Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

Skolehistorie og beliggenhet

University of New Haven ble grunnlagt i 1920 på Yale campus, og er et privat universitet på den sørlige kysten av New England. Universitetet er levende og mangfoldig, og mer enn 7000 studenter kommer fra 50 stater over hele USA og nesten 50 land rundt om i verden. Andelen internasjonale studenter er 12%. Den 80 hektar store campus ligger i nærheten av New Haven, Connecticuts teknologiske og kulturelle sentrum, bare en og en halv times kjøretur fra New York City og to og en halv time fra Boston. Bygget i 1638, har New Haven en lang historie og en rik kulturarv, kjent som "inngangsporten til New England".

Vellykket sett seil herfra

Våre institusjoner tilbyr liberal kunst, vitenskap, kunst, næringsliv, ingeniørfag, helse, offentlig sikkerhet og offentlige tjenester for å gi studentene karriereorienterte og transformative utdanningstjenester. Vi har mer enn 100 akademiske programmer, som alle styres av samarbeidende, tverrfaglig, prosjektbasert læring.

Her er læring en personlig og praktisk opplevelse, ledet av fremragende lærere som vil lede hver student til suksess. Lærerlaget er en leder innen sine respektive fagområder, og gir studentene inspirasjon og anerkjennelse for å hjelpe dem med å oppdage deres potensial og gjøre dem vellykkede i sitt valgte felt.

Vi kaller det "student først" konseptet

 • Lærerens faglige kunnskap og engasjement

Lær av professorer som er forpliktet til å fremme personlig vekst og karriereutvikling. I nesten et århundre har det vært gjennom denne orienteringen at skolene har ført utallige studenter til å lykkes i deres personlige liv og arbeidsplasser.

 • Grunnutdanning

En bevist, målrettet utdanning som gir studentene de viktigste ferdigheter, kunnskaper og erfaring som er nødvendige for å sikre at de gjør en forskjell i deres fremtidige karrierer og liv.

 • Tverrfaglig kurs

Denne typen kurs er utformet for å oppmuntre tverrfaglig leting og utstyre studenter med evnen til å lykkes i det internasjonale samfunnet, slik at de er fullt forberedt på å forstå og navigere i den globale verden.

 • Et stort antall akademiske og felles aktiviteter muligheter

Det er en rekke læringsmuligheter tilgjengelig innenfor, utenfor og i samfunnet, slik at du kan frigjøre din lidenskap eller finne nye interesser.

 • Levende campus samfunn

Et nært, livlig campus-samfunn som er middels stort, lite, lett å administrere, og stort nok til å gi studentene en rekke lærings- og innkvarteringsfasiliteter, samt deltakelse i idrett og lederutvikling. muligheter.

 • Leder og opptaker

Det er over 57.000 alumni i ulike bransjer, og etter oppgradering har de forskjellige forestillinger på sine egne livsstier. Mer enn 91% av kandidatene er ansatt eller forfag kandidatexamen innen et år, og 96% av kandidatene lykkes innen sine respektive fagområder innen seks år.

Mission statement

New Haven University er et student-orientert omfattende universitet med enestående faglig og profesjonell utdanning. Vår oppgave er å gi den høyeste kvalitet utdanning gjennom erfaring, samarbeid og oppdagelsesbasert læring, og hjelpe elevene til å forberede seg til et tilfredsstillende og meningsfylt liv på internasjonal scene.

New Haven University Rankings and Reputation

 • Oppført som topplitteraturliste i USA i fem påfølgende år - Princeton Review
 • Topp 100 nordamerikanske universiteter - 2019 amerikanske nyheter
 • De topp 30% av ingeniørhøgskolene i US-2019 US News
 • National Top15 ROI Ranking - Wall Street Journal
 • Beste Sports Management Professional Ranking # 12- "Sport Business"
 • Helsehøgskolen står øverst 10% i helsepersonellet - "College Factual"
 • Business School er akkreditert av International Association of Business Schools AACSB og er rangert blant de 5% av verdens beste.
 • Best Employment Service Center er rangert som 17. i USA

Nyutdannede er på Apple, Boston Bruins, ESPN, Google, IBM, Philipps, JP Morgan Chase, PricewaterhouseCoopers, Ernst & Young (Ernst)

Utmerket stipend

Provosts assistentskap gir 75% opplæringshjelp og er tilgjengelig hver uke i akademisk sektor med betalt (timelønn).

Dekanens stipendium tilbyr 10% -50% undervisningsbelønninger.

Studentene inngår i stipend vurderingen etter opptak og det er ikke nødvendig å sende inn et stipendprogram.

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MSc

University of New Haven

Hvis du gleder deg spesielt til å bruke vitenskapelig informasjon til å utforme nyttige produkter for å forbedre menneskelivet, kan du starte din karriere innen biomedisi ... [+]

Hvis du gleder deg spesielt til å bruke vitenskapelig informasjon til å utforme nyttige produkter for å forbedre menneskelivet, kan du starte din karriere innen biomedisinsk ingeniørfag. Kort sagt, biomedisinsk ingeniørfag er et tverrfaglig felt av biologiske eller medisinske applikasjoner som involverer ingeniørprinsipper eller teknisk utstyr.

Karriereorientert læring

Dette feltet er i et raskt utviklingsstadium og er fullt av muligheter for behandling av sykdommer. Vår Master of Biomedical Engineering-programmet fremmer et praktisk, studentrettet og karriereorientert læringsmiljø som er det perfekte utgangspunktet for drømkarriere.... [-]

USA 300
September 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk

Master

University of New Haven

Master of Public Health er et av de mest innovative folkehelseprogrammene i USA. Vår tverrfaglige læreplan utstyrer deg med ferdighetene og erfaringene til å utmerke seg ... [+]

Master of Public Health er et av de mest innovative folkehelseprogrammene i USA. Vår tverrfaglige læreplan utstyrer deg med ferdighetene og erfaringene til å utmerke seg i det 21. århundre helsearbeidsarbeidet og gjør det mulig for deg å bidra i søken om å forbedre publikums helse. Folkehelse er mer enn en jobb - det er et kall å gjøre en forskjell.

Hjelp med å utvikle sunnere samfunn

Oppdraget med University of New Haven 's Master of Public Health (MPH) - programmet er å forberede helsepersonell som forebygger sykdom, fremmer helse og beskytter publikums velvære gjennom utdanning, praksis, forskning og service.

Gjennom programmet vårt vil du få lederegenskaper, nyskapende tankesett og bakgrunn i evidensbasert beslutningstaking som er nødvendig for å utmerke seg innen folkehelse. Du vil også sammenstille den faglige, sosiale, etiske og politiske helseforståelsen du trenger for å lykkes med erfaringer utenfra og i klasserommet. Som student lærer du folkehelse ved å gjøre folkehelse.... [-]

USA 300
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
Address
300 BOSTON POST RD WEST HAVEN
300, Connecticut, USA