West Virginia State University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

WVSU Mission Statement

Grunnlagt i 1891, West Virginia State University er en offentlig, land-grant, historisk svart universitet, som har utviklet seg til et fullt tilgjengelig, rasistisk integrert, og multi-generasjons institusjon. Universitetet, "et levende laboratorium av menneskelige relasjoner," er et fellesskap av studenter, ansatte, og fakultetet forpliktet til faglig vekst, tjeneste, og bevaring av rasemessig og kulturelt mangfold av institusjonen. Dens oppgave er å møte høyere utdanning og økonomisk utvikling behovene til staten og regionen gjennom nyskapende undervisning og anvendt forskning.

Den lavere utdanning ved Universitetet tilbyr omfattende og aner Baccalaureate programmer i virksomheten, liberal arts, profesjonsstudier, realfag og samfunnsfag. Universitetet tilbyr mastergrader og andre muligheter for høgare utdanning.

West Virginia State University tilbyr fleksible kurstider i tradisjonelle klasserom, i utradisjonelle innstillinger og online. Med mål om å forbedre kvaliteten på våre studentenes liv, samt livskvalitet for West Virginia innbyggere, smier Universitetet gjensidig fordelaktige relasjoner med andre utdanningsinstitusjoner, bedrifter, kulturelle organisasjoner, offentlige etater, og landbruks og skjøte partnere.

Følgende verdier veilede våre beslutninger og atferd:

faglig dyktighet; akademisk frihet; fremme av kunnskap gjennom undervisning, forskning, stipend, kreative bestrebelser og samfunnstjeneste; en kjerne av studentens læring som inkluderer effektiv kommunikasjon, forståelse og analyse av sammenhengene av kunnskap, og ansvar for egen læring; livslang vekst, utvikling og oppnåelse av våre studenter; utvikling av menneskelige kapasiteter for integritet, medfølelse og statsborgerskap; vår rik og mangfoldig arv; personlig og faglig utvikling av våre lærere og ansatte; og ansvarlighet gjennom delt ansvar og kontinuerlig forbedring.

West Virginia State University er et levende samfunn der de som arbeider, lærer, leve og lære å gjøre det i et miljø som gjenspeiler mangfoldet i Amerika. Vår omfattende campus gir store muligheter for våre studenter. Vi er stolte av hva vi har oppnådd og ser for seg å bygge på våre Baccalaureate og graduate-programmer og vår kvalitet i undervisning, forskning og service.

WVSU studenter vil fortelle deg at det er mye å elske om deres universitet - fra de mange muligheter til å lære og vokse ... til lærere og ansatte som støtter dem på deres reise til en vellykket fremtid.

Beliggenhet - WVSU ligger bare noen få miles fra Charleston, hovedstaden i West Virginia, og innen kort kjøreavstand fra store byer i fem grenser stater.

Størrelse - Med færre enn 3000 studenter og en student fakultet forholdet 15: 1, elevene er i stand til å lære i en komfortabel, støttende miljø, samtidig som vi opplever mulighetene forbundet med en mye større universitet.

campus - Du vil elske vår campus, vakre omgivelser med massevis av grønne plass og en stor quad område for å studere ute i frisk luft, eller kaste rundt en fotball med nye venner.

historie - Grunnlagt i 1891 som en Historisk Black College, har WVSU utviklet seg til å tjene en befolkning som er rikt varierte i etnisitet, geografi, bolig / communter, high school nyutdannede og voksne elever.

Alumni - WVSU akademikere kan bli funnet i ledende stillinger og offentlig tjeneste i hele Vest-Virginia og verden.

Ta det neste steget i din utdanning ved å oppdage WVSU forskjell. Være en del av en campus miljø som har en rik historie og en kultur for aktiv alumni støtte, mens forfølge drømmene dine ved hjelp av et fakultet dedikert til din suksess.

Vår historie går dypt

West Virginia State University ble stiftet under bestemmelsene i Second Morrill Act av 1890 som West Virginia Farget Institute, Ett av 19 land-grant institusjoner godkjent av Kongressen og utpekt av statene til å sørge for utdanning av svarte innbyggere i landbruket og de mekaniske kunster. West Virginia var en av statene som beholdt segregerte utdanningssystemer på den tiden.

Fra 1891 til 1915, tilbød tilsvarende en videregående utdanning, yrkesopplæring, og lærer forberedelse den opprinnelige Institute. I 1915 begynte West Virginia Collegiate Institute å tilby høyskoleutdannelse. Under ledelse av president John W. Davis, ble det faglige programmet utvidet og nye bygninger ble bygget, og i 1927 ble den institusjon akkreditert av North Central Association; i 1929, ble det West Virginia State College. I løpet av de neste tiårene, WVSC ble anerkjent som en av de ledende offentlige institusjoner for høyere utdanning for afrikansk-amerikanere.

I 1954 ga USA Høyesterett sin historiske beslutning forby skolesegregering. Konsekvensen av denne beslutningen for West Virginia State College var en rask overgang til et integrert institusjon som serverer en overveiende hvit, pendling, og eldre student befolkningen. Innmelding firedoblet i løpet av de neste tiårene.

I mellomtiden, etter et vedtak i West Virginia Board of Education, WVSC var tvunget til å overgi land-grant status, den eneste av de 1890 institusjoner for å gjøre det. Først etter en 12-års innsats var høgskolens land-grant status fullt restaurert, i 2001 av en handling av Kongressen.

I 2004, West Virginia Legislature godkjent WVSC overgang til universitetsstatus, og i dag WVSU tilbyr 22 bachelorgrader og fire mastergrader. Med en rik historie, og lovende fremtid, er WVSU posisjonert til å bli den mest student-sentrert forskning og undervisning, land-grant universitet i West Virginia, og utover.

Lære hos oss

WVSU studenter jobbe hardt. Våre lærere og ansatte også jobbe hardt for å hjelpe våre studenter finne utfordring, mulighet, lidenskap, og tillit til å realisere sine drømmer.

WVSU tilbyr en rekke studieretninger i kunst, vitenskap, næringsliv, utdanning og profesjonsstudier.

Uansett ditt område av interesse, tilbyr WVSU det betyr for deg å fortsette å lære og vokse.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se BScs » Se BA'er » Se BSc'er » Se MA » Se MSc » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

BSc

Bs Helsefag

Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Charleston

The Bachelor of Science in Health Sciences forbereder studentene for arbeid innen helseopplysning og helserelaterte felt. Innenfor BS i Health Sciences Program, er det to vekt områder: Community Health Utdanning og lederskap i Allied Helse og Rehabilitering. [+]

Den Bachelor of Science in Health Sciences forbereder studentene for arbeid innen helseopplysning og helserelaterte felt. Innen BS i Health Sciences ProgramEr det to vekt områder: Community Health Education og Lederskap i Allied Helse og Rehabilitering.

The Community Health Education (non-undervisning) vekt området er utformet for studenter som planlegger å jobbe som helse lærere. Denne vektlegg området forbereder enkeltpersoner å ta CHES (Certified Health Education Specialist) eksamen. Innen helseopplysning byr på mange muligheter for nyutdannede til å fungere som helse lærere i en rekke innstillinger, inkludert innstillinger universitet, bedrifter, lokale, statlige og føderale helse avdelinger, sykehus, frivillige organisasjoner og offentlige skoler.... [-]


Videoer

WVSU