University of Southern Indiana

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen


University of Southern Indiana grunnlagt i 1965 og registrerer nesten 9 500 bachelorstudenter og studenter på 80 hovedstad. USI tilbyr en offentlig høyere utdanning institusjon, lokalisert på en vakker 1400-acre campus i Evansville, Indiana, og tilbyr programmer gjennom College of Liberal Arts, Romain College of Business, College of Nursing and Health Professions og Pott College of Science, Engineering, og utdanning. USI er en Carnegie Foundation Community Engaged University og tilbyr videreutdanning og spesialprogrammer til over 15 000 deltakere årlig gjennom Outreach and Engagement.

85259_standard_wallpaper_008.jpg

Om University of Southern Indiana

Universitetet tilbyr studie-utlandet muligheter i mer enn 60 land og er vert for internasjonale studenter fra hele verden. Et konkurransedyktig medlem av NCAA Division II og Great Lakes Valley Conference tilbyr USI 17 varsity intercollegiate menns og kvinners sport. President Linda LM Bennett er USIs tredje president og ble innviet i 2009. Under hennes ledelse fortsetter universitetet en tradisjon med rimelig ekspertise for studenter, mens du går videre med en dristig strategisk plan for å oppnå excellence gjennom innovasjon og engasjement og posisjon USI som en topp valg for studenter over hele staten og regionen, samt å tiltrekke seg høykaliberstudenter fra hele landet og verden.

67518_cover.JPG

Globale ambassadører i et globalt fellesskap

USI er et engasjert læringssamfunn som fremmer utdanning og kunnskap, styrker medborgerlig og kulturell bevissthet og fremmer partnerskap gjennom omfattende oppsøkingsprogrammer. Vi forbereder enkeltpersoner til å leve klokt i et mangfoldig og globalt samfunn.

Raske fakta

Tilmelding: 9 364 Servert studenter fra 89 Indiana fylker, 36 andre stater og 51 andre nasjoner. 86,2% av de siste USI-gradene jobber i sitt felt eller et tilfredsstillende felt. Kvinner: 62% Menn: 38% Minoritet: 9% Alumni: 36.000 Omtrent 74% av USIs kandidater forblir i Indiana. Mer enn 130 studenterorganisasjoner på campus. Evansville er en enkel kjøretur fra Indianapolis, Louisville, Nashville og St. Louis

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Health Bachelor » Se Kurs » Se Bachelor »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Bachelor of Health Services

Campus Heltidsstudier September 2019 USA Evansville

Det amerikanske helsesystemet endres raskt, og du kan holde deg foran kurven ved å fullføre en bachelorgrad i helsetjenester ved USI. Sysselsetting i det medisinske feltet forventes å vokse raskere enn gjennomsnittet for alle yrker, ettersom næringen fortsetter å utvide og diversifisere.

[+]

Mange rik og variert muligheter er tilgjengelig for deg i helsevesenet, spesielt hos USI.

Det amerikanske helsesystemet endres raskt, og du kan holde deg foran kurven ved å fullføre en bachelorgrad i helsetjenester ved USI. Sysselsetting i det medisinske feltet forventes å vokse raskere enn gjennomsnittet for alle yrker, ettersom næringen fortsetter å utvide og diversifisere. Nyutdannede av vår helsetjenesteprogram har en fremragende jobbplasseringsrekord og en nesten perfekt akseptasjonsrate for å oppgradere skolen.

Ingen andre bachelorstudier i Indiana har en tilsvarende oversikt over karriereutfall. Våre studenter får en bred forståelse av helsesystemet gjennom utforskning av emner og problemstillinger som påvirker helsen til samfunnet og individene selv. I tillegg kan ingen andre Indiana helseprogram for undergraduates matche USIs kombinasjon av hands-on fakultet, forskningsmuligheter, praktisk erfaring og karriereorienterte spesialiseringer. Helsetjenesteprogrammet ved USI tilbyr en fantastisk akademisk opplevelse som forbereder studentene på komplekse roller de skal utføre når de formulerer helsevesenets fremtid i USA. Unike muligheter gir deg en fordel i helsepersonalet.... [-]


Videoer

Welcome to the University of Southern Indiana

University of Southern Indiana

Knowledge for Life

Kontakt

University of Southern Indiana

Adresse, linje 1 8600 University Blvd.
47712 Evansville, Indiana, USA
HJemmeside http://www.usi.edu/international/admissions
Telefon +1 812-464-1768