University of Southern California School of Pharmacy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

120405_SoP_InnovationExcellence.jpg

Fet først!

I mer enn 100 år har USC School of Pharmacy tjent som et fyrtårn for innovasjon og dyktighet innen farmasøytisk utdanning, forskning og praksis, og har lenge blitt rangert av US News

USC er hjemsted for den eneste farmasøyteskolen som spenner over hele spekteret av farmasøytisk utvikling og klinisk service - fra medikamentell oppdagelse til lovgivningsmessige tilnærminger for trygt å flytte medisiner og medisinsk utstyr til markedet, fra levering av omsorg i forskjellige omgivelser til evaluering av virkningen av omsorg for pasientutfall samt kostnader til helsehjelp. Våre kliniske fakultetsmedlemmer smitter nye veier og identifiserer beste praksis i et bredt utvalg av omsorgsmiljøer.

Skolen har mottatt store tilskudd fra National Institutes of Health for utvikling av betydelige funn innen kreft, Alzheimers sykdom og diabetes, og fra Center for Medicare and Medicaid Innovation for å sikre en sikker og optimal bruk av medisiner og for å utvikle innovasjoner for forbedre pasientutfallet mens kostnadene reduseres. Skolen tilbyr tempo-fastsatte mastergradsprogrammer som utstyrer yrkesutøvere med nye ferdigheter for å utmerke seg i det skiftende markedet. Og vårt partnerskap i USC Leonard D. Schaeffer Center for Health Policy and Economics gir evidensbasert forskning som bekrefter den varige verdien av farmasøyters bidrag til samarbeidspraksis.

USC School of Pharmacy er den eneste private apotekskolen på et stort helsevitenskapscampus, og setter studentene våre i nærheten av fire store sykehus.

Videre drar USC School of Pharmacy- studenter fordel av et omfattende nettverk av tilknyttede selskaper på rundt 300 nettsteder og mer enn 400 frivillige fakulteter og forskrifter, hvorav mange er USC School of Pharmacy-studenter. Skolen eier og driver også fire apotek i samfunnet og et spesialitetsapotek.

120409_USC_Doheny-e1504207258947.png

Gradsalternativer: Undergraduate, Graduate and Doctor of Pharmacy (PharmD)

Skolen tilbyr et bredt spekter av grad- og sertifikatprogrammer, fra skolens største - Doctor of Pharmacy (PharmD) og dens mange felles- og dobbeltgradsmuligheter - til høyt anerkjente master- og doktorgradsutdanninger. Oppholds- og stipendmuligheter som tilbys gjennom skolen er også omfattende.

Graduate Programmer

Nyutdannede fra USC School of Pharmacy's tverrfaglige Ph.D. og masterstudier er svært ettertraktet av ledende institusjoner i akademia, industri og myndigheter. Disse programmene omfatter et unikt vitenskapelig rammeverk fra funn av medisiner, levering og utvikling til anvendelse av genetikk og genomikk til eksperimentell og klinisk translasjonsforskning.

Pharmaceutical

 • Ph.D. Program
 • MS i molekylær farmakologi
 • MS i farmasøytiske vitenskaper
 • Klinisk

Helseøkonomi

 • Ph.D. i helseøkonomi
 • MS i farmasøytisk økonomi og politikk
 • Progressiv MS i helseøkonomi

Helsevesenets beslutningsanalyse

 • MS i beslutningsanalyse for helseomsorg
 • MS i biofarmasøytisk markedsføring

Regulatory Science

 • Doktorgrad i reguleringsvitenskap
 • MS i reguleringsvitenskap
 • MS i ledelse av medikamentutvikling
 • MS i medisinsk produktkvalitet

120408_Daryl-Davies.jpg

Doctor of Pharmacy (PharmD)

USC School of Pharmacy etablerte landets første PharmD-program i 1950 og er fortsatt en pioner innen innovativ utdanning og forberedelse av morgendagens praktiserende farmasøyter.

Det største studiet innen School of Pharmacy, det fire år på heltid PharmD-programmet gir studentene:

 • Et unikt opplevelsesprogram for apotek som begynner på det første året av studiet som gir studentene umiddelbar og gradvis utfordrende klinisk erfaring.
 • Et omfattende tilbud av dobbeltgrads-, fellesgrad- og sertifikatprogrammer.
 • Det største alumninettverket av farmasøyter i regionen, som kan gi verdifull karrieresupport til nyutdannede som går inn i legemiddelyrket.

Nyutdannede av USCs PharmD-program er svært etterspurt av arbeidsgivere over hele USA for et bredt spekter av karrieremuligheter.

Førapotekskurs

USC School of Pharmacy's bachelorprogrammer oppfordrer talentfulle studenter til å forfølge karrierer innen farmasi og tilbyr hovedfag i farmakologi og medikamentutvikling, og en mindreårig i vitenskap og ledelse av biomedisinsk terapeutikk. Studentereksamen og mindreårige er designet for å bedre forberede studenter med fokus på pre-apotek, pre-medisin og andre helserelaterte yrker.

120407_Keck.jpeg

Karriere

USC School of Pharmacy kandidater er ansatt i ledende farmasøytiske selskaper, forskningsinstitusjoner og reguleringsbyråer over hele verden. Våre nyutdannede jobber i organisasjoner som Allergan, Eli Lilly, Biogen, Johns Hopkins School of Medicine, US Food and Drug Administration, Stanford University, Novartis Institute for Biomedical Research, Amgen, Medtronic, Shimadzu Scientific, Harvard University, Merck, Genentech og Facebook.

Mange av MS-gradene våre er STEM-anerkjent for OPT.

Steder

Los Angeles

Address
University of Southern California
1985 Zonal Avenue

Los Angeles, California, USA