University of Central Florida

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hva er global UCF?

Vi tilbyr en unik opplevelse for internasjonale studenter ved University of Central Florida. Globalt UCF studentene er forberedt for fremtidig akademisk, faglig og personlig suksess.

Mission

Oppgaven til global UCF er å fremme kulturelt mangfold, skape tilgang til UCF for internasjonale studenter, og fremme University of Central Florida internasjonaliseringsstrategi ved å rekruttere dyktige studenter fra hele verden og gi dem med omfattende engelsk språk, faglig utveksling og acculturation programmer som føre til student suksess.

Av tallene

UCF er en av de mest dynamiske universitetene i landet. Førti-fem år siden, var det mindre enn to tusen studenter på UCF. I dag er det 63.000. Det er bare én grunn til at vi ble kåret til et top "Up-and-coming" universitet ved US News and World Report.

Men det er ikke alt om tallene. Hva er viktigst om UCF er vår pionerånd, vår forpliktelse til å gjøre livet bedre i klasserommet og samfunnet, og vår student-sentrert tilnærming til alt vi gjør.

63.000 studenter 63.000 studenter. Fra 157 land. 50 stater. Andre største i USA Nest største universitet i USA.

 1. Best tekniske høyskole 81. Best Engineering School i USA. US News and World Report 2015

  42 Industrial Engineering Nr 42 Industri / Systems Engineering US News and World Report 2015

  64 Electronic Engineering Nr 64 Elektroniske / Communications Engineering US News and World Report 2015

  15.000 grader I fjor UCF dratt mer enn 15.000 grader $ 1000000000 eksterne forskningsmidler UCF forskerne tjent mer enn 1,1 $ milliarder i eksterne tilskudd i det siste tiåret, og skaper ytterligere 3800 arbeidsplasser årlig.

  16 innvirkning på patenter # 16 blant amerikanske universiteter for virkningen av våre patenter, ifølge IEEE, verdens ledende forening for fremme av teknologi

  1,538 arbeidsplasser skapt / beholdt UCF er Small Business Development Center hjulpet gründere skape eller beholde 1538 arbeidsplasser og øke salget med $ 51.9 millioner dollar i 2013.

  3 Up-and-coming-universitetet # 3 Up-and-coming National University US News and World Report

  28.000 student praksisplasser Over 28.000 UCF studenter fikk praktisk erfaring gjennom praksisplasser eller arbeid-basert læring i 2013/14. Andre rangeres i nasjonen Princeton Review rangert UCF er videospill design graduate program andre i nasjonen i 2014.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se BScs » Se BSc'er »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

BSc

Sykepleie

Nettstudie Campus Heltidsstudier September 2018 USA Orlando

The American Association of Colleges of Nursing, nasjonal stemme for Baccalaureate og utdannet sykepleier programmer, gjenkjenner BSN som minimums utdanningskravet for profesjonell sykepleiepraksis. [+]

Sykepleie

The American Association of Colleges of Nursing, nasjonal stemme for Baccalaureate og utdannet sykepleier programmer, gjenkjenner BSN som minimums utdanningskravet for profesjonell sykepleiepraksis.

TRADISJONELL BSN

Studenter generelt gjelder for dette programmet før sine yngre år på college. Som en full-time "lock-trinn 'program, tar det fem påfølgende semestre for å fullføre, herunder somre. Entre er begrenset og skjer to ganger i året (hver høst på UCF er Orlando campus, og hver vår UCF regionale studiesteder i Cocoa og Daytona Beach). Nyutdannede er kvalifisert til å sitte for RN lisensstatusen eksamen.

ANDRE GRADS BSN

Dette programmet er for studenter som har en ikke-sykepleier bachelorgrad og nå tar sikte på å bli sykepleiere. Som en full-time "lock-trinn 'program, tar det fire påfølgende semestre for å fullføre, inkludert somre. Entre er begrenset og forekommer hver sommer på UCF er Orlando campus. Nyutdannede er kvalifisert til å sitte for RN lisensstatusen eksamen.... [-]


Kontakt
Besøksadresse
Global UCF
4356 Scorpius Street
Global UCF Building | Suite 102

Orlando, Florida, 32816 US
Sosiale medier