Western Iowa Tech Community College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Western Iowa Tech Community College er en offentlig støttet omfattende community college tjene Iowa fylkene Cherokee, Crawford, Ida, Monona, Plymouth, og Woodbury, som har en samlet befolkning på rundt 180.000.

En ni-medlem Styret gir styring for Western Iowa Tech Community College. Styrets medlemmer velges fra de ni distrikter i de seks-fylket tjenesteområde. The College er akkreditert av North Central Association of Colleges og Schools og er regulert av Iowa State Department of Education.

WITCC Mission Som en omfattende community college, er vår oppgave å gi kvalitet utdanning og økonomisk forbedre samfunnet som helhet.

Verdier & Guiding Principles

Student Learning - Vi verdsetter den personlige, intellektuelle og yrkesmessig vekst av våre studenter. Kvalitet - Vi er forpliktet til kvalitet instruksjon og tjenester for å maksimere student suksess og arbeidsgiver tilfredshet. Access - Vi gir tilgang til College ved å ta opp elevenes behov knyttet til tid, sted og pris. Mangfold - Vi respekterer individuelle forskjeller og strever for å møte behovene i vår mangfoldige samfunn. Livslang læring - Vi fremmer livslang læring for personlig og faglig utvikling. Akademisk frihet - Vi er dedikert til fri utveksling av ideer og informasjon som fremmer vår vekst som utdanningsinstitusjon. Felles Governance - Vi tror på felles styring og oppfordrer våre ansatte og studenter til å bidra til utviklingen av høgskolen. Effekt - Vi er forpliktet til kontinuerlig forbedring og skatteinntektene innenfor våre utdanningsprogrammer og College tjenester. Dedication - Vi verdsetter en arbeidsplass som fremmer gjensidig respekt og samarbeid mellom høgskolen og de ansatte. Profesjonell integritet - Vi er forpliktet til den høye standarder for etikk og integritet i våre relasjoner, våre faglige aktiviteter og resultatene av våre plikter.

Strategisk mål Dobling våre student completers i tre år

Strategiske initiativer med strategier De tre viktigste strategiske initiativer med tilhørende strategier for Western Iowa Tech Community College i perioden begynner 1 juli 2015 til 30. juni 2018, er:

Skape et læringsmiljø som fremmer tilgang, engasjement og suksess Bygningen verdsettes og bærekraftige relasjoner samfunnet til å forberede en dyktig arbeidsstokk Binde seg til hverandre, slik at vi kan forplikte seg til våre elever.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Associate of Applied Science - HealthcareStudies » Se Associate of Applied Science - AcademicCourses » Se Associate of Science » Se Associate of Arts » Se Associate Degrees » Se Kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Associate of Applied Science

Associate Degree I Kirurgisk Teknologi

Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Sioux City

Dette grad programmet er laget for kirurgisk teknologi diplom graduate som ønsker å fortsette sin utdannelse og motta en knytte grad. Med økende endringstakt og økende kompleksitet av kirurgiske prosedyrer, vil knytte grad alternativet gi studentene en bredere utdannelse basis, som kan bistå i karriereutvikling. Nasjonal sertifisering er tilgjengelig for kandidater som tilbys av NBSTSA (National Board for kirurgisk teknologi og kirurgisk Assisterende) [+]

Dette grad programmet er laget for kirurgisk teknologi diplom graduate som ønsker å fortsette sin utdannelse og motta en knytte grad. Med økende endringstakt og økende kompleksitet av kirurgiske prosedyrer, vil knytte grad alternativet gi studentene en bredere utdannelse basis, som kan bistå i karriereutvikling. Nasjonal sertifisering er tilgjengelig for kandidater som tilbys av NBSTSA (National Board for kirurgisk teknologi og kirurgisk Assisterende)

WITCC Kirurgisk Technology Board Passage Ranger 2011 - 100% 2012 - 100% 2013 - 100% 2014 - 100% 2015 - 100% The Surgical Technology Program er akkreditert av Kommisjonen på Akkreditering for Allied Health Education Programs (CAAHEP). Opptak til kirurgisk teknologi programmet må søkeren oppfylle programspesifikke kriterier. For informasjon om søknadsprosedyrer og aksept, ta kontakt med Opptakskontoret ved WITCC.... [-]


Videoer

Tour WITCC