Webster University School of Business and Technology

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

School of Business and Technology ved Webster University er en ledende leverandør av forretnings utdanning over hele verden. Med en internasjonal student body og et nettverk av studiesteder over hele USA, Europa, Asia, og cyberspace, vi ved Webster University vet første hånd hva det tar å lykkes i det dynamiske globale forretningsmiljø.

Det er derfor skolen er forpliktet til å tilby våre studenter både på høyere og lavere grads nivå i verdensklasse, reality-basert utdanning som inkorporerer den nyeste teorien med reell praksis. Skole oppgave er å gi studentene en helhetlig utdanning som forbereder dem til å være dynamiske tenkere og ledere og å bære i seg selv kimen til livslang transformasjon og forandring. Skolen bekrefter at det er kjernevirksomheten til å reagere raskt på endrede dynamikken i markedet med faglige programmer som er relevante, saklige og karakteristiske.

SBT inviterer deg til å bli med i vårt globale fellesskap av elever og innovatører ved School of Business and Technology ved Webster University. Du vil finne at utdanning er skolens virksomhet, og som fokuserte på å hjelpe deg å nå dine mål for personlig og faglig utvikling.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MA

Ma I Helsevesenet Ledelse

Campus Heltidsstudier September 2017 Østerrike Wien

Målet med denne læreplanen er å gi styremedlemmer og potensielle styremedlemmer i sykepleierskolen institusjoner som allerede er kvalifisert, trent, og erfarne, med videregående opplæring i helsevesenet ledelse. Denne store er bare tilgjengelig i Genève, Sveits, og kursene blir undervist i fransk. [+]

Målet med denne læreplanen er å gi styremedlemmer og potensielle styremedlemmer i sykepleierskolen institusjoner som allerede er kvalifisert, trent, og erfarne, med videregående opplæring i helsevesenet ledelse. Denne store er bare tilgjengelig i Genève, Sveits, og kursene blir undervist i fransk.

 

 

Program Curriculum

De 36 studiepoeng som kreves for Master of Arts (MA) eller 48 studiepoeng som kreves for Master of Business Administration (MBA) må inneholde følgende kurs for et større / vekt i helsevesenet ledelse: HELSE 5000 avanserte teorier og begreper i Health Care (Requisite Course)

HELSE 5200 Profesjonelle verdier og etikk i Health Care HELSE 5210 Program Development in Health Care HELSE 5220 Politikk og Economics of Health Care Hlth 5140 Loven og helsetjenesten HRMG 5000 Managing Human Resources Finc 5570 Grunnleggende Finance for ledere HELSE 6000 Integrerte studier i Health Care ... [-]