University of Central Oklahoma

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Koble studenter til transformativ læring

Universitetet i Central Oklahoma har sterke forbindelser gjennom hele Oklahoma City-metoden, og er dedikert til å utvikle studentene tilliten til å lykkes gjennom transformative læringsopplevelser. Central stolthet seg som en smart investering for suksess, forbereder fremtidige ledere i et muligheterrikt miljø, med tilgang til mer enn 200 studentorganisasjoner og internship, ansettelse, underholdning og kulturelle tilbud i det raskt voksende byområdet Oklahoma City. Central ble stiftet i 1890 og akkreditert av Higher Learning Commission av North Central Association of Colleges and Schools. Central forbinder sine mer enn 17.000 studenter til enestående verdi funnet i 117 studieområder og 74 utdannede programmer fra hovedkampus i Edmond og fasiliteter i hele Metroområdet.

Misjon og Visjon

Mission

Universitetet i Central Oklahoma (UCO) eksisterer for å hjelpe elevene til å lære ved å gi opplæringsopplæringsopplæringer til studenter slik at de kan bli produktive, kreative, etiske og engasjerte borgere og ledere som betjener vårt globale samfunn. UCO bidrar til den intellektuelle, kulturelle, økonomiske og sosiale utviklingen av samfunn og enkeltpersoner det tjener.

Vision Erklæring

Universitetet i Central Oklahoma, som Oklahomas hovedstadsuniversitet har forpliktet seg til å hjelpe elevene til å lære, omfatter sin rolle som samarbeidspartner og leder for å møte utdannings-, forretnings og samfunnsmessige ambisjoner i Greater Oklahoma City Metropolitan Area. Vår dynamiske storbyregion utgjør universitetet selv når universitetet bidrar til det kulturelle, sosiale, økonomiske og intellektuelle livet i regionen for å realisere vår felles fremtid. Metropolitan engasjement informerer hver dimensjon av universitetets aktiviteter i å dyrke læring, oppdage ny kunnskap og oppmuntre til felles lederskap i den utstrekning at denne synergien vil inspirere andre til å anerkjenne UCO som en av landets ledende storbyuniversiteter.

Strategierklæring

Universitetet i Central Oklahoma vil aktivt reagere på behovene og mulighetene til Oklahoma City Metropolitan Area ved å forfølge innovative partnerskap ved å overholde vår grunnleggende forpliktelse til å gi transformative lærings- og læringserfaringer til våre studenter ved å engasjere våre studenter i erfaringsinlæringsaktiviteter som Forbedre livskvaliteten for alle ved å støtte livslang læring og arbeidsstyrkeutvikling og -utvidelse, og av det effektive bidraget til vår forskning og profesjonell servicekompetanse til hovedstadsområdet.

Transformativ læring

Gjennom tilgang til en høy kvalitet, overkommelig transformativ undervisnings- og lærerfaring, søker vi å utdanne kreative, samarbeidende kandidater som er tilpasningsdyktige og engasjerte kritiske tenkere, som er mottakelige for nye ideer, som feirer mangfoldet i vår region, og som vil leve oppfylle bor.

Erfaringsutdanning

Gjennom dyrking av partnerskap i hele storbyområdet og utover, serverer vi samfunnets behov og gir nyutdannede som er utstyrt med ferdighetene til å bistå storbyområdet til å trives i et konkurransedyktig globalt miljø.

Forskning og profesjonell service

Gjennom profesjonelle tjenester og forskning, gir vi ledelse og råd om viktige saker for helse i hovedstadsregionens næringsliv, utdanningsinstitusjoner, familier og den kulturelle livskvaliteten.

Kvalitet på campusopplevelser

Gjennom sitt etos for inkludering, åpenhet, samarbeid og respekt over institusjonen som anerkjenner den unike og individuelle verdien av hver av sine tradisjonelle og ikke-tradisjonelle studenter, fakultet, ansatte, administrasjon og alumner, vil Universitetet i Central Oklahoma bli kjent Nasjonalt for sitt levende og lærings-sentrert miljø.

Oppfordring til handling

Universitetet i Central Oklahoma er lederskapshøyskolen, og leverer utdanning basert på våre felles verdier av fellesskap, karakter og samfunnskraft. UCO forvandler hver student ved å fokusere våre ressurser på de sentrale seks prinsippene om transformativ læring.

Alle studenter blir transformert med:

  • Fagkunnskap
  • Globale og kulturelle kompetencer
  • Helse og velvære
  • lederskap
  • Forskning, vitenskapelig og kreativ aktivitet
  • Service Læring og samfunnsforpliktelse

Studentene forvandles gjennom sentrale seks prinsipper for transformativ læring. Deres fremgang er sporet gjennom Student Transformative Learning Record som viser potensielle arbeidsgivere hvordan elevene har utviklet utdisiplinære ferdigheter mens i Central.

På et øyeblikk

UOC et øyeblikk
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se BAs » Se BScs » Se BBA'er » Se BA'er » Se BSc'er » Se MA » Se MSc » Se Bachelor » Se Master » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

BA

Bachelor I Kunst I Talespråkpatologi

Campus Heltidsstudier 4 år August 2018 USA Edmond

Det grunnleggende pre-profesjonelle programmet består av General Education-komponenten, flere profesjonelle lærerutdanningskurs, hovedkurs i tale-språkpatologi og tilhørende valgfag hentet fra områder som spesialundervisning, barnehage, familieforhold, barneutvikling og psykologi. Gradskomponent er designet for å utfylle den grunnleggende komponenten og for å fullføre kravene til statlig og nasjonal nivå legitimasjon. Graduate kurs er generelt tilgjengelig på dagtid, sen ettermiddag, kveld og sommerferie. Dette gir maksimal fleksibilitet for kliniske praktiske erfaringer. [+]

UCO Speech-Language Pathology-programmet ble opprettet i 1964. I 1978 gjennomførte programmet masterstudiet. Utdannet programmet oppnådde nasjonal akkreditering av Rådet for akademisk akkreditering av den amerikanske tale-språk-hørselsforeningen i 1993. Programmet var lokalisert i Old North til 2001 og flyttet inn i nye fakultetskontorer og kliniske rom i 2005. UCO-programmet er forpliktet til å gi studentene en bred kunnskapsbase og balansert opplevelser med en rekke klienter og pasienter for å forberede dem til enhver arbeidsstilling de kan velge i løpet av sine karrierer.

Det grunnleggende pre-profesjonelle programmet består av General Education-komponenten, flere profesjonelle lærerutdanningskurs, hovedkurs i tale-språkpatologi og tilhørende valgfag hentet fra områder som spesialundervisning, barnehage, familieforhold, barneutvikling og psykologi. Gradskomponent er designet for å utfylle den grunnleggende komponenten og for å fullføre kravene til statlig og nasjonal nivå legitimasjon. Graduate kurs er generelt tilgjengelig på dagtid, sen ettermiddag, kveld og sommerferie. Dette gir maksimal fleksibilitet for kliniske praktiske erfaringer.... [-]


BSc

Bachelor I Vitenskap I Ernæring, Dietetikk Og Matstyring

Campus Heltidsstudier 4 år August 2018 USA Edmond

Studentene forbereder seg på en rekke karriere i mat og / eller helseindustrien. Dette raskt voksende yrket forbereder studentene til å hjelpe folk med å velge og skaffe nærende, sunn mat. Det er ulike muligheter for kandidater som inkluderer matteforvaltning, helsetjenester på sykehus og klinikker, privat praksis, utdanning, forskning, næringsnæring og næringsliv. Ernæringsprogrammet tilbyr en mangfoldig blanding av kurs som kan føre til en inngangsposisjon innen diett. Gjennomføring av programmet tillater den utdannet å gå inn i et diettstipendium og / eller skrive inn en utdannet program. [+]

Studentene forbereder seg på en rekke karriere i mat og / eller helseindustrien. Dette raskt voksende yrket forbereder studentene til å hjelpe folk med å velge og skaffe nærende, sunn mat. Det er ulike muligheter for kandidater som inkluderer matteforvaltning, helsetjenester på sykehus og klinikker, privat praksis, utdanning, forskning, næringsnæring og næringsliv. Ernæringsprogrammet tilbyr en mangfoldig blanding av kurs som kan føre til en inngangsposisjon innen diett. Gjennomføring av programmet tillater den utdannet å gå inn i et diettstipendium og / eller skrive inn en utdannet program.

Curriculum

Studentene forbereder seg på en rekke karriere i mat og / eller helseindustrien. Dette raskt voksende yrket forbereder studentene til å hjelpe folk med å velge og skaffe nærende, sunn mat. Det er ulike muligheter for kandidater som inkluderer matteforvaltning, helsetjenester på sykehus og klinikker, privat praksis, utdanning, forskning, næringsnæring og næringsliv. Ernæringsprogrammet tilbyr en mangfoldig blanding av kurs som kan føre til en inngangsposisjon innen diett. Gjennomføring av programmet tillater den utdannet å gå inn i et diettstipendium og / eller skrive inn en utdannet program. ... [-]


Bachelor I Vitenskap I Sykepleie

Campus Heltidsstudier 4 år August 2018 USA Edmond

Studenter interessert i å tjene en grad i sykepleie fra University of Central Oklahoma har nå flere muligheter for utdanning. Kjernen i programmet er den tradisjonelle fireårige Bachelor of Science in Nursing og den toårige Master of Science i sykepleie. Bygg på disse alternativene er karriereutviklingsprogrammet for RN som ønsker å fullføre sin bachelor- eller mastergrad i sykepleie. [+]

Den første sykepleierklassen fra sykepleieavdelingen ved University of Central Oklahoma ble uteksaminert i 1972. Siden den tiden har mer enn 3500 velutdannede utdannede sykepleiere kommet inn i arbeidsstyrken. Nyutdannede av dette programmet er kjent for å være noen av de beste sykepleiere i delstaten Oklahoma og rundt nasjonen, og UCO-instituttet for sykepleie er stolt av å fortsette denne tradisjonen.

Curriculum

Studenter interessert i å tjene en grad i sykepleie fra University of Central Oklahoma har nå flere muligheter for utdanning. Kjernen i programmet er den tradisjonelle fireårige Bachelor of Science in Nursing og den toårige Master of Science i sykepleie. Bygg på disse alternativene er karriereutviklingsprogrammet for RN som ønsker å fullføre sin bachelor- eller mastergrad i sykepleie.... [-]


Bachelor Of Science I Biomedisinsk Teknikk

Campus Heltidsstudier 4 år August 2018 USA Edmond

Biomedisinsk Engineering Program ved University of Central Oklahoma gir streng opplæring i ingeniørfag og biomedisinsk vitenskap som gjør at nyutdannede med unike evner å etisk og produktivt bidra til den regionale økonomien gjennom ytelse og problemløsning i helse-relaterte industri eller suksess i høyere utdanning eller medisinsk skole. Eksempler på spesialiseringskursene er humanfysiologi, prinsipp for biomedisinsk ingeniørfag, medisinsk instrumentering, biomedisinsk ingeniørlaboratorium, medisinsk bildebehandling og biomekanikk. [+]

Antall jobber i Biomedisinsk ingeniørfag øker raskt. I følge US Department of Labor forventes sysselsetting av biomedisinske ingeniører å vokse med 72 prosent, og legger til nesten 12 000 arbeidsplasser mellom 2008-18. Den raske veksten skyldes den økende etterspørselen etter forbedrede medisinske enheter, prosedyrer og systemer, samt en aldrende befolkning. Som biomedisinsk ingeniør kan du jobbe med medisinske bildesystemer, kunstige organer, proteser, idrettsmedisin, sensorer, datastyrt diagnosystem, implantater og biomaterialer.

Curriculum

Biomedisinsk Engineering Program ved University of Central Oklahoma gir streng opplæring i ingeniørfag og biomedisinsk vitenskap som gjør at nyutdannede med unike evner å etisk og produktivt bidra til den regionale økonomien gjennom ytelse og problemløsning i helse-relaterte industri eller suksess i høyere utdanning eller medisinsk skole. Eksempler på spesialiseringskursene er humanfysiologi, prinsipp for biomedisinsk ingeniørfag, medisinsk instrumentering, biomedisinsk ingeniørlaboratorium, medisinsk bildebehandling og biomekanikk.... [-]


Videoer

UCO@125 - The University of Central Oklahoma

Campus Tours - The University of Central Oklahoma

International Students love UCO

Knowledge is the path to success

Kontakt

University of Central Oklahoma

Adresse, linje 1 University of Central Oklahoma 100 N. University Dr.
73034 Edmond, Oklahoma, USA
HJemmeside http://www.uco.edu/
Telefon +1 405-974-2000