Francisco Advantage

Kontakt

University of San Francisco

Adresse, linje 1 920 Mason Street San Francisco, CA 94129
San Francisco, California, USA
HJemmeside http://www.usfca.edu/
Telefon +1 415-422-5555