Wallace State Community College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Wallace State er en del av et system som tilfredsstiller behovene til mer enn 300.000 personer og har blitt konservativt anslått til å produsere en $ 3000000000 årlig økonomisk innvirkning på denne tilstanden og i våre lokalsamfunn. Den virkelige effekten, er imidlertid i å forbedre livene til elevene gjennom utdanning.

Siden åpner våre dører i 1966, Wallace State har tjent hundretusener av studenter. Fra begynnelsen, Wallace State omfavnet en forpliktelse til dyktighet som har ikke bare blitt en tradisjon, men vår inspirasjonskilde. I dag Wallace State er en av de største høgskolene i Alabama Community College System, servering mer enn 7000 studenter hvert semester. Denne høgskolen er en virtuell drivkraft i pedagogisk programmering, med mer enn 50 majors fører til grad, sertifikat og overføringsmuligheter.

Vårt fokus på kvalitet er tydelig i våre personlige forpliktelse til å betjene studenter og i de teknologisk avanserte læringsmiljøer som sikrer våre studenter får mest effektiv opplæring. På Wallace State du vil finne klasserom infused med den nyeste teknologien, inkludert interaktivt smartboards og Tegrity. Gjennom nettbasert læring, videokonferanse, podcasting, Og off-campus sentreGir vi opplæring praktisk til våre studenter travle liv.

Wallace State gir sømløs utdanningsmuligheter fra tidlig videregående skole adgang til høyere nivå. Gjennom dual påmelding, det Fasttrack Academy, Tech-Prep, Og andre programmer, high school-elever som søker college kreditt i akademiske overføre programmer, karriere teknisk utdanning, offentlig sikkerhet, helse eller bilteknologi vil få sine behov oppfylt her. Stjernene artikulasjon systemet garanterer våre studenter overførbarhet av kreditt til enhver Alabama offentlig høyskole eller universitet. For de som ønsker å fullføre sin bachelor-og mastergrader på campus, kan Wallace State studenter dra nytte av vår University Center partnerskap og spesielle artikulasjon avtaler, inkludert de med Athens State University, Jo University of Alabama, Embry-Riddle Aeronautical University, Auburn University, Og Troy University. Våre studenter får enestående nivåer av suksess, enten overføre, ta lisensstatusen eksamen eller finne arbeid, og deres tilfredshet har vært reflektert i Høyskole'S retention rate blant studenter som overgår staten og landsgjennomsnittet. Studenter som overfører til universiteter konsekvent utkonkurrere de som startet der. Våre kandidater oppnå konkurranse arbeidsplasser og høy ros fra arbeidsgivere. Lisenspriser rangere på eller over statlige og nasjonale gjennomsnitt, og våre studenter scorer over landsgjennomsnittet på Collegiate Vurdering av akademiske resultater (CAAP). Viktigst ved Wallace State du vil være tjent med en prisbelønnet og student-sentrert lærere og ansatte som er mestere i sitt håndverk. De er her for å hjelpe deg i alle aspekter av høgskolen erfaring fra nettbasert registrering, til personlig rådgivning i rådgivning Senter, Og Student Support Services i Learning suksess Senter. Vi tror studentene er grunnen til at vi eksisterer og sted studentens læring og suksess i forkant av våre aktiviteter og tiltak.

Formålsparagraf

Wallace State Community College er forpliktet til læring som forvandler liv og lokalsamfunn. Til støtte for oppdraget, er Wallace State Community College er forpliktet til student suksess gjennom en student sentrert, nyskapende, engasjerende og støttende læringsmiljø; fremragende undervisning; respekt for egenart og mangfold; strategiske partnerskap som fremmer fellesskap, arbeidsstyrke og økonomisk utvikling; kulturell berikelse av vårt samfunn; og ansvarlighet og integritet.

Akkreditering

Wallace State Community College er akkreditert av Southern Association of Colleges og Schools Kommisjonen på Colleges å tildele knytte grader. Kontakt Kommisjonen på Colleges på 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 eller ring 404-679-4500 for spørsmål om akkreditering av Wallace State Community College.

Mange programmer har ytterligere akkreditering fra organisasjoner som passer til de spesielle disipliner. Rutinemessige henvendelser om Wallace State, som opptakskrav, økonomisk støtte, utdanningsprogrammer, osv, skal rettes direkte til Wallace State og ikke til kommisjonens kontor.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Associate of Applied Science - HealthcareStudies » Se Associate of Science » Se Associate of Applied Science - AcademicCourses »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Associate of Applied Science

Medarbeider Av Anvendt Vitenskap I Helse Informasjonsteknologi

Nettstudier & Campus kombinert Deltid 6 semestre September 2018 USA Hanceville

The Health Information Technology Program forbereder studentene til å bli helseinformasjon profesjonelle som spiller en viktig rolle i å gjøre vårt helsevesen arbeid. De utfører datainnsamling og analyse som leger, sykepleiere og annet helsepersonell må gjøre jobben sin godt, og er en viktig del av kvalitets pasientbehandling ... [+]

The Health Information Technology Program forbereder studentene til å bli helseinformasjon profesjonelle som spiller en viktig rolle i å gjøre vårt helsevesen arbeid. De utfører datainnsamling og analyse som leger, sykepleiere og annet helsepersonell må gjøre jobben sin godt, og er en viktig del av kvaliteten i pasientbehandlingen.

Helseinformasjon teknikere kan benyttes av alle anlegg som håndterer pasientopplysninger, for eksempel et sykehus, klinikk, lege kontor, forsikringsselskap eller medisinsk forskningssenter.

The Health Information Technology Program ved WSCC er akkreditert av Kommisjonen på Akkreditering for helseinformatikk og Information Management Education (CAHIIM). Bare avgangselever på CAHIIM-akkrediterte programmer er kvalifisert til å ta den nasjonale eksamen for å bli en registrert Health Information Technician (RHIT). Wallace State Community College er en av bare to CAHIIM-akkrediterte programmer i delstaten Alabama.... [-]


Associate of Science

Medarbeider Av Vitenskap I Idrettsmedisin

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Hanceville

Athletic trenere bidra til å forhindre og behandle skader for folk i alle aldre. Deres kunder inkluderer alle fra profesjonelle idrettsutøvere til industriarbeidere. Disse høyt kvalifiserte fagfolk må være kunnskapsrik i anatomi, fysiologi, kinesiologi, hygiene, ernæring, oppkvikkende, taping, klimaanlegg, skadeforebygging, anerkjennelse og evaluering, nødprosedyrer og verneutstyr ... [+]

Athletic trenere bidra til å forhindre og behandle skader for folk i alle aldre. Deres kunder inkluderer alle fra profesjonelle idrettsutøvere til industriarbeidere.

Disse høyt kvalifiserte fagfolk må være kunnskapsrik i anatomi, fysiologi, kinesiologi, hygiene, ernæring, oppkvikkende, taping, klimaanlegg, skadeforebygging, anerkjennelse og evaluering, nødprosedyrer og verneutstyr.

Anerkjent av American Medical Association som annet helsepersonell, atletisk trenere spesialister på forebygging, utredning, behandling og rehabilitering av muskel skader. De gir opplæring og råd om forebygging av skader og samarbeider tett med skadde pasienter å rehabilitere og rehabilitere skader, ofte gjennom terapi. Athletic trenere er ofte en av de første heia omsorg leverandører på scenen når skader oppstår, og derfor må være i stand til å gjenkjenne, evaluere og vurdere skadene og gi umiddelbar behandling ved behov.... [-]