Webster University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Webster er et virkelig globalt universitet som gir hver student en opplevelse fokusert på deres unike behov, og gir et variert miljø og personlig læring for å støtte dem.

Hvorfor studere på Webster University ?

Webster University ble grunnlagt i 1915 og tilbyr et bredt spekter av bachelor- og utdannelsesprogrammer gjennom fem skoler og høyskoler: Kunst

Det er et globalt, privat, ikke-profitt universitet som er anerkjent av Høyere Læringskommisjonen. Klassestørrelser er unikt små med i gjennomsnitt bare 10 studenter per klasse, noe som gir hver student god tid med sin professor.

Webster's MBA ble funnet å være den største i St. Louis-regionen ved US News

Universitetet har gått for å utvide sin rekkevidde langt utover sitt hjem i St Louis, Missouri med universiteter i Orlando, Florida, Irvine, California og mer.

Webster er et virkelig globalt universitet og utenfor USA har vi universiteter i Sveits, Nederland, Østerrike, Hellas, Ghana og Thailand, samt partneruniversiteter over hele verden. Dette åpner opp mange muligheter for studenter som ønsker å studere i utlandet.

Bli med Webster nå for å bli en del av et internasjonalt nettverk av fokuserte fagfolk i et unikt samfunn.

Programmer på Webster University

Graduate programmer
Velg blant hundrevis av programmer innen emner som International Relations, Business, Management, Computer Science, Communications, Education etc.

Studere i utlandet-semester
Opplev høyskole livet i USA og ta en eller to studere utenlands semester på våre steder rundt om i verden. Du kan velge kurs fra en rekke forskjellige majors. Hvis du er ny på universitetsnivå, er dette en god sjanse til å prøve forskjellige fag, og hvis du er innskrevet på et universitet hjemme, kan du ta studiepoeng som du kan overføre hjemme.

Campusliv i USA

Webster er hjemme campus er basert i Webster Groves, St. Louis, Missouri . Det ligger i en sjarmerende og historisk boligforstad, ca 20 minutter fra St. Louis sentrum. Her finner du moderne bolighaller og akademiske bygninger som Webster-biblioteket, men også historiske bygninger som Webster Hall som dateres tilbake til grunnleggelsen av universitetet for over 100 år siden.

Universitetet huser også mange idretts- og rekreasjonsfasiliteter, inkludert et innendørsbasseng, treningssenter, et stort treningsrom, garderober og idrettshall. Webster har 8 divisjon III NCAA lag for menn og 8 for kvinner. Vi har også # 1 Collegiate Chess-teamet i USA.

St. Louis er en jazzby og musikk spiller en viktig rolle på Webster, hvor College of Fine Arts tilbyr mange bachelorprogrammer i musikk og dans. Campus er også utstyrt med et Media Center, et teater og en Community Music School.

Campuslivet dreier seg om en aktiv, stramt studiekomponent som deltar i filmskjerm, konserter, teater, intramural sport og mer. Med over 60 studentgrupper har fellesskapet noe for alle.

På våre Irvine og Orlando campus kan du studere for mastergrad, men du vil ikke få campuslivet som tilbys i St. Louis.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Master » Se MA » Se MSc » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

MHA Helseadministrasjon

Campus Heltidsstudier 18 - 24 måneder August 2018 USA St. Louis Orlando + 1 fler

Nå er det på tide å akselerere helsetjenestekarrieren med en Master of Health Administration (MHA) fra Webster University . Helsesektoren er et av de raskest voksende områdene i dagens økonomi, noe som gjør behovet for velutdannede helsepersonell enda mer kritisk. [+]

MHA Helseadministrasjon

Nå er det på tide å akselerere helsetjenestekarrieren med en Master of Health Administration (MHA) fra Webster University . Helsesektoren er et av de raskest voksende områdene i dagens økonomi, noe som gjør behovet for velutdannede helsepersonell enda mer kritisk. Disse fagpersonene er et uvurderlig stykke medisinsk og helseindustri og er ofte involvert i planlegging, styring, koordinering og tilsyn med helsetjenesten vi regner med for oss selv og våre familier.

Ifølge US Bureau of Labor Statistics, forventes jobbmuligheter for ledere av medisinske og helsetjenester å vokse mye raskere de neste 10 årene, slik at de i helsevesenet kan ha enda mer spesialiserte alternativer å velge mellom i fremtiden.... [-]


Videoer

Webster University: Locally Committed, Globally Connected

Webster is Home

Kontakt
Besøksadresse
470 East Lockwood Avenue
St. Louis, Missouri, 63119 US
Besøksadresse
Orlando, Florida, US
Besøksadresse
Irvine, Florida, US