Wilson College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Wilson College er en topp liberal arts college med strenge akademiske programmer og så mye mer.

En streng faglig program med utrolig tilgang til professorer har vært et kjennetegn på Wilson College siden starten i 1869. En samarbeidsmiljø, en 10: 1 student-til-fakultetet forholdet og professorer som er dedikert til å veilede studenter, både i og utenfor klasserommet skape en lærerik opplevelse som er fokusert på den enkelte student.

Wilson kobler karriere-orienterte programmer med en bred liberal arts utdanning som lærer elevene til å tenke kritisk og kommunisere med tillit-essensielle ferdigheter for karriere suksess. Denne tilnærmingen er tydelig på tvers av alle Wilson studier-lavere, høyere og voksen grad.

Forankret i mer enn 140 år med en framtidsrettet tradisjon, har College alltid vært en leder. Fra et banebrytende bolig program for enslige forsørgere med barn og etablering av Senter for bærekraftig Stue 20 år siden for å starte en USDA sertifisert-økologisk gård til fører an på kostnader i høyere utdanning med en første-av-sitt-slag student gjeld tilbakekjøpsprogram, fortsetter Wilson å være en trendsetter.

Student opplevelser i og utenfor klasserommet er påvirket av Wilson Honor prinsipp, som fremmer kvaliteter av personlig ansvar og integritet. College er en transformative tid og Wilson er forpliktet til å utdanne hele student: sinn, kropp og ånd.

Vår Campus

Ligger i Chambersburg, Pennsylvania, har Wilson College campus grasiøse plener, trær og bølgende åser. Den vakre 300-acre campus er på det nasjonale registeret over historiske steder som et historisk distrikt og CONOCOCHEAGUE Creek renner gjennom det.

Seks bygninger tjene som studentboliger, og det er flere anlegg for friidrett og rytter konkurranser, deriblant tre atletisk felt (felt hockey, fotball og softball), tennisbaner, gymsal og egen praksis anlegget for gymnastikk. Et treningssenter ligger i Lenfest Commons, sammen med et dansestudio. Studentene har tilgang til et nærliggende svømmebasseng. The Penn Hall Equestrian Center har tre, 24-stall fjøs; to innendørs arenaer og en utendørs arena; langrenn hopp kurs og utryknings felt. The College tilbyr også komplette hest tilrettelagt terapeutiske anlegg og utstyr.

I tillegg har Wilson College en økologisk gård-hjertet av Fulton Senter for bærekraftig Stue som gjør at et bredt spekter av muligheter til å lære om tilnærminger til bærekraftig levesett. I januar 2009 College åpnet den nye $ 25 millioner Harry R. Brooks Complex for vitenskap, matematikk og teknologi, den første gull LEED-sertifiserte bygg i området.

Harry R. Brooks Complex for vitenskap, matematikk og teknologi

Med state-of-the-art klasserommet, laboratorium og forskningsarealer, Harry R. Brooks Complex for vitenskap, matematikk og teknologi representerer en visjon for fremtiden for de liberale kunst og vitenskap på Wilson College. bygningen oversvømmet med naturlig lys og fylt med ledende teknologi og utstyr, og tilbyr rom som forbedrer undervisning og læring, og praktisering av vitenskap på lavere nivå. Bygningen har forvandlet campus og forandrer livene til våre studenter og lærere. Vi inviterer deg til å lære mer om det på disse sidene, eller besøke campus og ta en tur. Envision fremtiden for vitenskap ved Wilson College og bli med oss ​​i dette viktige pedagogiske oppdrag.

Misjon og verdier Wilson College er en uavhengig liberal arts institusjon grunnlagt i 1869. Wilson er dedikert til å forberede kvinner og menn for vellykkede karrierer gjennom lavere, høyere og voksen studieprogrammene. Guidet av Honor Prinsipp og preget av en forpliktelse til transformative student vekst, forbereder Wilson College alle sine kandidater for å oppfylle liv og yrker, etisk lederskap og human forvaltning av våre samfunn og vår verden.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se BScs » Se BA'er » Se BSc'er » Se Bachelor »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

BSc

Bachelor Of Science I Sykepleie

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Chambersburg

Wilsons spennende Bachelor of Science i sykepleie grad bidrar til å oppfylle etterspørselen etter sykepleiere som utmerker seg i klinisk skjønn, samarbeid, kommunikasjon og pasientsikkerhet. Vår interaktive ferdigheter lab, vil innovative praktiske lærings klasserom og partnerskap med helsepersonell gi deg den erfaring som du trenger for å bli den mest effektive sykepleier mulig. [+]

Start din sykepleier karriere AT WILSON COLLEGE Wilsons spennende Bachelor of Science i sykepleie grad bidrar til å oppfylle etterspørselen etter sykepleiere som utmerker seg i klinisk skjønn, samarbeid, kommunikasjon og pasientsikkerhet. Vår interaktive ferdigheter lab, vil innovative praktiske lærings klasserom og partnerskap med helsepersonell gi deg den erfaring som du trenger for å bli den mest effektive sykepleier mulig. Baccalaureate of Science (BSN) i sykepleierutdanning på Wilson College har blitt spesielt utviklet for å løse flere viktige spørsmål: Lag en læreplan som oppfyller evidensbaserte anbefalinger av Institute of Medicine, Robert Wood Johnson Foundation og Carnegie Foundation Integrer sykepleierutdanning med kommunale tjenester som en del av kliniske erfaringer, og dermed skape kandidater som er kompetente til å praktisere i en rekke innstillinger Tilby studentene en utdanning som tar for seg behovet for sykepleiere som utmerker seg i klinisk skjønn, samarbeid, kommunikasjon og pasientsikkerhet Kursene er utformet slik at i stedet for forelesning, er det fokus på aktiv læring der elevene lærer å bruke informasjon med hensyn til omsorg for pasienter Det har aldri vært et bedre tidspunkt å investere i fremtiden. ACCREDITATION Wilson College søker innledende akkreditering med National League for Nursing Commission for sykepleierutdanning Akkreditering. Du har muligheten til å gi innspill til søknaden vår. Som en del av en satsing på programkvalitet og integritet, setter vi pris på innspill som et middel til å hjelpe oss med å forbedre pleie- programmer som tilbys på Wilson College. Tilbakemeldinger kan sendes til: National League for Nursing Commission for sykepleierutdanning Akkreditering... [-]