University of Houston - Victoria

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

Den University of Houston-Victoria Er dedikert til å gi studentene de mulighetene de trenger for å gjøre sitt preg i verden. Etablert i 1973 med en hovedcampus i den lille byen Victoria, Texas, UHV Tilbyr kurs som fører til 70 bachelor er og Masterstudier og konsentrasjoner.


Som en av landets statskollegier og universiteter, UHV Er forpliktet til å tilby rimelig og tilgjengelig utdanning til studenter. Gradprogrammer er undervist av prisbelønte fakultet i skolen for kunst og vitenskap; Business administrasjon; Og utdanning, helsepersonell og menneskelig utvikling. UHVs oppdrag er å hjelpe elevene til å lykkes.

Dynamisk destinasjon

Ansikts-klasser tilbys på UHVs hoved campus i Victoria, samt et undervisningssted i Katy, en forstad til Houston. Online klasser tillater studenter å tjene en grad fra hvor som helst. Hovedcampus ligger i den innbydende byen Victoria, beleilig plassert kun to timer fra de store byene Houston, Austin, San Antonio og Corpus Christi.

UHV av tallene

Studentene kommer til UHV og forventer å tjene en kvalitet, rimelig grad. De blir når de innser at UHV tilbyr personlig oppmerksomhet og små klassestørrelser hvor de vil kunne lykkes. UHV Fast Facts gir deg en rask oversikt over universitetet. For å komme til en bestemt person på universitetet, se vår Ansattes katalog.

rimelig Utdanning

Din utdanning trenger ikke å være dyrt. UHV er rangert som det syvende rimeligste offentlige universitetet i Texas, og vårt kontor for økonomisk hjelp er forpliktet til å hjelpe studenter med å få størst mulig hjelp, uansett om det er gjennom stipend, tilskudd eller lån.

Personlig oppmerksomhet

UHV stoler seg på den personlige oppmerksomhetsfakultetet og personalet gir til elevene. Faktisk er fakultet-til-student-forholdet i klasser bare 18: 1. Programmer som Student Suksessenter gir studentene råd, skriv assistanse og fagområde veiledning for å hjelpe dem med å lykkes i sine klasser.

Internasjonale programmer

Universitetet i Houston-Victoria i Victoria, Texas, tilbyr en unik kombinasjon av gode, rimelige og personlige akademiske og ledermuligheter for å gi studentene mulighet til å bli vellykkede borgere fra det 21. århundre i en stadig mer kompleks verden. Akkreditert og nasjonalt rangert programmer tilbys til en rimelig pris med automatiske stipendsmuligheter tilgjengelig for internasjonale studenter. UHV-kandidater får de verktøyene de trenger for å gjøre sitt syn i samfunnet.

På University of Houston Victoria, fungerer internasjonale programmer som en katalysator for internasjonalisering og et knutepunkt for alle ting International for vår internasjonale student og lærde.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se BScs » Se MSc - HealthcareStudies » Se Bachelor » Se BBA'er » Se BSc'er » Se MA » Se MSc - Master » Se Master » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

BSc

Bachelor I Kinesiologi

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Victoria

Bachelor of Science i kinesiologi forbereder studentene til å bli profesjonelle i ulike spesialiseringer, som for eksempel undervisning i utdanning i et offentlig skolesystem (med en EC-12 Texas-undervisningssertifisering på alle nivåer), trene sportsvitenskap, forforbundet helse- eller sportsledelse . Å flytte og styrke sinnet og kroppen til våre studenter og de de skal tjene, er vårt mål. [+]

Bachelor of Science i kinesiologi forbereder studentene til å bli profesjonelle i ulike spesialiseringer, som for eksempel undervisning i utdanning i et offentlig skolesystem (med en EC-12 Texas-undervisningssertifisering på alle nivåer), trene sportsvitenskap, forforbundet helse- eller sportsledelse . Å flytte og styrke sinnet og kroppen til våre studenter og de de skal tjene, er vårt mål. Jobbmuligheter En Kinesiologi grad kan starte mange karrieremuligheter, hvorav noen krever videre opplæring: ergoterapi Personlig treningstrener Kroppsøving lærer Fysioterapi Idrettscoaching sport management Sports Marketing Styrke og Conditioning Degree Program 120- til 124-timers BS i Kinesiologiprogram er utformet for å bli gjennomført om fire år. Studentene kan velge en av følgende konsentrasjoner som deres spesialisering: Fysisk utdanning (inkludert et videregående opplæringsfelt) Tren sportvitenskap Pre-Allied Health sport management [-]

Bachelor

Bachelor I Helsefag

Campus Heltidsstudier 3 år September 2018 USA Victoria

Er du interessert i å hjelpe folk til å leve lengre og sunnere liv? Er du interessert i å få en positiv innvirkning på de som bor rundt deg? I så fall kan en Bachelor of Science (BS) i helsestudier ha stor interesse for deg. I de senere årene har det ifølge Det amerikanske arbeidstidsstatistikkprotokoll vært en forventet raskere enn gjennomsnittlig vekst innen helsefremmende helse / folkehelse (1). [+]

Er du interessert i å hjelpe folk til å leve lengre og sunnere liv? Er du interessert i å få en positiv innvirkning på de som bor rundt deg? I så fall kan en Bachelor of Science (BS) i helsestudier ha stor interesse for deg. I de senere årene har det ifølge Det amerikanske arbeidstidsstatistikkprotokoll vært en forventet raskere enn gjennomsnittlig vekst innen helsefremmende helse / folkehelse (1). Programmet Bachelor of Science in Health Studies skal gi studentene kunnskap og ferdigheter til å bli vellykkede ledere innen samfunnshelse, sykehus, velvære, offentlige byråer, helsetjenesterbasert helsefremmende, militær, arbeidsplass helse programmer og mange andre karriere Felt i folkehelsen. Graden vil gi kunnskap, ferdigheter og forberedende kurs for de studentene som er interessert i å forfølge en Masters of Public Health (MPH) grad. En MPH er en instrumental grad for de individer som ønsker å forfølge lederroller i mange forskjellige karrierefelt i folkehelsen. Programmet er i ferd med å utvikle og etablere en skolehelseundervisningssertifisering. Denne sertifiseringen vil forberede en student til å bli sertifisert av delstaten Texas for å undervise på alle nivåer av helse (K-12). Programmet vil også forberede studentene til å ta Texas 'State Board of Certification Exam (TExEs) for alle nivåer av helse (K-12). Læreplanen fokuserer på sosiologi og økonomi, samt introduserer studenter til helseinformatikk, samfunnsbaserte forebyggingsmodeller, globale helseproblemer og politikk når det gjelder folkehelsen. Capstone-prosjektet vil legge inn studenter i en helsevesenet som praktikanter, gi dem avgjørende og trengte arbeidsstyrkeerfaring. 120 timers grad kunne fullføres på tre år. Nyutdannede vil... [-]

MSc

Master I Biomedisinsk Vitenskap

Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Victoria Katy + 1 fler

Biomedisinsk vitenskap er anvendelsen av biologiske fag til medisinsk bruk, det være seg forskning, diagnostikk, helseovervåkning eller behandling. Etter hvert som medisin og helsetjenester blir stadig mer sofistikert, vokser etterspørselen etter høyt kvalifiserte biomedisinske forskere som er i stand til å innovere, utføre og analysere et batteri av vitenskapelige prosedyrer for å diagnostisere, skjerme, vedlikeholde og forbedre menneskers helse. [+]

Biomedisinsk vitenskap er anvendelsen av biologiske fag til medisinsk bruk, det være seg forskning, diagnostikk, helseovervåkning eller behandling. Etter hvert som medisin og helsetjenester blir stadig mer sofistikert, vokser etterspørselen etter høyt kvalifiserte biomedisinske forskere som er i stand til å innovere, utføre og analysere et batteri av vitenskapelige prosedyrer for å diagnostisere, skjerme, vedlikeholde og forbedre menneskers helse. Denne gradskonsentrasjonen utarbeider videre den helsepersonell (pre-med, pre-vet, pre-pharm) student for å få adgang til helsepersonellskoler og biomedisinsk vitenskapskarriere. Programmet tilbys ansikt til ansikt i Victoria (oppgave alternativ) eller ansikt til ansikt / ITV i Katy (internship alternativ). Alle studenter som er påmeldt programmet er pålagt å fullføre de 24 timers kjernekursene som er oppført nedenfor. Sentrale kurs biokjemi Cell & Molecular Farmakologi og toksikologi Fysiologi Forskningsmetoder i vitenskap Vitenskapelig kommunikasjon Biostatistikk Bioetikk Studentene har da mulighet til å velge ett av tre spor for å fullføre dette Masters of Science (MS) i biomedisinsk grad: Menneskelig kardiovaskulær : Kjernekurs pluss 12 (inkludert internship eller forskning) ekstra timer. Molekylær : Kjernekurs pluss 12 (inkludert internship eller forskning) ekstra timer. Bioinformatikk & Genomics : Kernekurs pluss 12 (inkludert internship eller forskning) ekstra timer. Menneskelig kardiovaskulær spor 24 kjerne kreditt timer (over) pluss 12 konsentrasjon kreditt timer (inkludert 6 timer internship eller forskning) for totalt 36 studiepoeng for graden. Integrativ human kardiovaskulær kontroll Neuro Kardiovaskulær Internship ELLER Fakultet-guidet forskning Molekylært spor 24 kjerne kreditt timer (over) pluss 12 konsentrasjon kreditt timer (inkludert 6 timer internship eller forskning) for totalt 36 studiepoeng for graden. Mikrobiell... [-]

Kontakt
Besøksadresse
3007 N. Ben Wilson St.
Victoria, Texas, TX 77901 US
Sosiale medier