University of the Sciences in Philadelphia

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om vitenskapsuniversitetet

University of the Sciences har forberedt studentene til å være ledere og utøvere innen helse- og naturfagfeltet i nesten 200 år. Nøkkelen til den særegne utdannelsen er en tradisjon med praktisk forskning og erfaringsmessig læring som er tydelig for hver akademiker som har gått sin campus. Siden det ble grunnlagt i 1821 som Philadelphia College of Pharmacy, det første farmasøyshøgskolen i Nord-Amerika, har USciences vokst til mer enn 30 graders bevilgningsprogrammer fra bachelor- og doktorgrader innen helsevitenskap, benkevitenskap og helsevirksomhet og politikkfelt . Studenter i USciences er bevist overalt.

130599_130511_USciences-STC-01.jpg

(C) University of the Sciences in Philadelphia

Mission, Vision and Values of University of the Sciences

Oppdrag

University of the Sciences forbereder studentene til å bli ledere, innovatører og dyktige utøvere innen vitenskaper, helseprofesjoner og relaterte fagområder. Vi leverer dyktighet i undervisning, forskning og service gjennom et trygt og støttende miljø der studentene våre bor, lærer og lykkes.

Syn

University of the Sciences vil bli anerkjent som en leder av vitenskap og helse utdanning og forskning. Vi tilbyr tverrfaglige, samarbeidende pedagogiske opplevelser og globale muligheter som inspirerer våre nyutdannede, fakultetet og personalet til å fremme positive endringer. Nyutdannede vil bli forfulgt fordi de er medfølende helsepersonell, kritiske tenkere og endringsdiplomater, noe som gir innovativ transformasjon for å bedre samfunnet.

verdier

  • Vi mister innovasjon innen interprofesjonell utdanning, undervisning og forskning.
  • Vi omfavner stipend, utvikler teknologi og livslang læring.
  • Vi fremmer entreprenørskap, profesjonalitet og samarbeid, og bygger på vår stolte arv som den første apotekskolen i landet.
  • Vi dyrker respekt, mangfold, statsborgerskap, livskraft og inkludering.
  • Vi forfølger kvalitet, integritet og bærekraft i alle aspekter av universitetslivet.
  • Vi støtter samfunnet vårt og bidrar til dets økonomiske vitalitet.

Steder

Philadelphia

Address
600 South 43rd Street
19104 Philadelphia, Pennsylvania, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss