University of Redlands

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Der drømmene blir ambisjoner og ambisjoner bli prestasjoner, det vil si den Redlands opplevelse. Siden vi ble grunnlagt i 1907Vi har ikke vaklet fra vårt løfte: en transformative utdanning i et miljø med faglig rigor og personlig ansvar, der du kan blande det du lærer i klasserommet med ferdigheter som vil hjelpe deg å påvirke positiv forandring i verden.

Vi er Redlands, Hvor nysgjerrighet finner inspirasjon; hvor uselviskhet blir service; hvor små klasser stimulere til debatt og debatt gnister innsikt; hvor kreativitet og innovasjon åpne dører og forandre liv; og hvor mangfold beriker oss alle.

Vi er Redlands, Der vi bryr oss mer om hvem du vil bli enn som du pleide å være; hvor vi tar gode studenter og gjøre dem om til flotte mennesker.

Formålsparagraf

Universitetet i Redlands er en privat, uavhengig liberal arts universitet forpliktet til å gi en personlig utdanning som frigjør studenter til å gjøre opplyste valg.

Redlands streker akademisk rigor, faglige mangfold og nyskapende undervisning. Redlands fremmer et fellesskap av forskere og oppfordrer til en pluralistisk forestilling av verdier ved å utfordre antagelser og stereotypier i begge klasser og aktiviteter. En Redlands utdanning går utover trening for å omfavne en reflektert forståelse av vår verden; det går fra informasjon til innsikt, fra kunnskap til mening.

Innbydende intellektuelt nysgjerrige elever med ulike religiøse, etniske, nasjonale og sosioøkonomiske bakgrunn, søker University for å utvikle medborgerskap som en del av en komplett utdanning. Redlands oppfordrer til en felles atmosfære med enestående mulighet for student lederskap og samhandling. For arbeidende voksne, Universitetet tilbyr innovative akademiske programmer på passende steder og tider.

Redlands blander liberal arts og profesjonelle programmer, anvendt og teoretisk studie, tradisjonelle majors og egenutviklede kontrakter for oppgradering. Små klasser at hver student til å delta i diskusjon i klassen, til å jobbe tett med professorer, og å motta omfattende individuell oppmerksomhet. Redlands forblir følsomme for moderne trender i samfunnet og utfordrer elevene til å forplikte seg til en levetid på læring.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Certificates » Se Sertifikater » Se BBA'er » Se BSc'er » Se Ettårig EMBA-programmer » Se Doctors of Education » Se MA » Se MSc » Se Bachelor » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:


Helsetjenester Administrasjon Sertifikat

Campus Deltid 12 måneder January 2019 USA San Diego

Utvikle viktig ledelse, veiledning og prosessforbedring ferdigheter som er nødvendige for å støtte dagens komplekse helseindustrien. [+]

Utvikle viktig ledelse, veiledning og prosessforbedring ferdigheter som er nødvendige for å støtte dagens komplekse helseindustrien.

Obligatoriske kurs inkluderer:

Helsetjenester ledelsesprinsipper og praksis (3 studiepoeng) [HADCS 302]

Undersøke prinsippene for lederskap, veiledning og ledelse i helsevesenet. Temaer er problemløsning, ledelse beste praksis, profesjonalitet i bransjen, strategisk tenkning, ledelse stiler og tilnærminger, lederutvikling, muligheter for forbedring og faglig utvikling.

Health Kvalitet og Performance Management (2 studiepoeng) [HADCS 303]

Lær å forbedre organisasjonens kvalitet, effektivitet og ytelse. Temaer er kvalitetsledelse, beste praksis i helsevesenet, prosjekt og programledelse, dataanalyse, kvalitetsforbedring standarder og benchmarks, ytelse forbedringsprogrammer, veiledning og teambuilding, myndighetskrav og eksterne akkreditering standarder.... [-]


Videoer

University of Redlands: Why Redlands?

University of Redlands welcomes students from India: Arunabha Chowdhury

University of Redlands welcomes students from India: Mitesh Gala

University of Redlands welcomes students from India: Digvijay Jaiswal