University of Southern Indiana

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Grunnlagt i 1965, den University of Southern Indiana registrerer nesten 9500 lavere og høyere grads studenter i 80 majors. En offentlig institusjon for høyere utdanning, som ligger på en vakker 1400-acre campus i Evansville, Indiana, USI tilbyr programmer gjennom College of Liberal Arts, Romain College of Business, College of Nursing and Health Professions, og Pott College of Science, Engineering, og utdanning.

USI er en Carnegie-stiftelsen fellesskap Engasjert University, og tilbyr etterutdanning og spesielle programmer til mer enn 15.000 deltakere årlig gjennom Outreach og engasjement. Tilbyr universitetet-utlandet muligheter i mer enn 60 land, og er vertskap for internasjonale studenter fra hele verden.

USI En konkurransedyktig medlem av NCAA Division II og Great Lakes Valley Conference, og tilbyr 17 Varsity intercollegiate menns og kvinners sport.

President Linda LM Bennett er USI tredje president, og ble innviet i 2009. Under hennes ledelse, fortsetter universitetet en tradisjon for rimelig excellence for studenter, mens de beveger seg fremover med en dristig strategisk plan for å oppnå excellence gjennom innovasjon og engasjement og posisjon USI som det beste valget for studenter over hele staten og regionen samt tiltrekke høy kaliber studenter fra hele landet og verden.

USI er en engasjert læringsfellesskap fremme utdanning og kunnskap, styrke civic og kulturell bevissthet, og fremme samarbeid gjennom omfattende oppsøkende programmer. Vi forbereder enkeltpersoner å leve klokt i et mangfoldig og globalt samfunn.

Raske fakta:

Påmelding: 9,364 Serving studenter fra 89 Indiana fylker, 36 andre stater, og 51 andre nasjoner.

86,2% av de senere USI grads jobbe på sitt felt eller en tilfredsstillende felt.

Kvinner: 62% Menn: 38% Minoritets: 9% Alumni: 36,000+ Om 74% av USI kandidater forbli i Indiana.

Mer enn 130 studentorganisasjoner på campus.

Evansville er en enkel kjøretur fra Indianapolis, Louisville, Nashville og St. Louis

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Bachelor - HealthcareStudies » Se Kurs » Se Bachelor - Bachelor »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Helsetjeneste

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Evansville

Det amerikanske helsevesenet endres raskt, og du kan ligge i forkant av kurven ved å fullføre en bachelorgrad i helsetjenesten ved USI. Sysselsettingen i det medisinske feltet er forventet å vokse raskere enn gjennomsnittet for alle yrker som industrien fortsetter å utvide og diversifisere. [+]

Mange rike og varierte muligheter er tilgjengelige for deg i helsesektoren-spesielt ved USI.

Det amerikanske helsevesenet endres raskt, og du kan ligge i forkant av kurven ved å fullføre en bachelorgrad i helsetjenesten ved USI. Sysselsettingen i det medisinske feltet er forventet å vokse raskere enn gjennomsnittet for alle yrker som industrien fortsetter å utvide og diversifisere.

Nyutdannede av våre helsetjenester program har en fremragende jobb plassering rekord og en nesten perfekt akseptgrad til å oppgradere skolen. Ingen andre lavere helsevesenet studium i Indiana har en tilsvarende track record av karriere utfall. Våre studenter få en bred forståelse av helsevesenet gjennom utforskning av temaer og problemstillinger som påvirker helsen til samfunnet og individene selv.... [-]


Videoer

University of Southern Indiana ~ Knowledge for Life

USI International Student: Giselle Fernandez - Venezuela

USI International Student Audrey Cloutier-Lord - Canada

USI International Student Meschac Gervais - Haiti

USI International Student Diogo Sírio - Brazil

USI International Student Eugene Qilo - Iraq

USI International Student Dalia Boulangger - Peru/Venezuala