Youngstown State University (YSU)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Youngstown State University, en urban forskningsuniversitet, understreker en kreativ, integrert tilnærming til utdanning, stipend og service. Universitetet legger studenter ved sitt senter; fører i oppdagelsen, formidling og anvendelse av kunnskap; fremskritt civic, vitenskapelig og teknologisk utvikling; og fremmer samarbeid for å berike regionen og verden.

Raske fakta

 • 13 381 totalt antall studenter: 1203 hovedfagsstudenter (Fall'13) - 46% mannlige, 54% kvinner; 18% minoritetsstudenter, 1,5% internasjonale studenter.
 • $ 177 millioner FY11 årlige driftsbudsjettet; Statlige midler utgjør 25% - 145-acre urban campus er en av landets mest attraktive og blant Ohios sikreste.
 • Akkreditert av Higher Learning kommisjonen og medlem av North Central Association.
 • College akkrediteringer: Business Administration - AACSB Int'l; Utdanning - NCATE; Engineering - ABET. Individuelle programmer ytterligere støttet av sine respektive faglige organisasjoner.
 • Medlem av Nordøst Ohio Medical University, som tilbyr en akselerert seks år BS / MD.
 • Over 115 undergraduate majors. Sertifikater, førsteamanuensis og bachelor-grader. 44 masterprogrammer. Doktorgrad i pedagogisk ledelse (EDD), fysioterapi (DPT) og materialteknikk (PhD).
 • $ 12 millioner Andrews Student Rekreasjon og Wellness Center.
 • Mer enn 88.000 studenter jobbe, lære og leve over hele verden.
 • YSU tilbyr den beste undervisning verdien blant Ohios 11 største omfattende offentlige universiteter.
 • $ 7900 i-statlig undervisning og avgifter for 2013-14 studieåret. Betydelige rabatter skole for beboere i nærliggende land i PA, WV, og NY.
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se MA - HealthcareStudies » Se MA - Master » Se Master » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MA

Ma I Gerontologi

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Youngstown

The Master of Arts grad i gerontologi er en av Youngstown State University nyeste studieprogrammene. Med en solid tverrfaglig fokus på sosial epidemiologi og aldring, skiller programmet [+]

The Master of Arts grad i gerontologi er en av Youngstown State University nyeste studieprogrammene. Med en solid tverrfaglig fokus på sosial epidemiologi og aldring, skiller programmet fra de få andre av sitt slag i staten, og blir med bare en håndfull andre i hele landet.

Befolkningen over hele landet er i endring på en måte som vil i stor grad påvirke helsepersonell - det er aldring. Ohio har i dag den sjette største bestanden av eldre voksne i USA i henhold til 2010 Census. Den aldrende befolkning, kombinert med en økning i forventet levealder og nedgang i fødselsraten, vil fortsette å øke både andelen og antallet eldre voksne, og skaper et sterkere behov for økt fagfolk i feltet. Fra frivillige koordinatorer i hospice sentre og sykehus til hjem helseansatte og saksbehandlere for aldring-relaterte etater, vil gerontology-fokusert karriere være i høy etterspørsel i nær fremtid.... [-]