University of Central Oklahoma

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

UCO China Office

href = "http://www.ucochina.com/

(010) 6888-9290

1391-012-1391

Chinaoffice@uco.edu / ogarepsupport@uco.edu

Koble studenter til å endre læringen

Universitetet i Oklahoma er forbundet med Oklahoma City Metro og er forpliktet til å fremme studenters tillit gjennom transformative læringsopplevelser. Senteret er stolt av å være en smart investering for å lykkes, forberede fremtidige ledere i et muligheterrik miljø, og få tilgang til mer enn 200 studenterorganisasjoner og praktikanter, sysselsetting, underholdning og kulturprodukter i det raskt voksende Oklahoma City City District. Sentralkampus- og sekundærhøgskomiteen ble opprettet i 1890 og er akkreditert av Nord-høyskolen og Skolestyret for høyere utdanning. Blant dem ble mer enn 17 000 studenter funnet på Edmonds hovedkampus og 117 bachelor- og 74 postgraduate kurs. Verdi storbyområde.

Misjon og visjon

Mission

Universitetet i Central Oklahoma (UCO) eksisterer for å hjelpe elevene å lære, gi studentene en transformativ pedagogisk opplevelse, gjøre dem produktive, kreative, etiske og involverte borgere og ledere tjener vårt globale samfunn. UCO bidrar til samfunnets og individets intellektuelle, kulturelle, økonomiske og sosiale fremgang.

Visjon uttalelse

Universitetet i Central Oklahoma, som Universitetet i Oklahoma Metropolitan, er forpliktet til å hjelpe elevene til å lære og opptre som partnere og ledere for å møte utdanning, forretningsvirksomhet og samfunnsønsker i det store hovedstadsområdet i Oklahoma City. . Selv om universitetet bidrar til regionens kulturelle, sosiale, økonomiske og intellektuelle liv og realiserer vår felles fremtid, danner vårt dynamiske storbyområde universitetet. Medborgerskap involverer alle aspekter av universitetets aktiviteter, kultiverer læring, oppdager ny kunnskap og oppmuntrer til felles lederskap, fordi denne synergien vil inspirere andre til å identifisere UCO som en av landets ledende storbyområder.

Strategisk uttalelse

University of Oklahoma vil aktivt reagere på behovene og mulighetene i Oklahoma Citys hovedstadsområde ved å forfølge innovative partnerskap, og overholde vår grunnleggende forpliktelse til å gi studentene transformative lærings- og læringserfaringer og engasjerende studenter i erfaringslæring. Aktiviteter, gjennom støtte til livslang læring og arbeidskraftutvikling og -utvidelse, samt vår kompetanse innen forskning og profesjonell service, har bidratt sterkt til byområder, og forbedret livskvaliteten for alle.

Transformational learning

Ved å oppnå høy kvalitet, rimelige og transformative lærings- og lærerfaringer, streber vi etter å utdanne dem som har evnen til å tilpasse seg og delta i kritiske tenkere, samarbeide med kandidater, godta nye ideer, feire mangfoldet i vår region og hvordan Lev for å leve.

Erfaringsutdanning

Ved å bygge partnerskap utenfor hele storbyområdet, serverer vi samfunnets behov og serverer kandidater som har ferdigheter til å hjelpe store byer til å trives i et svært konkurransedyktig globalt miljø.

Forskning og profesjonelle tjenester

Gjennom profesjonelle tjenester og forskning gir vi ledelse og råd om helseproblemene til bedrifter og næringer i storbyområder, utdanningsinstitusjoner, familier og livskvalitet i familier og deres kultur.

Campus opplevelse kvalitet

Universitetet i Central Oklahoma, gjennom anerkjennelsen av ånden av inklusivitet, åpenhet, samarbeid og respekt for sine tradisjonelle og ikke-tradisjonelle studenter, fakultet, ansatte, ledere og alumner med unike og personlige verdier, vil bli anerkjent over hele landet for livet og Lærings-sentrisk miljø.

Ring for handling

Universitetet i Central Oklahoma er et ledende universitet som gir utdanning basert på vårt fellesskap, karakter og samfunnsverdier. UCO endrer hver student ved å fokusere ressurser på de seks prinsippene for forandringslæring.

Alle studenter blir ombygd:

  • Fagkunnskap
  • Globale og kulturelle evner
  • Helse og helse
  • lederskap
  • Forskning, akademiske og kreative aktiviteter
  • Service Læring og Citizens Participation

Studentene forvandler seg gjennom de seks prinsippene for forandringslæring. Deres fremgang er sporet gjennom studentendrings læringsoppføringer, og viser hvordan potensielle arbeidsgivere utvikler ferdigheter utover sentrum når de er i sentrum.

Ved første øyekast

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se BAs » Se BScs » Se BBA'er » Se BA'er » Se BSc'er » Se MA » Se MSc » Se Bachelor » Se Master » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

BA

Bachelor I Kunst I Talespråkpatologi

Campus Heltidsstudier 4 år August 2018 USA Edmond

Det grunnleggende pre-profesjonelle programmet består av General Education-komponenten, flere profesjonelle lærerutdanningskurs, hovedkurs i tale-språkpatologi og tilhørende valgfag hentet fra områder som spesialundervisning, barnehage, familieforhold, barneutvikling og psykologi. Gradskomponent er designet for å utfylle den grunnleggende komponenten og for å fullføre kravene til statlig og nasjonal nivå legitimasjon. Graduate kurs er generelt tilgjengelig på dagtid, sen ettermiddag, kveld og sommerferie. Dette gir maksimal fleksibilitet for kliniske praktiske erfaringer. [+]

UCO Speech-Language Pathology-programmet ble opprettet i 1964. I 1978 gjennomførte programmet masterstudiet. Utdannet programmet oppnådde nasjonal akkreditering av Rådet for akademisk akkreditering av den amerikanske tale-språk-hørselsforeningen i 1993. Programmet var lokalisert i Old North til 2001 og flyttet inn i nye fakultetskontorer og kliniske rom i 2005. UCO-programmet er forpliktet til å gi studentene en bred kunnskapsbase og balansert opplevelser med en rekke klienter og pasienter for å forberede dem til enhver arbeidsstilling de kan velge i løpet av sine karrierer.

Det grunnleggende pre-profesjonelle programmet består av General Education-komponenten, flere profesjonelle lærerutdanningskurs, hovedkurs i tale-språkpatologi og tilhørende valgfag hentet fra områder som spesialundervisning, barnehage, familieforhold, barneutvikling og psykologi. Gradskomponent er designet for å utfylle den grunnleggende komponenten og for å fullføre kravene til statlig og nasjonal nivå legitimasjon. Graduate kurs er generelt tilgjengelig på dagtid, sen ettermiddag, kveld og sommerferie. Dette gir maksimal fleksibilitet for kliniske praktiske erfaringer.... [-]


BSc

Bachelor I Vitenskap I Ernæring, Dietetikk Og Matstyring

Campus Heltidsstudier 4 år August 2018 USA Edmond

Studentene forbereder seg på en rekke karriere i mat og / eller helseindustrien. Dette raskt voksende yrket forbereder studentene til å hjelpe folk med å velge og skaffe nærende, sunn mat. Det er ulike muligheter for kandidater som inkluderer matteforvaltning, helsetjenester på sykehus og klinikker, privat praksis, utdanning, forskning, næringsnæring og næringsliv. Ernæringsprogrammet tilbyr en mangfoldig blanding av kurs som kan føre til en inngangsposisjon innen diett. Gjennomføring av programmet tillater den utdannet å gå inn i et diettstipendium og / eller skrive inn en utdannet program. [+]

Studentene forbereder seg på en rekke karriere i mat og / eller helseindustrien. Dette raskt voksende yrket forbereder studentene til å hjelpe folk med å velge og skaffe nærende, sunn mat. Det er ulike muligheter for kandidater som inkluderer matteforvaltning, helsetjenester på sykehus og klinikker, privat praksis, utdanning, forskning, næringsnæring og næringsliv. Ernæringsprogrammet tilbyr en mangfoldig blanding av kurs som kan føre til en inngangsposisjon innen diett. Gjennomføring av programmet tillater den utdannet å gå inn i et diettstipendium og / eller skrive inn en utdannet program.

Curriculum

Studentene forbereder seg på en rekke karriere i mat og / eller helseindustrien. Dette raskt voksende yrket forbereder studentene til å hjelpe folk med å velge og skaffe nærende, sunn mat. Det er ulike muligheter for kandidater som inkluderer matteforvaltning, helsetjenester på sykehus og klinikker, privat praksis, utdanning, forskning, næringsnæring og næringsliv. Ernæringsprogrammet tilbyr en mangfoldig blanding av kurs som kan føre til en inngangsposisjon innen diett. Gjennomføring av programmet tillater den utdannet å gå inn i et diettstipendium og / eller skrive inn en utdannet program. ... [-]


Bachelor I Vitenskap I Sykepleie

Campus Heltidsstudier 4 år August 2018 USA Edmond

Studenter interessert i å tjene en grad i sykepleie fra University of Central Oklahoma har nå flere muligheter for utdanning. Kjernen i programmet er den tradisjonelle fireårige Bachelor of Science in Nursing og den toårige Master of Science i sykepleie. Bygg på disse alternativene er karriereutviklingsprogrammet for RN som ønsker å fullføre sin bachelor- eller mastergrad i sykepleie. [+]

Den første sykepleierklassen fra sykepleieavdelingen ved University of Central Oklahoma ble uteksaminert i 1972. Siden den tiden har mer enn 3500 velutdannede utdannede sykepleiere kommet inn i arbeidsstyrken. Nyutdannede av dette programmet er kjent for å være noen av de beste sykepleiere i delstaten Oklahoma og rundt nasjonen, og UCO-instituttet for sykepleie er stolt av å fortsette denne tradisjonen.

Curriculum

Studenter interessert i å tjene en grad i sykepleie fra University of Central Oklahoma har nå flere muligheter for utdanning. Kjernen i programmet er den tradisjonelle fireårige Bachelor of Science in Nursing og den toårige Master of Science i sykepleie. Bygg på disse alternativene er karriereutviklingsprogrammet for RN som ønsker å fullføre sin bachelor- eller mastergrad i sykepleie.... [-]


Bachelor Of Science I Biomedisinsk Teknikk

Campus Heltidsstudier 4 år August 2018 USA Edmond

Biomedisinsk Engineering Program ved University of Central Oklahoma gir streng opplæring i ingeniørfag og biomedisinsk vitenskap som gjør at nyutdannede med unike evner å etisk og produktivt bidra til den regionale økonomien gjennom ytelse og problemløsning i helse-relaterte industri eller suksess i høyere utdanning eller medisinsk skole. Eksempler på spesialiseringskursene er humanfysiologi, prinsipp for biomedisinsk ingeniørfag, medisinsk instrumentering, biomedisinsk ingeniørlaboratorium, medisinsk bildebehandling og biomekanikk. [+]

Antall jobber i Biomedisinsk ingeniørfag øker raskt. I følge US Department of Labor forventes sysselsetting av biomedisinske ingeniører å vokse med 72 prosent, og legger til nesten 12 000 arbeidsplasser mellom 2008-18. Den raske veksten skyldes den økende etterspørselen etter forbedrede medisinske enheter, prosedyrer og systemer, samt en aldrende befolkning. Som biomedisinsk ingeniør kan du jobbe med medisinske bildesystemer, kunstige organer, proteser, idrettsmedisin, sensorer, datastyrt diagnosystem, implantater og biomaterialer.

Curriculum

Biomedisinsk Engineering Program ved University of Central Oklahoma gir streng opplæring i ingeniørfag og biomedisinsk vitenskap som gjør at nyutdannede med unike evner å etisk og produktivt bidra til den regionale økonomien gjennom ytelse og problemløsning i helse-relaterte industri eller suksess i høyere utdanning eller medisinsk skole. Eksempler på spesialiseringskursene er humanfysiologi, prinsipp for biomedisinsk ingeniørfag, medisinsk instrumentering, biomedisinsk ingeniørlaboratorium, medisinsk bildebehandling og biomekanikk.... [-]


Videoer

UCO@125 - The University of Central Oklahoma

Campus Tours - The University of Central Oklahoma

International Students love UCO

Knowledge is the path to success

Kontakt

University of Central Oklahoma

Adresse, linje 1 University of Central Oklahoma 100 N. University Dr.
73034 Edmond, Oklahoma, USA
HJemmeside http://www.uco.edu/
Telefon +1 405-974-2000