Les den offisielle beskrivelsen

Universitetet i Mount Olive grunnlagt i 1951, er en privat institusjon forankret i liberal arts med å definere kristne verdier. Universitetet er regionalt akkreditert av Southern Association of Colleges og Schools Kommisjonen på Colleges (SACSCOC).

Som et regionalt akkreditert, tro-basert, privat institusjon, Universitetet i Mount Olive skaper et miljø for enkeltpersoner å oppnå maksimal suksess, plassere prioriteringer av studenter over alt annet. Engasjerte professorer, engasjerte studenter og små klasse størrelser er deler av deres holistisk tilnærming til læring for å fremme personlig og faglig vekst.

Akkreditering

The University of Mount Olive er akkreditert av Southern Association of Colleges og Schools Kommisjonen på Colleges å tildele assosiere, Baccalaureate, og mastergrader. Kontakt Kommisjonen på Colleges på 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 eller ring 404-679-4500 for spørsmål om akkreditering av Universitetet i Mount Olive.

Ikke-diskriminering Regler: The University of Mount Olive diskriminerer ikke på grunnlag av rase, kjønn, hudfarge, nasjonal eller etnisk opprinnelse, alder eller handikap i administrasjonen av sitt personell og utdanningspolitikk. Det innrømmer alle kvalifiserte studenter på alle rase, hudfarge, nasjonal eller etnisk opprinnelse på alle de rettigheter, privilegier, programmer og aktiviteter generelt som gis eller gjøres tilgjengelig for studenter.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

University of Mount Olive Online

Utformet som en praktisk og rimelig alternativ for aktive og uhemmet lisensiert sykepleiere, kan du tjene en Bachelor of Science grad i sykepleie i et miljø som verdsette ... [+]

Utformet som en praktisk og rimelig alternativ for aktive og uhemmet lisensiert sykepleiere, kan du tjene en Bachelor of Science grad i sykepleie i et miljø som verdsetter opplevelsen av en RN og har plass til den hektiske timeplan av en travel voksen.

En RN til BSN er for lisensierte og praktisere sykepleiere: Administrere personlige, profesjonelle, og andre forpliktelser, som er interessert i å nå sine BSN på nettet for en overkommelig arbeid / balanse. Søker å forbedre pasientens utfall og forbedre pasientbehandlingen. Hvem ønsker å flytte inn i en ledelse eller lederrolle, eller søke nye muligheter i dagens konkurransepreget arbeidsmarked. Hva vil du lære: Prinsipper for ledelse i sykepleie Healthcare Law & Ethics Health Policy og problemer i sykepleie Familie, fellesskap, populasjonsbasert omsorg Nursing Theory Anvendt Statistikk for sykepleie Sykepleie Forskningsmetodikk Forskning og stipend av evidensbasert praksis Online program fakta: Ingen spesifikke klassen eller påloggingstider - Komplett kurs når det passer Heltid eller deltid - Fleksible alternativer gir en sunnere arbeid / balanse Accelerated - De fleste kursene er bare fem uker i lengde Opptakskrav ... [-]
USA Mount Olive
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk